Kalifx Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 No tak sláva. Gratuluju Michale. Když jsem je měl, měl jsem je rád. A nikdy jsem si nebyl úplně jistej, jestli se mně víc líběj na gumě nebo meši. Ale to železo přece jen asi o kousek vedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 No tak sláva. Gratuluju Michale. Když jsem je měl, měl jsem je rád. A nikdy jsem si nebyl úplně jistej, jestli se mně víc líběj na gumě nebo meši. Ale to železo přece jen asi o kousek vedlo. Ja resim jestli tu gumu potrebuju, ale zatim je ani v Carollinu ani na Flore na ocean raceru nemeli, potrebuju to videt na svoji ruce jak to bude vypadat, pokud to bude dobry tak me to asi nemine a pak si budu taky blbnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Super hodinky, super fotky, ale pro me vitezi guma - Ocean racer s brajtlingenovsky nalestenou paradni sponou je must have pro tenhle orloj. Ale osobne neverim, ze Ti, Michale, vydrzi dyl nez par tejdnu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Super hodinky, super fotky, ale pro me vitezi guma - Ocean racer s brajtlingenovsky nalestenou paradni sponou je must have pro tenhle orloj. Ale osobne neverim, ze Ti, Michale, vydrzi dyl nez par tejdnu . To mi u Etern rikal skoro kazdej a mel jsem je asi tri mesice !!! Az me zacnou prestavat bavit, koupim racer a budu mit zase o tyden dyl klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se