Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hned po koupi musely tyto hodinky na léčení k Dušákům a konečně včera, po třech měsících, jsem si je byl vyzvednout. Teď mají dvouletou záruku a jsou v podstatě jako nové.....

Jedná se v podstatě o klasické bondovky, pouze s přidanou GMT funkcí. Navíc se od současných bondovek odlišují dýnkem s průhledem a logem, které není plastické ale pouze natištěné na ciferníku (vzhledem k umístění GMT ručky, by se tam plastické nevešlo). Přesnost jsem zatím neměřil, ale jednou na to taky dojde...... :whistling:

Podle mně super hodinky pro všechny, komu se bondovky líbí, ale "něco" jim na tom ciferníku chybí a chrona nechtějí.

Vypůjčený popis z nějakého shopu :notworthy: :

Rozměr: průměr 41 mm

Pouzdro: ušlechtilá nerez ocel - bezniklová, antialergická

Vodotěsnost: 300 m

Funkce a popis: čas, druhý čas - GMT, datum, strojek swiss Omega cal. 2628 (ETA 2892-A2) Co-Axial, Chronometer (certifikát), kmity setrvačky 28.800/h, přesnost chodu 0 - 2 vteřiny denně, rezerva chodu 48 hodin, přetlakový héliový ventil, šroubovací korunka

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Jsou nádherné, GMT je super, jak byly nemocné? V katalogu jsem s GSM nenašel, kde jsi je kupoval ?

Upraveno uživatelem ava
Odesláno (upraveno)

Gratulace. Tos koupil nové a nebo starší? Jestli byly nové, tak Co-axial by měl mít záruku 3 roky, nebo se pletu?

Byly kupovány starší (r.v. 2007) a už se závadou, takže se servisem jsem od začátku počítal, akorát jsem nepočítal s tím, že ty 3 měsíce budou tak dlouhé. Po generálce mají záruku 2 roky. Co jim bylo nevím :sad01_anim: . Upraveno uživatelem sect
Odesláno

Byly kupovány starší (r.v. 2007) a už se závadou, takže se servisem jsem od začátku počítal, akorát jsem nepočítal s tím, že ty 3 měsíce budou tak dlouhé. Po generálce mají záruku 2 roky. Co jim bylo nevím :sad01_anim: .

Jsou nádherný, taky bych chtěl GMT, ale zánovní tady prostě bohužel nikdo nenabízí. Už jsem pomalu rozhodnut že koupím nové.

Závidím ti že to čekání máš za sebou a ještě jednou gratuluji. Ať ti dobře slouží.

• po měsíci...
Odesláno

Hodinky jsou hodně dobré, ale kůže se k nim dle mého názoru absolutně nehodí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...