Petr29 Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Rozhoduji se mezi koupí Omega Seamaster automatika klasické bondovky a těmito Ty druhé mě lákají více. Co vy na to?
Jay Doll Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Bondovky tady má každej druhej. Ber ty Railmastery, Aqua Terra nebo co to je.
Návštěvník Tada Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Aqua Terry jsou jasna volba,takhle vyfocene se libi i me, akorat ta minutovka je divna
Jeremy Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Kup si Ty, co se líbí Tobě, ne ostatním.
panedge Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Ty Aqua Terry jsou perfektní,Planet Ocean ještě lepší
Návštěvník Tada Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Nemaj ale ty aqua terry nejakej vymazlenejj strojek navrch?
Petr29 Odesláno 21. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2011 V 21. 2. 2011 v 16:21, 'Tada' napsal: Nemaj ale ty aqua terry nejakej vymazlenejj strojek navrch? Jo,jo kalibr 8500.
xxx.rada Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Rozhodni se sam co se ti libi, ale ja bych bral ty Aqua Terra
lastam Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 prestoze mam ty prvni(na ty fotce cos poslal vypadaj fakt tragicky i kdyz to tak ve skutecnosti neni) doporucuju new aqua terra, maji hezky antireflex, cifernik i kdyz seamaster ma zajimave vlnky, a strojek 8500 a ten by mel mit i vezsi frekvenci kmitu(28800) nez seamaster ktery ma 25200 za hodinu. Nevim jak moc ti vyhovuje motylova spona co ma aqua terra, ale spona bondovek vcetne tahu nema chybu, naprosto pohodlna protoze se primo do spony skryjou pri zapnuti vsechny jeji soucasti takze nikde nic nevycniva, pak uz je jeste rozdil ve vodotesnosti, jak moc se potapis... takze good luck v rozhodovani...
Petr29 Odesláno 22. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2011 V 21. 2. 2011 v 17:10, 'lastam' napsal: prestoze mam ty prvni(na ty fotce cos poslal vypadaj fakt tragicky i kdyz to tak ve skutecnosti neni) doporucuju new aqua terra, maji hezky antireflex, cifernik i kdyz seamaster ma zajimave vlnky, a strojek 8500 a ten by mel mit i vezsi frekvenci kmitu(28800) nez seamaster ktery ma 25200 za hodinu. Nevim jak moc ti vyhovuje motylova spona co ma aqua terra, ale spona bondovek vcetne tahu nema chybu, naprosto pohodlna protoze se primo do spony skryjou pri zapnuti vsechny jeji soucasti takze nikde nic nevycniva, pak uz je jeste rozdil ve vodotesnosti, jak moc se potapis... takze good luck v rozhodovani... Děkuji za rady. Rád bych měl nějaké dotazy. Frekvence kmitu soudím, že má asi největší vliv na přesnost. Jak mi vyhovuje motýlová spona a kůže? Nevím, protože jsem ji ještě neměl. Jen se mi ta kombinace líbí a mám nabídku, která je zhruba o 10tis. nižší než kovový tah a myslím, že za 10tis. bych ho mohl třeba dokoupit v případě nutnosti. Cenu jen předpokládám. Jakékoli další doporučení vítám, Díky.
Návštěvník Tada Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 Ty Aqua Terry jsou mnohem zajímavější, jsou to prostě hodinky na denní nošení a ne potápěčský závaží na ruku.
sodik Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 oba dva jsou super kousky....tam už záleží na tom, kam je budeš nosit...SM nejsou moc do kosile, mozna to cerne provedeni jeste jde...AT jsou zase takove nesednouci k tricku a kratasum... na AT jsem se šel nedávno podívat naživo, skutečně vymazlené hodinky... kup oboje ale za me AT
Petr29 Odesláno 8. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Tak jsem si konečně vybral Agua Terra s kůží.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se