Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny,

po velmi, velmi dlouhém váhání, jaké že to nakonec budou mé první hodinky, kdy jsem dospěl od vyloženě oblekových Maurice Lacroix, přes podobné Frederique Constant a Louis Erard, přes Omega Speedmaster (panda a moonwatche), Tag Heuer Carrera (u kterých jsem byl již prakticky rozhodnutý, že je definitivně vezmu) až k ?Béčkám?, od kterých mi naprosto učaroval model Navitimer.

Během tohoto váhání, které trvalo přibližně půl roku, jsem byl postupně nucen navýšit svůj rozpočet až na trojnásobek.

Včera jsem si pro ně dojel přes celou republiku až do Prahy, no ani trochu nelituji, je to opravdu moc pěkný kus železa.

Předem se omlouvám se fotky, jsem velmi špatný fotograf?

Ještě bych měl jeden dotaz, hodinky mají luminiscenční ručky a značky, v noci ale nesvítí. Nevíte někdo, čím to může být , resp. jestli se to musí nějak aktivovat?

post-12550-076679800 1298978792.jpg

post-12550-062821000 1298978801.jpg

post-12550-057941900 1298978809.jpg

post-12550-049839500 1298978823.jpg

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hezký, gratuluju. Tohle klasický rozložení subciferníků je fajn..

S tou luminiscencí, jak jsou starý? Mně třeba na Hamiltonech taky ta lumi časem odešla.. Ani když je fakt na pět minut necháš pod lampou, nic? A aktivovat by se dala tak akorát novym cifrem a ručkama, bohužel:)

Odesláno

Pokud je budes davat na pravidelny 5-ti lety servis, tak vymena rucek je v cene.

Pokud jsi je fotil dnes, mas spatne nastaveny den a noc (podle datumky).

Jinak pekny hodinky, gratuluju.

Odesláno

Baker: Díky za upozornění, hned to přestavím...

Ještě dotaz, původní majitel je kupoval u Dušáka, pokud bych je dal na pravidelný servis k Hanákovi byl by to problém, resp. bylo by to dražší?

Odesláno

Díky moc všem:)

Jinak ohledně toho pravidelného servisu, pokud byly hodinky koupeny u Dušáka, nebude problém v tom je dat na pravidelný servis jinak, třeba k Hanákovi? Bylo by to dražší? Mám to totiž o hodně blíž do Brna...

Odesláno

volfda: Přesnost nemohu ještě posoudit, mám je teprve druhý den, později doplním. Dle původního majitele byly za těch 5 let jednou u Dušáka, podle jeho slov ale ne na servisu, nýbrž na "kontrole", tak nevím co tím myslel...

Baker: Pročetl jsem tu již hodně vláken a vím, že se tu Hanák zrovna moc oblibě netěší...V nejbližších dnech uvidím, jak moc se zpožďují, třeba to nakonec nebudu muset na ten servis dát (v nejbližší době).

Jinak ta lumi funguje, stačilo to dát na chvíli pod lampu. Ale jak mi radil bandicoot, budu to muset nosit tak, aby to nějaké to světlo vstřebalo:)

Návštěvník Tada
Odesláno

37-38mm je na hodinky skutečně ideální velikost, ale Navitimery nejsou hodinky, ale multifunkční navigační přístroj, který má i funkci hodinek a ideální velikost multifunkčních navigačních přístrojů je 41-43mm.

Navitimery jsou perfektní, asi si ten sen budu muset splnit. Mám každý den před očima tu in-house limitku, ale ani by mi nevadily ty normální. Užij si je!

Odesláno

b-cka je a bude klasika(protoze majj i vobludy)...............at ti delaj jen radost:)

a ty keci o idealnich 37mm neposlouchej...................

Nechápu jak někdo může napsat keci - sorry, na qwertz je to hodně daleko a na qwerty ještě dál...
Odesláno

Nechápu jak někdo může napsat keci - sorry, na qwertz je to hodně daleko a na qwerty ještě dál...

pisu tady o quartzu,chytroline....neprekliknul jsi se???????????

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...