Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Bohužel, tyhle se mi dvakrát nelíbí.

Nicméně jsem objevil ještě jedny. Mido asi vypouštím. Nepřijdou mi tak univerzální jako ty Longines. A co říkáte, tedy na Baume & Mercier Riviera.

Přiznám se bez mučení, že tahle značka je mi velká neznámá.

Edit: A pak mě totálně odrovnaly Glycine Lagunare 1000. Sice dražší, ale vypadají fakt skvostně.

Upraveno uživatelem Gorr GrimWolf
Návštěvník Snow
Odesláno

A co říkáte, tedy na Baume & Mercier Riviera.

Přiznám se bez mučení, že tahle značka je mi velká neznámá.

Edit: A pak mě totálně odrovnaly Glycine Lagunare 1000. Sice dražší, ale vypadají fakt skvostně.

Baume&Mercier je velmi kvalitní značka, kterou bohužel na chronomagu příliš neprobíráme. Firma má celkem široký záběr a vyvinula i vlastní strojek. V portfoliu najdeš i divery Capeland S XXL.

Riviery, které postuješ mě vůbec nezaujaly, pouzdro se mi nelíbí a číselník s tečkami místo indexů vypadá jako beruška, ta jedna navíc tomu nasadila korunu.

Jinak prožíváš celkem zajímavé designové skoky. Od uhlazených diverů typu Longines Legend Diver si přešel k hroudě železa Glycine Lagunare 1000. Pokud by jsi se pro hodinky čirou náhodou rozhodl, musíš si uvědomit, že pro takové stroje to chce mít ruku jako medvěd.

Baume Mercier Capeland S XXL

zdroj - https://www.proworth...eland_s_xxl.jpg

zdroj - http://forums.watchu...ch-photo-12-jpg

Glycine Lagunare 1000 L.E.

Odesláno

Baume&Mercier je velmi kvalitní značka, kterou bohužel na chronomagu příliš neprobíráme. Firma má celkem široký záběr a vyvinula i vlastní strojek. V portfoliu najdeš i divery Capeland S XXL.

Riviery, které postuješ mě vůbec nezaujaly, pouzdro se mi nelíbí a číselník s tečkami místo indexů vypadá jako beruška, ta jedna navíc tomu nasadila korunu.

Jinak prožíváš celkem zajímavé designové skoky. Od uhlazených diverů typu Longines Legend Diver si přešel k hroudě železa Glycine Lagunare 1000. Pokud by jsi se pro hodinky čirou náhodou rozhodl, musíš si uvědomit, že pro takové stroje to chce mít ruku jako medvěd.

Souhlasím, problém je, že se mi toho líbí víc a i to typově z naprosto různorodých hodinek. Ať jde přes divery, oblekovky. Proto sem se snažil o něco, co nejvíc univerzálního. Asi je pravda, že ty mé Riviery nic moc. MIDO se mi na živých fotkách dvakrát nelíbí.

A Glycine mě zaujaly, ty co tady byly na fóru a fotil je Kibi - http://www.photowatches.eu/displayimage.php?pid=10701&fullsize=1 - Ale ten průměr, je už dost velkej. Ruku mám menší, ale zápěstí je placatý, takže na mě vypadají větší hodinky líp. A rozhodně to nebudou společenské hodinky. Škoda. Ale kouzlo mají určitě.

Návštěvník CzechLiving
Odesláno

Už nic neřeš, řešíš to již několik měsíců a výsledek je nulový. Tak se konečně rozhodni a udělěj si radost. Na světě jsi pouze jednou!!

Také se přikláním k Longines. Já uvažuji o modelu ADMIRAL.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...