Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak se mi dostaly do rukou letecké sporty. Přehazoval jsem kamarádovi pouzdro. A nějak v nich nezdravě chrastilo. Po otevření na mne vykouklo tohle:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

a na strojku zůstalo tohle:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

dohromady je z toho samonátahové puzzle:

To jsem ještě neviděl, zase něco nového. Dal jsem mu tam jiný rotor ze svých z obyčejných automatů a tím pádem mám doma jedny mrzáčky. Neválí se vám někomu doma rotor samonátahu navíc, nebo případně nefunkční vrak automatů s rotorem? Byl bych vděčný.

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Tím sekundovým lepidlem v krajním případě, ale myslím, že pokud by se na to použilo trochu kvalitnější lepidlo, určitě by to drželo.

Odesláno

Ahoj Honzo, tak tenhle rotor mám doma i s můstkem, ale bohužel má vůli na čepu, nebo je vymletý přímo v ložisku na rotoru :(. Pan hodinář to musel na mých hodinkách vyměnit. Cena nového odhaduji asi tak cca 700 kč.

Pokud by ti tento starý nějak pomohl rád ti ho pošlu, jinak ho pošlu asi do věčných lovišť.

Odesláno

Mělo by to být opravitelné. Nemá to závaží žlábek, do kterého zapadá ten segment rotoru? Mi to opravoval hodinář u strojku ETA a bez problémů to drží.

Odesláno

Ahoj Honzo, tak tenhle rotor mám doma i s můstkem, ale bohužel má vůli na čepu, nebo je vymletý přímo v ložisku na rotoru :(. Pan hodinář to musel na mých hodinkách vyměnit. Cena nového odhaduji asi tak cca 700 kč.

Pokud by ti tento starý nějak pomohl rád ti ho pošlu, jinak ho pošlu asi do věčných lovišť.

SZ

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...