Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, potřebuji poradit s výběrem hodinek. Nejradši bych automaty,ale mám obavy spřesností chodu,budu je nosit převážně jen na cestě do práce a z práce.Cenové rozpětí cca do 10000 kč. Nějakou představu už mám , ale nebráním se i jiným nápadům ,ale podobného typu vzhledově .

certina c115.7184.42.67 /ale baterka/

orient cem65002d

orient cem75002d /přemýšlím o koupi/

Sice ty hodinky budu využívat málo, ale nechci si koupit baterku za 1500, říkám si ,že si už konečně koupím trochu lepší hodinky

Předem dík za vaše názory a pomoc

Odesláno

Zdravím, potřebuji poradit s výběrem hodinek. Nejradši bych automaty,ale mám obavy spřesností chodu,budu je nosit převážně jen na cestě do práce a z práce.Cenové rozpětí cca do 10000 kč. Nějakou představu už mám , ale nebráním se i jiným nápadům ,ale podobného typu vzhledově .

certina c115.7184.42.67 /ale baterka/

orient cem65002d

orient cem75002d /přemýšlím o koupi/

Sice ty hodinky budu využívat málo, ale nechci si koupit baterku za 1500, říkám si ,že si už konečně koupím trochu lepší hodinky

Předem dík za vaše názory a pomoc

Klidně si baterku kup, ale ne za 15 stovek, ale dej do toho i tu desítku. Jestliže ty hodinky nebudeš mít na ruce furt, automaty se ti budou zastavovat, budeš je štelovat, rozbíhat, vopruz. Quartz není hodinářská hanebnost, je to jen jeden z několika druhů pohonu . Okolo desítky můžeš mít třeba takové krasavice...

Marathon Tsar nebo Traser Alarm

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pokud si koupíš jedny jediný hodinky a už sem nikdy nepříjdeš, tak si kup něco, co ti tu postli kolegové. Ale pokud toto fórum budeš prolézat několikrát týdně, tak tě to pohltí a jsi ztracen. Z tvé poznámky "nejraději bych automaty", se dá už ledacos vyvodit. Pak by tě ta desítka vydaná za quartz mohla mrzet. Za deset kilo se dají pořídit slušné automaty, i swiss.

Odesláno (upraveno)

Pokud si koupíš jedny jediný hodinky a už sem nikdy nepříjdeš, tak si kup něco, co ti tu postli kolegové. Ale pokud toto fórum budeš prolézat několikrát týdně, tak tě to pohltí a jsi ztracen. Z tvé poznámky "nejraději bych automaty", se dá už ledacos vyvodit. Pak by tě ta desítka vydaná za quartz mohla mrzet. Za deset kilo se dají pořídit slušné automaty, i swiss.

No už mě pohlcuje,hledám a hledám,a jsem ztracen..

Chtěl bych mechaniku ,ale z automatu mám obavy /hodinky nebudu nosit celý den na ruce/, tak natahovací ručně nebo kombinaci s automatem,jestli to jde a nemá to vliv na životnost, /možná se ptám blbě,ale nerozumím tomu/,bez chronografu ,vzhledově jak seiko srp043 , orient cem 65002d, kovový tah a číselník modrý ,černý a tak hledám jestli něco takovýho existuje? tak kdyby někdo věděl ,dík za tip

Upraveno uživatelem vvkvv
Odesláno

Nejjednoduší řešení je koupit na e-bay nějaký levnější watchwinder http://cgi.ebay.com/NEW-2-WATCH-WINDER-WORKS-ALL-AUTOMATIC-WATCHES-/220713857523?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item33639231f3, do tisícovky se vejdeš a na noc je tam šoupnout a nemusíš si dělat starosti s tím, že se ti budou zastavovat. Velmi kvalitní jsou Seiko Suma (SBDC001 - černé, SBDC003 - modré), perfektní zpracování, kvalitní strojek s delší rezervou nátahu. Hodně kluků je tady mělo a všichni se zhodli na tom, že jejich poměr cena - kvalita je téměř bezkonkurenční. No ale myslím, že budou tak za 12K. Občas je tu někdo nabízí k prodeji levněji (starší kousky), ale jsou hned pryč.

Odesláno

Dík Všem co mi pomohli rozšířit obzory...Po týdnu prolézání všeho možného i nemožného jsem dospěl k názoru, že nejlepší bude vzít si na zkoušku nějaký levnější automat ,omakat si ho, a naučit se tak,, znovu nosit hodinky" ,než si hned koupit dražší hodinky a pak se třeba doma na ně jenom dívat. .

A potom bud' zjistím, že baterka je to pravý ořechový pro mě a nebo budu pohlcen a ztracen.......

A tet' se honem podívat,co je kde na prodej.. Ahoj

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...