spiderer Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Par cvaku v krabici, ac jsem je fotit nechtel, tak mi to nedalo, protoze jsou docela fotogenicky.. Je to na jedno brdo, ale nejak jsem nemel na ruzne experimenty ani cas ani chut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 (upraveno) nadherne hodinky posobia na mna tak vyzreto...aranzma cerveneho spagatu pre Superocean - s prizmurenim oboch oci a nosovych dierok - morske koraly? Srandujem ...su to pekne fotky! edit: zvyraznil som "nadherne hodinky" zasluzia si to. Upraveno 4. února 2011 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Fotíš jako ďábel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Stano, aranzma stoji za prd, ale nechtel jsem tam nechat videt ten bilej plastik.. Jestli budu mit zitra cas a chut, tak zkusim cvaknout neco s prirozenejsim svetlem a mozna i lepsim aranzma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Pekny fotky, jen si tu velikost hodinek nejak nedovedu predstavit na tve ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 ...Jestli budu mit zitra cas a chut, tak zkusim cvaknout neco s prirozenejsim svetlem a mozna i lepsim aranzma.. a vies, ze by aranzma ani nebolo potrebne? Na cistej fotke by krasne vyzneli detaily hodiniek...ale fotis velmi dobre, co ti budem hovorit...musis to cele chapat v zmysle: Sakra, keby tie hodinky boli moje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Stano, aranzma stoji za prd, ale nechtel jsem tam nechat videt ten bilej plastik.. Jestli budu mit zitra cas a chut, tak zkusim cvaknout neco s prirozenejsim svetlem a mozna i lepsim aranzma.. Určitě cvakni Docela se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Pekny fotky, jen si tu velikost hodinek nejak nedovedu predstavit na tve ruce Viktore, mel jsem z toho trosku strach, ale spadlo to ze me celkem rychle (i proto jsem nad nima nikdy nepremyslel), na ruce to vypada nejak takhle, jeste se to da myslim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Viktore, mel jsem z toho trosku strach, ale spadlo to ze me celkem rychle (i proto jsem nad nima nikdy nepremyslel), na ruce to vypada nejak takhle, jeste se to da myslim.. No ja je mel ve verzi chrono (pusobi subjektivne mensi, nez tento model) a prestoze mam ruku vetsi nez ty prisly mi obrovske, ale vypadaji, ze ti sedi. Na tech hodinkach je nejhezci ten mesh, lepsi jsem zatim nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 No ja je mel ve verzi chrono (pusobi subjektivne mensi, nez tento model) a prestoze mam ruku vetsi nez ty prisly mi obrovske, ale vypadaji, ze ti sedi. Na tech hodinkach je nejhezci ten mesh, lepsi jsem zatim nevidel. Ten mesh je vynikajici! Ja jsem kdysi zkousel na ruce tyhle i chrona a oboje mi prisly hrozne velky, pak jsem nosil mensi hodinky a vzdycky mi to hrozne vyhovovalo, ale cas od casu se ke mne dostane neco vetsiho ala OP, Herculesy atp a taky to ma neco do sebe.. Treba ty Eterny jsou zatim asi nejlip sedici hodinky co jsem mel, uplne idealni velikost, relativne placaty, pritom dostatecne tezky (171g). Ale dvoje hodinky proste neunosim, pro me je to zbytecny a kdyz bude nejhur, tak se k nim vratim. Kdyz me ale bez tech Breitlingenu proste nejak nejde vydrzet, vzdycky si nejaky ke me cestu najdou a to jsem zil v domneni, ze uz jsem mel vsechno podstatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Nebýt té první fotky, tak bych si myslel, že ti je prodali bez sklíčka Nemá chybu, že by první kandidát do kalendáře 2011? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 krasa! Dik Tvoje technika mi porad slouzi dobre, jen ji nejak nepouzivam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Nemá chybu, že by první kandidát do kalendáře 2011? Ten uz mame na zdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Njn, jsem trochu zabržděnej , ale nechtěl jsem psát 2012, když bude ten konec světa, aby sis je trochu užil, než je prodáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Jojo, co bude v roce 2012 je ve hvezdach, radsi nevedet - ale nejakej Breitling to bude Podle toho co se chysta si myslim, ze to bude jeste velky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Místopřísažně prohlašuji, že jsem je Spajdymu dal i se sklíčkem! Kdybych byl býval věděl, jak mám hezké hodinky, tak bych zdražil.. Ale teď vážně..sice focení nerozumím ani trochu, ale Michale fotíš opravdu skvěle. Jsem rád, že jsou v dobrých rukou a doufám že v nich vydrží aspoň do příštího víkendu Fotky stahuju a ukládám do doukromého alba..paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 pekne fotky peknych hodiniek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Spajdy - gratuluji, perfektní fotky a excelentní hodinky - mesh jim opravdu sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Diky chlapi! Dejve, chvili mi snad vydrzej, pocitam, ze bych snad mohl dodrzet alespon trimesicni cyklus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se