Honza.manta Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 (upraveno) Tak se mi dostaly do rukou letecké sporty. Přehazoval jsem kamarádovi pouzdro. A nějak v nich nezdravě chrastilo. Po otevření na mne vykouklo tohle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a na strojku zůstalo tohle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. dohromady je z toho samonátahové puzzle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To jsem ještě neviděl, zase něco nového. Dal jsem mu tam jiný rotor ze svých z obyčejných automatů a tím pádem mám doma jedny mrzáčky. Neválí se vám někomu doma rotor samonátahu navíc, nebo případně nefunkční vrak automatů s rotorem? Byl bych vděčný. Upraveno 7. února 2011 uživatelem Honza.manta
sureshot Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 zrovna nedavno tu take cosi postoval YPO ako vidis nie je to len zalezitost prim a spol ale stava sa aj v lepsich rodinach (officine)
diver60 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 lepit to sekundakem je asi blbost ze jo, to by nemela byt tak nedostatkova zalezitost
orlando1 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Tím sekundovým lepidlem v krajním případě, ale myslím, že pokud by se na to použilo trochu kvalitnější lepidlo, určitě by to drželo.
Petr Svetr Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Ahoj Honzo, tak tenhle rotor mám doma i s můstkem, ale bohužel má vůli na čepu, nebo je vymletý přímo v ložisku na rotoru . Pan hodinář to musel na mých hodinkách vyměnit. Cena nového odhaduji asi tak cca 700 kč. Pokud by ti tento starý nějak pomohl rád ti ho pošlu, jinak ho pošlu asi do věčných lovišť. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VS Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Mělo by to být opravitelné. Nemá to závaží žlábek, do kterého zapadá ten segment rotoru? Mi to opravoval hodinář u strojku ETA a bez problémů to drží.
jankoxxx Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 ak to tam nebolo uchytene mechanicky tak mi z toho vychadza ze to bolo aj predtym lepene. ja by som tam supol trochu sekundaku a hotovo.
Petr Svetr Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Žlábek je v tom segmentu rotoru a do něho je zalisované to závažíčko. Takže přesně jak píše V S, pouze naopak. Lepené to určitě původně nebylo.
Honza.manta Odesláno 8. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Ahoj Honzo, tak tenhle rotor mám doma i s můstkem, ale bohužel má vůli na čepu, nebo je vymletý přímo v ložisku na rotoru . Pan hodinář to musel na mých hodinkách vyměnit. Cena nového odhaduji asi tak cca 700 kč. Pokud by ti tento starý nějak pomohl rád ti ho pošlu, jinak ho pošlu asi do věčných lovišť. SZ
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se