Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, laboruji nad tím prakticky neustále a nakonec sem se propracoval k tomu, co chci (konečně). Chtěl sem něco, co se snese s oblekem - pravda, je to trochu úlet. Zároveň je to sportovní a dá se to nosit neustále. Potřeboval sem automat, ale be chrona, protože chci aby se mi ta velká vteřinovka krásně otáčela.

Nakonec sem skončil u těchto tří. A, které z nich? MIDO je trošku exotika, ale vypadají nádherně. MIDO Ocean Star Captain IV

http://forums.watchuseek.com/attachments/f2/370402d1294434444-newbie-help-finding-watch-51923_2-jpg

Dále možná maličko excentrické Hamilton Khaki Navy GMT

http://maphoto.ca/public/hammy.jpg

Díky moc za rady všem na Chronomagu, rád to tu čtu, ikdyž skoro nepíšu.

Návštěvník Tada
Odesláno

Z výše uvedených určitě HydroConquest, ale ještě líp, kdybys koupil Longines Legend Diver!

Odesláno

Souhlasil bych s Tadou. Longines má tradici a nebál bych se říct, že nabídne po všech stránkách lepší zpracování. Posílám Ti jednu motivační fotku z netu, aby jsi měl o čem přemýšlet. Legendy jsou krásné, že.

post-14683-035878500 1298428934.jpg

Odesláno

Kdybych měl na hodinky více než 30k, šel bych do Longines Legend. Nejen podle mého to jsou jedny z nejhezčích potápek. Pokud bych měl rozpočet do 20k, ani chvilku bych neváhal a koupil bych Mido Ocean Star Captain IV (pozor nemají antireflex). Už jsem do nich jednou málem spadl, ale koupil jsem na fóru Sinny, takže jsem Mido odsunul na jindy.

Odesláno

Ty londziny, co postuji kolegove vyse, jsou uplne jina liga nez ten zbytek.

Hydrocnquest se mi nelibi, neco jim chybi.

Pokud by to melo byt ve stylu tech hydroconquestu, tak bych doporucoval MAurice Lacriox Miros diver.

Odesláno (upraveno)

Bohuzel o Legend Diver vim. Jsou nadherne, vlastne je to neco, co prave splnuje moje p

ozadavky. Myslim, ze ani k obleku neudelaji ostudu. A pripominaji mi Fifty Phantoms. Bohuzel ty jsou vice ne o deset tisic pres limit.

Otazka je tedy jestli MIDO nebo Longines. Hlavne jsem nemohl najit skoro zadne zive fotky tech Ocean Staru. A Maurice Lacroix se mi buhvi proc nelibi. Co bude kvalitnejsi zpracovanim? A asi bez kaucuku, ale MIDO je hezci s nim a Longines se nedela, ale chrono varianta ho ma. Snad by sel sehnat pozdeji.. Kdyz bych je nosil i k obleku.

Upraveno uživatelem Gorr GrimWolf
Odesláno

mida jsem měl objednaná u AD v linzi. po několikerém posunutí termínu dodání z blíže nespecifikovaných důvodů jsem si řekl, že nebudu riskovat, pokud mají třeba nějaký problém s kvalitou a pod. takže jsem objednávku zrušil, vyzvedl zálohu a došetřím na něco jiného.

Odesláno

Hmm. Tohle je hodně těžký. Tak já zkusím specifikovat o co jde a jak je plánuji nosit. Třeba mi poradíte.

V práci jsem v obleku, takže je otázka jak se snesou s oblekem. Typický oblekovky nechci, proto tyhle kancl divery jak už ty kdysi psal bobík ;) Neseděli by ke mě uplně, není mi moc. Takže právě trochu toho sportu. Na každodenní nošení. Nemyslíte, že se ty MIDO přejí časem? Že Longines je taková klasika? A ještě se znova koukám na ty ML Miros Diver. A beru zpět, takže jedny z těhle tří. Jediný co mi vadí na těch Longines je dýnko, já bych rád s průhledem - jenže to pak nejsou pravý diverky asi.

Odesláno

Líbí se mi všechny tři, nicméně jako naprosto univerzální kancldivery, hodící se ke všemu, mi z toho vítězně vycházejí Longines. Jen ten leštěný střed tahu není moc praktická záležitost.

Návštěvník Tada
Odesláno

Já osobně Legend divery řadím dokonce výš, než podobné vintege potápky od IWCm, které mi přijdou dost hrubě zbracované a rozhodně ne tak elegantní a prudce nositelné.

Odesláno

Já osobně Legend divery řadím dokonce výš, než podobné vintege potápky od IWCm, které mi přijdou dost hrubě zbracované a rozhodně ne tak elegantní a prudce nositelné.

Legend divery jsou navíc prudce univerzální a prudce legendární :) Ale pamatuju si, že mi kdysi Pafelik říkal, že to byly jedny z jeho dreamwatchů a když je zkoušel na ruce, tak byl dost zklamán. Ale asi jen nepřeskočila jiskra.
Odesláno

Pánové, Vy mi teda dáváte. Legend Diver jsou aspoň podle obrázků naprosto k sežraní. Jsou to diverky, přitom ve mě evokují i oblekovky. Jenže je to už dost peněz navíc. Navíc si nejsem tak uplně jist s jejich vzhledem na vlastní oči. A to samé platí o MIDO Ocean Star, které se mě upřímně líbí víc než ty Longines, navíc mají průhled na dýnku. Jenže mě zajímá - viděl je někdo na vlastní oči, není ta luneta moc úzká? Co třeba zpracování? A MIDO s kaučukem nebo tahem?

Návštěvník Tada
Odesláno

No to víš, Legend Diver evokují hodinky z doby, kdy "sportovní hodinky" znamenalo hodinky, které dobře kopírují ruku a při sportu nepřekážejí. :)

Rozhodně Longines Legend Diver na tom řemínku z hasičské hadice nebo co to je za materiál.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...