Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,dostal jsem od svého strýce staré Citizeny,které kupoval někdy pravděpodobně koncem sedmdesátých let v Japonsku.Bohužel je to již přes třicet let a tak si to nepamatuje přesně a samozřejmě ani cenu.Znáte někdo tento model?Zajímala by mne historie.Když jsem hodinky začal nosit,tak se po dlouhých letech spánku zpožďovaly za hodinu asi o dvacet sekund.Myslel jsem,že je nechám seřídit,ale ony se"rozeběhly" a nyní to podle atomových hodin vypadá denně tak okolo tří sekund do plusu.

Mám k nim vztah protože se mi líbili již jako malému klukovi.Jediné,co si strýc pamatuje je,že se tam na ně do toho obchodu chodil několik dní dívat a kontrolovat protože visely v akvárku mezi rybičkami.Poté se rozhodl ke koupi.Když mu prodavačka podávala zabalené v krabičce,tak se odmítl a vyžádal si ty "jeho"z akvárka,které dostal a já je nyní nosím.

Díky za případné informace

Návštěvník Kamil
Odesláno

Budou tak ze sedmdesátých let, celkem běžný model, na Ebay jich za 30$ koupíš kolik chceš. Jestli se ti líbí, tak je nos, máš dobrý začátek k chronomagorství. Zvlášť když se ustálila denní odchylka. Na fóru najdeš hodně lidí, kteří občas nosí podobně stará Seika.:)

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...