tombed Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj: http://www.network54.com/Forum/594638/thread/1298306947/Pre-Basel+2011+%96+Alpina+Startimer+Pilot+Collection Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Ty chronografy jsou totálně super! Konečně nějaký výrobce pochopil, že datum je špatné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Nechápu, proč Alpina fušuje do pilotek. Pro mě ta značka má celkem tvář a tohle jim tam tedy moc nepasuje. Navíc divný font čísel, hnusná korunka, ručky taktéž a ta mrňavá datumovka... Ještě snad ty chrona... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Chrona mi přijdou dobrý. Je fakt, že korunka je zvláštní, ale živě by to nemuselo být zlé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Ty chrona jsou moc pekny, skoda jen toho cerveneho zakonceni velke vterinovky, to trochu kazi dojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Aj keď chrono v poslednej dobe nemusím a nikdy by som ho nevyužil, z týchto iba chrono... A čítam dobre že majú inhose?? Aká je cenovka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Na tahu ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fargo Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Hmm, provedení S/S je vskutku parádní. Zase se potvrzuje moje teorie, že hodinky vypadají lépe na oceli . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 ty chrona jsou vazne pekny, a po dlouhy dobe nekdo nema premrstenou cenu.. Startimer Chronograph on strap: $2595, on bracelet $2795 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Na tahu ... Až na ty prťavý ručky vážně pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 konecne chrono, na ktore mozem povedat, ze sa mi paci, pridu mi pekne vizualne vyvazene..a to som si chcel ist vyskusat do Koscomu Alpina club automatic, no bohuzial to este do CR nedorazilo :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas123 Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Az na tu zvlastnu korunku su fajn vsetky tri verzie, tiez sa mi velmi paci chybajuci datum na chronach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se