Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rozhoduji se mezi koupí Omega SeamPosted Imageaster automatika klasické bondovky

a těmitoPosted Image

Ty druhé mě lákají více. Co vy na to?

Návštěvník Tada
Odesláno

Aqua Terry jsou jasna volba,takhle vyfocene se libi i me, akorat ta minutovka je divna

Odesláno
  V 21. 2. 2011 v 16:21, 'Tada' napsal:

Nemaj ale ty aqua terry nejakej vymazlenejj strojek navrch?

Jo,jo kalibr 8500.

Odesláno

prestoze mam ty prvni(na ty fotce cos poslal vypadaj fakt tragicky i kdyz to tak ve skutecnosti neni) doporucuju new aqua terra, maji hezky antireflex, cifernik i kdyz seamaster ma zajimave vlnky, a strojek 8500 a ten by mel mit i vezsi frekvenci kmitu(28800) nez seamaster ktery ma 25200 za hodinu. Nevim jak moc ti vyhovuje motylova spona co ma aqua terra, ale spona bondovek vcetne tahu nema chybu, naprosto pohodlna protoze se primo do spony skryjou pri zapnuti vsechny jeji soucasti takze nikde nic nevycniva, pak uz je jeste rozdil ve vodotesnosti, jak moc se potapis... takze good luck v rozhodovani...

Odesláno
  V 21. 2. 2011 v 17:10, 'lastam' napsal:

prestoze mam ty prvni(na ty fotce cos poslal vypadaj fakt tragicky i kdyz to tak ve skutecnosti neni) doporucuju new aqua terra, maji hezky antireflex, cifernik i kdyz seamaster ma zajimave vlnky, a strojek 8500 a ten by mel mit i vezsi frekvenci kmitu(28800) nez seamaster ktery ma 25200 za hodinu. Nevim jak moc ti vyhovuje motylova spona co ma aqua terra, ale spona bondovek vcetne tahu nema chybu, naprosto pohodlna protoze se primo do spony skryjou pri zapnuti vsechny jeji soucasti takze nikde nic nevycniva, pak uz je jeste rozdil ve vodotesnosti, jak moc se potapis... takze good luck v rozhodovani...

Děkuji za rady. Rád bych měl nějaké dotazy. Frekvence kmitu soudím, že má asi největší vliv na přesnost. Jak mi vyhovuje motýlová spona a kůže? Nevím, protože jsem ji ještě neměl. Jen se mi ta kombinace líbí a mám nabídku, která je zhruba o 10tis. nižší než kovový tah a myslím, že za 10tis. bych ho mohl třeba dokoupit v případě nutnosti. Cenu jen předpokládám. Jakékoli další doporučení vítám, Díky.

Posted Image

Návštěvník Tada
Odesláno

Ty Aqua Terry jsou mnohem zajímavější, jsou to prostě hodinky na denní nošení a ne potápěčský závaží na ruku.

Odesláno

oba dva jsou super kousky....tam už záleží na tom, kam je budeš nosit...SM nejsou moc do kosile, mozna to cerne provedeni jeste jde...AT jsou zase takove nesednouci k tricku a kratasum...

na AT jsem se šel nedávno podívat naživo, skutečně vymazlené hodinky...

kup oboje :whistle:

ale za me AT

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...