robpol3 Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Dobrý den, nějak se mi zalíbili ORIENTY (začal jsem váhat mezi už skoro koupenými Seiko Sarb 033 a Orienty) Daly by se koupit automaty, ruční nátah, prosklené dýnko, ukazatel rezervy nátahu do 7K?Děkuji za typy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.rada Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Nepises vubec co preferujes nebo co se ti libi.Taka tady muzes aspon hledat sam. http://www.watches88.com/cat_power.cfm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Nevím co přesně chceš ale napadli mně hned dvoje: OrientStar YFH02001B retro camera, akorát že spíše výjdou na cca. 10-11k ale viděl jsem je a jsou opravdu nádherné.A pak nejlepší rychlá a dobrá volba Big Mako... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 p.s. Big Maka nemají rez.chodu a r.nátah ale jsou to slušné a dobře padnoucí hodinky.Jinak s rezevou chodu a proskl. dýnkem mají hodně pěkných hodinek ale s ruč. nátahem+dýnko+rez. chodu je to vešměs řada OrientStar a to je o dost dražší kategorie min. 12000k a nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robpol3 Odesláno 19. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Díky za typy a za info. Jdu hledat. To bude super večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Díky za typy a za info. Jdu hledat. To bude super večer Tyhle by se Ti nelíbily? Ty snad tak špatně nevypadají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 (upraveno) Ostatně, samotného by mě zajímaly názory na tyhle hodinky Orient CFM00002B, začínám o nich i uvažovat, mám možnost je poměrně výhodně koupit .. Japonské hodinky žádné nemám a Orienty zase tak špatnou pověst nemají .. Upraveno 19. března 2011 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 (upraveno) Upraveno 19. března 2011 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robpol3 Odesláno 21. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Tyhle by se Ti nelíbily? Ty snad tak špatně nevypadají? Právě, že o nich přemýšlím. Rád bych znal názory ostatních. Váhám mezi nima a Seiko sarb 033. (rozdíl v ceně je jasný).Fakt nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfista Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Dobrý večer, stal jsem se novým majitelem hodinek Orient. Chci se zeptat, zda jim vadí, když se pohybem ruky stále natahují, i když jsou již natažené. Jak valstně pracuje tento systém natahování? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 (upraveno) Upraveno 19. března 2011 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Dobrý večer, stal jsem se novým majitelem hodinek Orient. Chci se zeptat, zda jim vadí, když se pohybem ruky stále natahují, i když jsou již natažené. Jak valstně pracuje tento systém natahování? Díky. tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/35363-manualni-natah-u-automatickych-kalibru/page__p__536988__hl__%2Bn%C3%A1tah+%2Bautomat%C5%AF__fromsearch__1&do=findComment&comment=536988 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Právě, že o nich přemýšlím. Rád bych znal názory ostatních. Váhám mezi nima a Seiko sarb 033. (rozdíl v ceně je jasný).Fakt nevím Jo, přesně ty jsem si koupil před týdnem. Cena 7-8k a jsem maximálně spokojený. Jsou to mé druhé Orienty (samozřejmě automaty) a jsem s touhla značkou maximálně spokojený. Když jsem se na ně byl podívat naživo (s tím, že je nejspíš koupím), padly mně do oka i jedny Seika. Za sklem se mi ty Seika dokonce líbily víc než tyhle Orienty, skoro už jsem váhal, že je koupím. Pak jsem si však oba kusy nechal ukázat a jen co jsem je držel v ruce, bylo rozhodnuto - Orienty!! Ještě aspoň jedno moje foto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san.cho Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Já zas pro změnu momentálně pokukuju po orient star WZ0071EL (nebo 81), tk pořád prohlížím a srovnávám a mailuju do Japonska :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsisken Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Taky vlastnim Orient CFM00002B a jsem s nima naprosto spokojeny...daji maximalne +3s denne:)...Pekne ne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Už jsem to poptával jinde, není něco špatně, když mi samonátah při běžném nošení (u rok starých hodinek /!/ moc nefunguje, to musím opravdu víc třepat rukama, aspoň tou levou ..? Po celodenním nošení (a celonočním ležení ) se ručička rezervy nátahu odkýblovala pod nulu? Je to normální? Po tak 5 minutovém (citlivém) třepání hodinkami ručičku rezervy dostanu na stav "nabito", ale přide mi takový postup vůči těmto krásným hodinkám dost neurvalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Už jsem to poptával jinde, není něco špatně, když mi samonátah při běžném nošení (u rok starých hodinek /!/ moc nefunguje, to musím opravdu víc třepat rukama, aspoň tou levou ..? Po celodenním nošení (a celonočním ležení ) se ručička rezervy nátahu odkýblovala pod nulu? Je to normální? Po tak 5 minutovém (citlivém) třepání hodinkami ručičku rezervy dostanu na stav "nabito", ale přide mi takový postup vůči těmto krásným hodinkám dost neurvalý. Tak se to usadilo, ony chtějí být nošeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se