Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny,

v nejbližší době plánuju koupi hodinek Tag Heuer Carrera Chrono a chci se zeptat, jestli někdo nezná nějaký výhodný obchod v ČR, kde by se daly hodinky za rozumný peníz zakoupit, popř. mohly by být i z Rakouska nebo Německa nebo i z jiné země EU.

Původní plán byl takový, že si je objednám z authenticwatches.com a známý mi je doveze, čímž se vyhnu placení 20% DPH, což by mně vyšlo při aktuálním kurzu na nějakých 42 000,-. Na jednom mezinárodním fóru mi ale bylo řečeno, že může být problém potom se zárukou a autorizovaný servis mi pak hodinky nevezme. Máte s tímto někdo nějaké zkušenosti?

Jsem ochotný si něco připlatit navíc, abych se vyhnul těmto potencionálním problémům, čímž ale rozhodně nemyslím to, že zaplatím 60-70 000,- v typickém českém retailu se zlodějskou přírážkou.

předem děkuji za rady

Petr

Odesláno (upraveno)

Díky moc za tip,

vypadá to moc dobře, oproti třeba authenticwatches to je dražší, ale už ne o tolik (rozdíl cca 6 000) a za tu extra záruku to určitě stojí.

Škoda jen, že jsem chtěl spíše tento model.

http://www.authentic...014-ba0786.html

Neměl by si tip na nějaký prověřený shop, kde mají tento model za podobný peníz?

moc díky

Tak kousek vedle - Wortmann - ověřený prodejce.

Případně tady, pokud chceš ještě ušetřit, ale vypadaj dost "použitě".

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Díky moc,

no ten rozdíl v ceně je docela markantní, rozhodování bude asi těžké:)

Které by si vzal ty? vím že je to asi o preferencích ....

A u toho wortmanna by mi to přímo poslali nebo bych tam musel zajet? Jestli jo tak kolik je u nich poštovné?

Odesláno

Naopak se zeptám já tebe - zkoušel jsi ty Authenticwatches.com zadat do vyhledávání zde na fóru?!? ;)

Vzhledem k nízkým cenám jsou tu velmi často zmíněné jako potenciální místo koupě hodinek v cizině, ale každý by si měl lépe přečíst, co tam je a co není možné ... Doporučím to i tobě ... ;)

Odesláno

Rorda: V mém posledním příspěvku jsem měl na mysli spíše markantní rozdíl v ceně těch od wortmanna oproti těm jetým (20 000,-), takže tohle rozhodování bude těžké. Ohledně authenticwatches stále nějak nevím, ta cena je moc lákavá ale teď sem pročetl to vklákno co si mi poslal a jsem dost šokovaný, i když musím přiznat, že jsem o tom již předtím slyšel (ač sem si myslel, že mu to automaticky vymění). Na druhou stranu třeba když pročítám příspěvky na watchuseek foru, tak zdaleka převládají kladné hodnocení tohoto e-shopu, tak nevím.

Nejspíš bude asi opravdu lepší to vzít v tom Německu, zaplatím víc než u authentic ale budu mít jistotu a záruku a stále to bude o hodně levnější než v ČR.

Odesláno (upraveno)

Rorda: V mém posledním příspěvku jsem měl na mysli spíše markantní rozdíl v ceně těch od wortmanna oproti těm jetým (20 000,-), takže tohle rozhodování bude těžké. Ohledně authenticwatches stále nějak nevím, ta cena je moc lákavá ale teď sem pročetl to vklákno co si mi poslal a jsem dost šokovaný, i když musím přiznat, že jsem o tom již předtím slyšel (ač sem si myslel, že mu to automaticky vymění). Na druhou stranu třeba když pročítám příspěvky na watchuseek foru, tak zdaleka převládají kladné hodnocení tohoto e-shopu, tak nevím.

Nejspíš bude asi opravdu lepší to vzít v tom Německu, zaplatím víc než u authentic ale budu mít jistotu a záruku a stále to bude o hodně levnější než v ČR.

To je těžko, něco podobného jsem řešil s Omegou, jestli starší, levnější a nebo nové. Nakonec jsem koupil nové z Německa a nelituju, jsem rád. Ta úspora byla hodně velká.

Odesláno (upraveno)

Peta-Biker: A hodinky mi pošlou nebo bych tam musel zajet? myslím toho wortmanna...na jejich webu jsem nic o "shipping" nebo "lieferung" nenašel

Poslal bych mu mail,o jaký model žádáš, jak s posláním a uvidíš. Případně mu zkus napsat i o lepší cenu/slevu. Možností je spousta.

Odesláno (upraveno)

Peta-Biker: A hodinky mi pošlou nebo bych tam musel zajet? myslím toho wortmanna...na jejich webu jsem nic o "shipping" nebo "lieferung" nenašel

Tak ještě zkus jedno slovíčko: Versand, my budeme asi východní EU :-)

Citace z webu:

Wenn Sie sich für eine Uhr von Wortmann Uhren entschieden haben, organisieren wir schnellstmöglich den entsprechenden Versand der Ware.

Versandkosten:

Inland: EUR 19,-

Westliche EU: EUR 29,-

Östliche EU: EUR 49,-

USA: EUR 60,-

Die Lieferungen werden von seriösen Wertpaket-Logistikern durchgeführt und sind selbstverständlich versichert. Auf Wunsch organisieren wir auch einen Expressversand, der die Uhren in 24 Stunden zu Ihnen bringt.

Upraveno uživatelem baza
Odesláno

Poslal bych mu mail,o jaký model žádáš, jak s posláním a uvidíš. Případně mu zkus napsat i o lepší cenu/slevu. Možností je spousta.

Trošku mimo Tagy, ale náhodou s Wortmannem teď komunikuji ohledně Seamaster 2220.80.00.

První nabídku mi dal "2035 Euro zzgl. 60 Euro versicherte Versandkosten nach Tchechien."

Obratem jsem mu zaslal požadavek o snížení, tak uvidím co napíše.

• po měsíci...
Odesláno

Posla jsem ti zprávu, pokud by jsi chtěl použité v 99% stavu, tak dej vědět...

• Po letech...
Odesláno

Ahojte,

potrebovala by som pomoct. Kupujem hodinky pre manzela na vyrocie. Vybral si model Tag Heuer Carrera CV2014.FT6014.

Nasla som aj predajcu, len neviem ci je to doveryhodne: 

http://www.chrono24.cz/tagheuer/carrera-calibre-16-chronograph--id2358665.htm?dosearch=true&picnum=0&query=tag+heuer+cv2014&resultview=list&searchexplain=1&suchen=Hledat&tab=pics&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm

Mate s takymto nakupom niekto skusensti? Vedeli by ste mi prosim odporucit, kde by som vedela tieto hodinky zohnat za lepsiu cenu?

Dakujem za odpoved,

Zuzana

Odesláno

Tak by som z netu nikdy nenakupoval, staci si zagooglit napr o chrono24...

V podstate je to ruska ruleta

Odesláno

Ahoj. To už je částka za kterou bych hodinky převzal raději osobně. Na chrono jsem kupoval hodinky za 28k a v pohodě. Tak mohu doporučit, koukej na recenze, ale 70k bych raději volil Německo nebo nějakého prodejce tady a raději si popřípadě připlatili.

Odesláno

Koukal jsem ještě na fota, podle foto jsou ok, ještě rada koukni se na prodejce Německo, Rakousko. Toto je ital. Jinak to vypadá v pohodě. Možna ti ale přijde králík. Nebo mu napiš až ti je za 100e přiveze osobně:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...