Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím Vás opět v novém...svoje hodinky již mám, nicméně rád bych si nechal poradit, co se údržby týče. Jak na to jdete? Co vše je nutno pro ideální chod, řekněme desítky let, nosti se budou obvykle, dost mi za ani ne těch 24 hodin přirostly k srdci, ruce a tak... Zezadu hodinek je nalepená jakási ta ochranná folie, je tam k čemusi anebo safírové sklíčko je opravdu odolné a neškrábne se? Potom mě zajímají veškeré dobré tipy... sem s nima :-)

Návštěvník 12345
Odesláno (upraveno)

Jak na to jdete?

Obvykle s nima jdu na poštu..

Ale jinak co bych ti řekl,že si tu správně a už jenom čti.

Je tu vše co potřebuješ.

Upraveno uživatelem 12345
Odesláno (upraveno)

Treba by jsem ti i poradil, ale zalezi to vetsinou na hodinkach, napis o jake se jedna. Jedine co se z tveho prispevku da vydedukovat to je ze maji asi pruhled na strojek takze asi mechanicke, dale maji li vzadu safir maji ho i vpredu a tak to nejsou uplne lacine hodinky, Netusim jakou maji vodotesnost jaky tah (reminek - kuzi) ale obecne udrzovat v cistote nevystavovat extremnim teplotam a hlavne namaji radi narazy. No a protoze tam mas folii (klidne ji sundej) tak jsou funglovky a prvni opravdovou udrzbu budou potrebovat za nekolik let. A ctenim zde do te doby zjistis jak a kde :smile_anim:

Upraveno uživatelem tyfo
Odesláno

Než abych tu psal elaborát, pošlu odkaz. Jde o tyhle: http://www.mido.ch/en/content/m86004761. Takže ta ochranná nálepka tam je jen asi od novoty. Jsem uvažoval, zda nemá i další opodstatnění. Těmi nárazy je myšleno třeba i držení se v tramvaji za tyč stejnou rukou, kde mám hodinky? Jen mě to tak napadlo, občas to totiž docela třese :-). Ano jsou uplně nové, od včera, a možná i ten rotor snad bude chodit plynuleji až se rozchodí, na starých hodinkách se mi zdálo, že to chodí volněji...

Odesláno

.... Těmi nárazy je myšleno třeba i držení se v tramvaji za tyč stejnou rukou, kde mám hodinky? Jen mě to tak napadlo, občas to totiž docela třese :-). .....

no zase tolik by sem se toho nebal, narazy jsem myslel to aby jsi do te tyce treba netukal, nobo treba nejezdil na krosce tereni zavody, nesekat s tim drevo, nelamat skalu, nepracovat se zbijeckou nebo vybracnim lisem ne bo tak neco. Na bezne noseni je to naprosto v pohode. Je to velmi rozsireny ETA strojek a spousta lidi to tu ma, urcite nevyzaduje zadne extra zachazeni. Co se tyce pohybu rotoru tak to ti nepovim ja sice Mido mam ale s jinym strojkem. Mido je velice dobra znacka (dle meho mineni) urcite je vse vporadku.

Odesláno

Nosit, nosit, a když vodejdou, koupit nový.

Ak su pekne, tak nos na lavej ruke kratky alebo vysukany rukav, aby si sa mohol s nimi popysit,

a hlavne aby Ti ich okolie mohlo obdivovat a zavidiet :crying_anim:

Tes sa z nich kym su pekne, neobite a neosuchane.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...