Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

obracím se na vás s prosbou o radu. V pátek jsem viděl hezké hodinky - limitovanou sérii od Certiny - Pedro de la Rosa.

Posted Image

Tady o nich byla zmínka.

A od té doby mám cukání prodat svoje Citizeny a koupit tuhle černou nádheru.

Když pominu tak trochu nesmyslnost výměny jedněch (samoseřizujících se lehoučkých) quartzek za jiné quartzky, nepohorším si v kvalitě? Dá se alespoň subjektivně porovnat kvalita Citizenu a Certiny?

Co si myslíte o limitovaných edicích "obyčejných" quartzek? Vyhozené peníze nebo záruka udržení hodnoty delší dobu?

A co obecně černé hodinky, nejsou hodně náchylné na poškrábání - ať už na pouzdru nebo na lunetě? Resp. dá se to vůbec opravovat - rozleštit?

Díky moc za názory!

Odesláno

Tak jsem to vyřešil jednoduchým způsobem - objednal jsem si je :-). Uvidím, dám vědět...

Odesláno

No jestli se ti libi tak nebylo co resit. Urcite jsi je nekupoval na kseft takze vydelek necekas... Certina budou s kvalitou v pohode si myslim. Drzel jsem v ruce square model v titanu se stejnym strojkem a byly fajn.

Odesláno

Na kšeft určitě ne, ta poznamka o hodnotě se týkala spíš toho, že dřív nebo později se mi líbit přestanout a půjdou dál... Dík za názor na kvalitu, trochu jsi mě uklidnil. A je pravda, že ten strojek (ETA 251.262) asi nebude špatnej, našel jsem na něj jen příznivé recenze, alespoň ohledně přesnosti.

Odesláno

Tady jsem je nenašel. Vím o jedněch ve Švédsku v Göteborgu (to jsou ty, co jsem viděl na vlastní oči) a pak jsem je našel (skladem a k dispozici) jen na webu ve Španělsku. Čísla 461, 573, 618, 542, 327. Pořadové číslo 618 už volné není :-)

Odesláno

Pokud by to někoho taky zajímalo - ve Švýcarsku na www.time4sale.ch mají ještě k dispozici kousek s hezkým číslem 693 / 710.

• po měsíci...
Odesláno

gratuluji ke koupi a ať dělají dlouho radost!!!! Vítej v klubu ztracených duší:-)))))

Odesláno

Jojo dekuju :) Moje prvni "lepsi" hodinky :D Mam je prvni den a uz cumim po netu po jinejch a dalsich ... doufam, ze tento mor me nechyti :)

Jestli cumis po jinejch, tak te to nechytilo.. neboj.

• po 5 týdnech...
Odesláno

Popravdě zatím ne, pořád se mi líbí :-), zatím bych nevěděl co si (v téhle ceně) koupit jiného/lepšího...

Odesláno

Popravdě zatím ne, pořád se mi líbí :-), zatím bych nevěděl co si (v téhle ceně) koupit jiného/lepšího...

A mohol by si napísať kde si ich kupoval?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...