Přejít na obsah

Výběr hodinek

Doporučené příspěvky

Návštěvník CzechLiving
Odesláno

Rozhodl jsem se pro pořízení nových hodinek. Vybírám ze značek Oris,TAG Heuer a Longines. Poradte, který ze tří níže uvedených modelů vybrat a proč. Předem děkuji za váš názor.

Oris - 67475877264MB

TAG Heuer - Carrera CV2010.BA0786

Longines - L.3.666.4.56.6

Návštěvník Tada
Odesláno

Orisky bych vyřadil, mají atypické uchycení náramku, což je z dlouhodobého hlediska problém.

Tag Heuer jsou pěkný, ale takový ordinérní.

Takže bych se zaměřil na Longines a mrknul se, jestli se ti nelíbí nějaké další modely.

Odesláno

Já bych si taky asi vybral spíše Longines. Zvuk značky, kvalita a vzhled. Carrery se mi taky líběj, ale moc mi připomínají speedmastery od Omegy.

Odesláno

Mě se na těch Longines moc nelíbí ochrana tlačítek chronografu a korunky, hodinky na mě pak působí nesymetricky. Za mě tedy Carrery.

Odesláno

Logines je naj vyber su najprehladnejsie :) niekto tu spominal nemecku znacku sinn... myslim, ze ked ma niekto vo vybere 3 x swiss made - tak jedine swiss made :)

Návštěvník CzechLiving
Odesláno

O hodinky z Německa a ostatních zemí zatím nemám zájem, ale nabídka na TAG Heuer Carrera 1887 je velice lákavá, až na tu cenu ..

post-15210-051027300 1299166815.jpg

Návštěvník CzechLiving
Odesláno

V Jihlavě mají cenu 79 400,-Kč, ale průměr hodinek pouze 41mm ...

Odesláno (upraveno)

asi najviac sa mi pozdava Longines,ale s uvedenych tvojich 3 modelov by som nechcel ani jeden...A co sa tyka nemeckych hodiniek v danej cene je kvalita urcite rovnaka,ked nie lepsia....Si myslim:crying_anim02:

a 80 kolikov za tie carrery...no coment.

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odesláno

Oris nie, Longines je super znacka ale tento model ma v reale nepresvedcil a TH sa mi stale pacili...takze nemam nazor :angel: . Ale skusim poradit zajdi si do obchodu a odskusaj vsetky modeli na ruke a uvidis aky budes mat z nich pocit...mozno ti to pomoze. A hlavne sa neunahli...mas cas.:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...