Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážení přátelé,

dozrál čas o po dlouhém zvažování jsem byl nakonec lapen do sítí Vostoku, zcela jistěsi budu nějaké kousky objednávat.

Nechce se někdo přidat ať můžeme malinko vyjednávat o ceně.

V případě zájmu prosím pište.

P.S. prosím Vaše případně zkušenosti u koho koupit

Odesláno

...že lapen, tomu se nedivím ;) Resp. věřím, že jde o nákup Vostoků, nikoliv Vostok Europe.

Zájem by případně byl. I mne zajímá, odkud chcete nakupovat a co Vás vede k jednání o ceně. Nějaké předběžné info máte?

Já nakupuji na Smirs.com, jednání Jevgenije Medveděva je velmi korektní a vstřícné. Navíc aktivně vystupuje i na Wachtuseek-u, členům tamního fora občas nabízí slevy. Jinak k Vostokům musím říci jen to nejlepší, Amfibie mi dělají cca 10 s/den a jsem v očekávání krásných černých nových Komandirskich s mimostřednou vteřinovkou.

Posted Image

Navíc Smirs.com neůčtuje poštovné.

Odesláno

Ja uz som to tu pisal,ze sa rad pridam,cakam usporu na postovnom:crying_anim02: a hlavne vobec nemam skusenosti s platbou s cudziny atd.Vyjednavanie o cene pri 40 ejro za kus v mojom pripade nie je nutne...Som z Prahy.:smile_anim:

Odesláno

Možná by svoji představu celé akce měl zakladatel rozepsat podrobněji. Mám velmi dobrou zkušenost právě se Smirs.com (nj, jinde jsem neměl potřebu objednávat) a tam právě poštovné neúčtují, podporaa PayPal-u, navíc při druhé objednávce dávají slevu 5 pct.. Také si troufnu říci, že které hodinky nemají, tak ty asi budou k sehnání hůře. Spíše jsem čekal, že autor někde našel méně známý obchod, kde nějaké hromadné slevy nabízejí. Mne to také nějak netrhá žíly, ceny "mých" Vostoků jsou nízké. Vlastně ještě jedna poznámka-Smirs se drží cenami při dolní hranici, o maličko lze ušetřit na E-Bayi. Případně lze vše prodiskutovat na Wachtuseek-u, tam jsou mraky Vostok-positivních ČasoMěrců. Názory na mnou napsané se moc neliší.

Odesláno

Zdravím všechny,

díky za reakce, Dr. WAtsona asi zklamu neb mělo jít o Vostok Europe.

Vzhledem k nečekanému víkendovému nákupu přestavá být toto téma aktuální (no jak se znám tak za týden už mě to bude zase vrtat v hlavě).

Pokud by ale náhodou někdo něco objednával patrně bych se přidal.

Odesláno

Ja mam tiez zaujem o vostok,nie vostok europe,niekde su tu adresy,tak pokial to niekdo zorganizuje,objedna,rad sa pridam...Jedny komandirskije by sa mi na depesacky zraz naramne hodili...:smile_anim:

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...