Návštěvník Kamil Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 V 28. 2. 2011 v 8:30, 'NIGHTinGALE' napsal: Asi zkusím sehnat ještě jedny do zásoby Taky jsem si je asi měl nechat. Zkus se poptat, u koho skončily.
pete Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 (upraveno) V 27. 2. 2011 v 17:12, 'kibi' napsal: par jsem jich fotil, jestli te zajimaji http://www.photowatches.eu/index.php?cat=12 http://www.photowatches.eu/albums/kibi/dievas/3646left/DSC_5899.jpg Dievas se jeste muzou? a co Unitas...? Jééé....moje hodinky A nosím je rád. A pokud se mne někdo zeptal jestli jsou to OP, tak jsem řekl, že ne. A řekl jsem co to je a nikdy nebyl problém. Upraveno 28. února 2011 uživatelem pete
kubson Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 V 28. 2. 2011 v 8:30, 'NIGHTinGALE' napsal: Ještě k té (ne)kvalitě - já si koupil u Kubsona jedny quartzky Dievas, byl to dárek pro otce k narozeninám. právě tyhle byly dobré, nejlepší co dělali (i když to jsou "homáže" UTS ), na reklamaci nebyly ani jedny, myslím že používají různé výrobce?
NIGHTinGALE Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 V 28. 2. 2011 v 8:36, 'Kamil' napsal: Taky jsem si je asi měl nechat. Zkus se poptat, u koho skončily. Ty, co jsem kupoval, byly jiné. Jak píše Kuba, byl to takovej ten UTS looklike design. Ale držáky jak prase. Třeba korunka důvěru moc nebudila, divně se viklala, když byla vyšroubovaná, ale po zatažení je vše v pořádku a to hodinky dostávají každej týden saunovou kůru spojenou se skokem do ledového bazénu.
ricous Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 V 28. 2. 2011 v 8:36, 'Kamil' napsal: Taky jsem si je asi měl nechat. Zkus se poptat, u koho skončily. U mě byly dvakrát, ale už nevím, komu jsem je posílal...
vrcan Odesláno 28. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2011 viete porovnat kvalitu viegas versus precista prs-20 ? to by ma celkom zaujimalo... Precisty mam objednane, zaujima ma, ako je so s kvalitou, predpokladam, aj podla recenczie na chronomagu, ze kvalita je dobra
Návštěvník Kamil Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 V obou je Unitas, pouzdro je asi u obou čínské produkce, jestli mají taky číselník ze stejných zdrojů, nevím. Takže kvalita bude velmi podobná, řekl bych. Dievas s 6497 jsem měl a chodily naprosto bez problémů, celková kvalita byla velmi slušná.
vrcan Odesláno 28. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2011 to upevnenie nozek u precisty je myslim uplne vlastna koncepcia, nie je tak? viac verim preciste, predsa len, tam je znacka naviazana na konkretne meno, cize si asi viac daju zalezat na kvalite... no uvidime, hodinky budu coskoro. na Dievase sa mi asi viac paci farba ruciciek, precisty ich maju, pre mna nepochopitelne - modre
shore Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Dievas som objavil vo stvrtok vecer a tiez som cumel ako puk
vrcan Odesláno 28. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Shore, uvazujes nad kupou? Mna na tom modele "radiomir like" odradza najma velkost, predsa len, remene su nan 26mm a chcem max 24mm, aj ked sa mi pacia aj tie vacsie 26mm, ale chcem mat jednotne remene, cize 24mm.Tiez ma tam odradza neskrutkovacia korunka, co je ale asi vhodnejsie k rucnemu natahu, tak neviem. Nuz ale, precisty pridu dnes, takze nemam co riesit, urcite som spokojny a viac ako na hodinky som zvedavy na remen OEM co tam bude, asi nic moc
pete Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 V 28. 2. 2011 v 12:26, 'vrcan' napsal: Shore, uvazujes nad kupou? Mna na tom modele "radiomir like" odradza najma velkost, predsa len, remene su nan 26mm a chcem max 24mm, aj ked sa mi pacia aj tie vacsie 26mm, ale chcem mat jednotne remene, cize 24mm. Tiez ma tam odradza neskrutkovacia korunka, co je ale asi vhodnejsie k rucnemu natahu, tak neviem. Nuz ale, precisty pridu dnes, takze nemam co riesit, urcite som spokojny a viac ako na hodinky som zvedavy na remen OEM co tam bude, asi nic moc Já mám (jak jsem psal) DIEVAS, ale měl jsem na ruce PRECISTA a pocitově a i na oko vypadají ty PRECISTY větší. Je to tím jak mají dělané pouzdro a ciferník, ale určitě s nimi budeš spokojen. Dievas byla pro mne volba právě protože mají zlaté ručky a okrové číslice... Každému se hold líbí něco jiného...Tak ať ti ve zdraví slouží
pete Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Včera na ruce bylo tohle... A dnes... A jaký jsi měl rozdíl v pocitech? Já myslím, že žádný...
shore Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 (upraveno) nad Dievas moc neuvazujem popravde i ked tie forky vypadaju skvele, ale precisty uz scanujem pomaly 3D a mozno pojdem do nich..mne ta sirka remenov nevadi a ak dobre citam tak je to 24mm a nie 26mm..skor premyslam ako bude vypadat full-lume verzia..mat tak na Luminory tak to vobec neriesim a uzivam si luminor 1950..popravde uz mi z toho zasibava, pretoze osobne sa mi najviac paci OP dizajn a musim hladat nahradu kvoli financiam..uz som zavrhol vsetko ostatne aj ked som povodne zvazoval glycine a rozne ine kusy.. vrcan ktoru verziu precista kupujes? k tym modrym rucickam na precista - co som cital a videl, je to remake hostickeho modelu nejak z obdobia spred druhej svetovej, cca 1936, tu ej povodny model 1936 Italian Navy Homage Upraveno 28. února 2011 uživatelem shore
Onisau Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 [A jaký jsi měl rozdíl v pocitech? Já myslím, že žádný... Žádný.. a myslím že i mému okolí to bylo jedno...
jankoxxx Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 V 28. 2. 2011 v 12:26, 'vrcan' napsal: Shore, uvazujes nad kupou? Mna na tom modele "radiomir like" odradza najma velkost, predsa len, remene su nan 26mm a chcem max 24mm, aj ked sa mi pacia aj tie vacsie 26mm, ale chcem mat jednotne remene, cize 24mm. Tiez ma tam odradza neskrutkovacia korunka, co je ale asi vhodnejsie k rucnemu natahu, tak neviem. Nuz ale, precisty pridu dnes, takze nemam co riesit, urcite som spokojny a viac ako na hodinky som zvedavy na remen OEM co tam bude, asi nic moc skrutkovacia korunka na manual je fakt velka konina. to ten zavit skor ci neskor celkom urcite odfajcis...
pete Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Přesně tak...99% lidí nepozná hodinky...snad jen že jsou velké Takže je to jen na lidech co nosí a co ne. Ať se to týká oblečení nebo hodinek...Takže kibíku, dívám se na to správně
Návštěvník YPO Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 (upraveno) jo jo tyhle úvahy mě baví - také si často kladu otázku proč nejezdím ve wartburgu, když mě tam doveze, proč nežiju v jeskyni, když tam neprší, proč nepojídám mech, když mě nasytí a pak se mi rozsvítí v lebce a řeknu si, že by to bylo dost přízemní - prostě mám občas světlé chvilky Upraveno 28. února 2011 uživatelem YPO
Jiribartl Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Tak nevím, je to povedená replika, fak nebo šmejd
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se