1Lachtan Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 To se tak někdy něco povede - dcerce se včera v noci udělalo špatně a když jsem jí celou poblitou (to opravdu nejde napsat jinak) vzal z postele a nesl jsem jí do koupelny, tak druhou dávku jsem schytal naplno já a bohužel i hodinky (Junkersky (WR 5atm) - vis můj podpis). Pochopitelně, že jsem se nejprve staral o dcerku, teprve když jsme jí zpacifikovali z toho nejhoršího, tak jsem se začal starat o sebe a o hodinky.Pod mírně tekoucí vodou jsem je pořádně omyl i za použití kartáčku, nicméně stejně ve mě vrtá červíček - jak moc se jim tento zážitek "líbil"...??? S tím, že budu kupovat nový řemen počítám (to jsem naštěstí stejně měl v plánu), ale co ten zbytek? Je tady někdo, kdo už řešil něco podobného?Případně vítám Vaše názory a rady
Návštěvník Tada Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Spíš bych se bál, jestli ti do nich nenateklo při mytí, jestli si je omyl, měly by být v cajku.
sureshot Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 si si ten "zbytek" odlozil?vyhod ho trochu si mi pripomenul historku Chlap si nesie domov v kabate rum a zrazi ho auto. Zaciti, ako mu nieco steka po nohe. Vzhliadne k nebu a zakrici, boze daj aby to bola krv.
gerhard Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 (upraveno) Bol som so synom na round trip na zapadnom pobrezi,kde sme sli serpetinami k jaskyni. Yrazy boli strme,trosicku teplejsie v inax skvelom buse mercedes . Vydrzal to az hore a ked vodic uz parkoval, vypol motor vtedy PRASK! do mojich ruk. Mal som prave OMEGY Seamstry GMT cka na ruke. No musel som kupit nove triko v suvenirovom obchode, zdrzali sme sa na toaletach dlsie ako zvycajne,hodinky v pohode prud studenej vody z kazdeho uhla a bolo,len mi bolo luto maleho ze mal neprijemny zazitok,tak som mu nakupil suveniry a bol spokojny nakoniec sme stihli i jaskynu . Upraveno 30. ledna 2011 uživatelem gerhard
Návštěvník Kamil Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Já si jednou zeblil mobil. Mně spadl do hajzlu.
sureshot Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 na toto som niekde videl dost podrobne vypracovanu statistiku, takto ich skonci fakt vela Mně spadl do hajzlu.
FiXilVer Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 dcerka je uz vpohode?no a k tej tvojej otazke..Asi si ju myslel vazne.. ( lebo celkom ma pobavilo, co sa pytas ) hodinkam sa nic nemohlo stat.. bud v klude.. 5ATM je dostatocna vodotesnost na umyvanie pod tecucou vodou, takze nejaky takyto "zazitok" im vobec nemohol ublizit.. Asi sa bojis ucinku tej HCl-ky.. no mozem ta upokojit, ze v tej koncentracii v akej sa nachadza v zaludku nemoze oceli 316L niako uskodit.. Co by sa maximalne mohlo poskodit, su gumove tesnenia.. ale to je tak miziva sanca, ze som to tu ani pisat nemusel, aby si nad tou moznosotu zbytocne nerozmyslal..
sureshot Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 otazka je na hrane humoru keby boli pozvracane kluce od domu tak ich oplachnes a fungujes dalej. to iste hodinky, je to kus kovu, strojovna je vodotesne uzavreta....nie je co riesit.(neber to akoze na teba stekam alebo utocim ale bavim sa tiez)
1Lachtan Odesláno 31. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Spíš bych se bál, jestli ti do nich nenateklo při mytí, jestli si je omyl, měly by být v cajku. Tlačítka jsem nemačkal, korunku nepovytahoval a proud tekoucí vody byl opravdu mírný... Kdyby jsem tušil co se stane, tak si na ploutef nasadím Monstra - u těch by jsem to naprosto neřešil Ale znáš to jak se to říká - kdyby bylo h...o cukr, tak si serem do kafe
1Lachtan Odesláno 31. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 si si ten "zbytek" odlozil? vyhod ho Bo stále nemám vystěžejkovávač, tak pod vodu šli i s řemenem
1Lachtan Odesláno 31. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 (upraveno) dcerka je uz vpohode? no a k tej tvojej otazke.. Asi si ju myslel vazne.. ( lebo celkom ma pobavilo, co sa pytas ) hodinkam sa nic nemohlo stat.. bud v klude.. 5ATM je dostatocna vodotesnost na umyvanie pod tecucou vodou, takze nejaky takyto "zazitok" im vobec nemohol ublizit.. Asi sa bojis ucinku tej HCl-ky.. no mozem ta upokojit, ze v tej koncentracii v akej sa nachadza v zaludku nemoze oceli 316L niako uskodit.. Co by sa maximalne mohlo poskodit, su gumove tesnenia.. ale to je tak miziva sanca, ze som to tu ani pisat nemusel, aby si nad tou moznosotu zbytocne nerozmyslal.. Dcerka je naštěstí v pohodě, čert ví co si nacpala do tlamičky, nejvíc mě dostala, když jsem jí tahal poblinkanou z postýlky, tak mi v rozespalosti tvrdila, že jí poprskal medvěd Teď vážně - mé technické já mi říká, že by mělo být vše v pohodě, ale znáte to - zrovna Vám budu vysvětlovat, že své hodinky mám opravdu rád tak se raději zeptám (proto to ani nedávám do "Opravy, servis a pomoc s hodinkami" ale sem do volné zábavy (což je mimochodem i odpověď na Sureshota - ano, máš naprostou pravdu - otázka je opravdu na hranici humoru ) edit: slovosled Upraveno 31. ledna 2011 uživatelem 1Lachtan
PepaSFI Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 vím že je to trošku mimo ale připomělo mi to zážitek z učení. Jednou na internátě se jednomu neudělalo dobře a tak se rozhodl to odložit z okna. Bohužel, nějak nestihl odhrnout záclonu.
mondeo2 Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Heeeee.......Poprskal medvěd.......jsem málem spadl z gauče.....Ty děti nemaj chybu
levistrauss Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 (upraveno) Kua, když jsem viděl název vlákna a zjistil, že je v něm vložený obrázek, docela jsem se orosil... Naštěstí se má představa fotky poblutejch hodinek nesplnila. Ale tohle téma dává hodinkám s přívlastkem DIVERs úplně nový rozměr... EDIT: nějaká divná chyba. Upraveno 31. ledna 2011 uživatelem levistrauss
1Lachtan Odesláno 31. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 ... Ale tohle téma dává hodinkám s přívlastkem DIVERs úplně nový rozměr...To jo
Plukovnik Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Tak to tě můžu ujistit bud v klidu po tahu jsem si sundal hodinky na stůl jako vždy a na oběd jsem se probudil a na hodinkách bylo dost nab.... a to jsem bl... 2 krát v životě.Cca 9 hodin v tomto nálevu a přežili to bez následků.Jen já dodnes nevim jestli jsem to byl já nebo brašule od vedle s pokojíku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se