sect Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Hned po koupi musely tyto hodinky na léčení k Dušákům a konečně včera, po třech měsících, jsem si je byl vyzvednout. Teď mají dvouletou záruku a jsou v podstatě jako nové..... Jedná se v podstatě o klasické bondovky, pouze s přidanou GMT funkcí. Navíc se od současných bondovek odlišují dýnkem s průhledem a logem, které není plastické ale pouze natištěné na ciferníku (vzhledem k umístění GMT ručky, by se tam plastické nevešlo). Přesnost jsem zatím neměřil, ale jednou na to taky dojde...... Podle mně super hodinky pro všechny, komu se bondovky líbí, ale "něco" jim na tom ciferníku chybí a chrona nechtějí. Vypůjčený popis z nějakého shopu : Rozměr: průměr 41 mm Pouzdro: ušlechtilá nerez ocel - bezniklová, antialergická Vodotěsnost: 300 m Funkce a popis: čas, druhý čas - GMT, datum, strojek swiss Omega cal. 2628 (ETA 2892-A2) Co-Axial, Chronometer (certifikát), kmity setrvačky 28.800/h, přesnost chodu 0 - 2 vteřiny denně, rezerva chodu 48 hodin, přetlakový héliový ventil, šroubovací korunka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ava Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 (upraveno) Jsou nádherné, GMT je super, jak byly nemocné? V katalogu jsem s GSM nenašel, kde jsi je kupoval ? Upraveno 8. února 2011 uživatelem ava
Návštěvník YPO Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 V katalogu jsem s GSM nenašel, kde jsi je kupoval ? v katalogu Omegy jsou u Vodafonu těžko http://www.omegawatches.com/gents/seamaster/300-m-gmt/25358000
Martin J. Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Gratulace. Tos koupil nové a nebo starší? Jestli byly nové, tak Co-axial by měl mít záruku 3 roky, nebo se pletu?
xoslic Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 blahozelam ku krasnym hodinkam, dobra volba!Co.axial ma 3 roku zaruku, je to uveden aj v Operating instructions.
sect Odesláno 8. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2011 (upraveno) Gratulace. Tos koupil nové a nebo starší? Jestli byly nové, tak Co-axial by měl mít záruku 3 roky, nebo se pletu? Byly kupovány starší (r.v. 2007) a už se závadou, takže se servisem jsem od začátku počítal, akorát jsem nepočítal s tím, že ty 3 měsíce budou tak dlouhé. Po generálce mají záruku 2 roky. Co jim bylo nevím . Upraveno 8. února 2011 uživatelem sect
Martin J. Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Byly kupovány starší (r.v. 2007) a už se závadou, takže se servisem jsem od začátku počítal, akorát jsem nepočítal s tím, že ty 3 měsíce budou tak dlouhé. Po generálce mají záruku 2 roky. Co jim bylo nevím . Jsou nádherný, taky bych chtěl GMT, ale zánovní tady prostě bohužel nikdo nenabízí. Už jsem pomalu rozhodnut že koupím nové. Závidím ti že to čekání máš za sebou a ještě jednou gratuluji. Ať ti dobře slouží.
Hoonza Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 Libi se mi, jak je schovana ta korunka. To u klasickych bondovek neni. Gratuluju k nakupu. At slouzi.
obchodnik-o3 Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 krasa,gratulujem,v tme su paradne
sect Odesláno 16. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Na nové kůži od Ondry: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomin Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Hodinky jsou hodně dobré, ale kůže se k nim dle mého názoru absolutně nehodí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se