korman Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Dobrý den, koupil jsem si tyhle automaty a mám s nimi problém. Jakmile si umyji ruce nebo se osprchuju automaty začnou meškat.Nevíte čím je to způsobeno ?
StanoBare Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 (upraveno) mozno na teba cakaju prepac korman za OT, ale sureshotova poznamka ma uprimne rozosmiala k veci: - a aku WR maju tvoje Rotary? - normalne cez den, nezistujes vyraznu odchylku? Myslim, ak vyjdes z kupelne, ci potom nemaju tendenciu sa zrychlovat, alebo je odchylka uz cca stabilna? Upraveno 8. února 2011 uživatelem StanoBare
farářskej Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 - a aku WR maju tvoje Rotary? Rotary se chlubí tím, že jsou jejich hodinky tak nějak jinak vodotěsný... myslím, že tomu říkají nějak podle delfína, nebo tak. Na běžný vanový/bazénový koupání by ta vodotěsnost stačit měla. Mně by zase zajímalo něco jinýho - když se teda začnou opožďovat, co s nima uděláš? A když to uděláš, tak se zase srovnají?
korman Odesláno 9. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2011 no je to dolphin standard ... 10 bar vodotěsnost.Začnou se zpožďovat když je začnu máčet ve vodě a nevím jestly se pak zrychlí páč si je pak přenastavím. Během dne odchlka asi 5-10 sec, ale přitom sprchováním 3 minuty a víc.
korman Odesláno 9. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2011 Hmm a teď jsem zjistil že už po druhé se mi hodinky v noci zastavily. Reklamace ?
Frantik Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 Hmm a teď jsem zjistil že už po druhé se mi hodinky v noci zastavily. Reklamace ? Co myslíš?
farářskej Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 Nosíš je dost na to, aby se natáhly? Pokud jo, tak je vrať.
korman Odesláno 22. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Takže poslal jsem je do Anglie. Vychází mi to že hodinky opravily do 3 pracovních dní. Což je super. Všechno už funguje. Škoda jen že doprava do Anglie a zpátky trvá 10 dní...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se