Aerin Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Zdravím všechny, po velmi, velmi dlouhém váhání, jaké že to nakonec budou mé první hodinky, kdy jsem dospěl od vyloženě oblekových Maurice Lacroix, přes podobné Frederique Constant a Louis Erard, přes Omega Speedmaster (panda a moonwatche), Tag Heuer Carrera (u kterých jsem byl již prakticky rozhodnutý, že je definitivně vezmu) až k ?Béčkám?, od kterých mi naprosto učaroval model Navitimer. Během tohoto váhání, které trvalo přibližně půl roku, jsem byl postupně nucen navýšit svůj rozpočet až na trojnásobek. Včera jsem si pro ně dojel přes celou republiku až do Prahy, no ani trochu nelituji, je to opravdu moc pěkný kus železa. Předem se omlouvám se fotky, jsem velmi špatný fotograf? Ještě bych měl jeden dotaz, hodinky mají luminiscenční ručky a značky, v noci ale nesvítí. Nevíte někdo, čím to může být , resp. jestli se to musí nějak aktivovat?
Micey Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Hezký, gratuluju. Tohle klasický rozložení subciferníků je fajn.. S tou luminiscencí, jak jsou starý? Mně třeba na Hamiltonech taky ta lumi časem odešla.. Ani když je fakt na pět minut necháš pod lampou, nic? A aktivovat by se dala tak akorát novym cifrem a ručkama, bohužel:)
Aerin Odesláno 1. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Jsou asi 5 let starý...S tou lampou to jdu zkusit, díky za radu...
Baker Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Pokud je budes davat na pravidelny 5-ti lety servis, tak vymena rucek je v cene.Pokud jsi je fotil dnes, mas spatne nastaveny den a noc (podle datumky).Jinak pekny hodinky, gratuluju.
Aerin Odesláno 1. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Baker: Díky za upozornění, hned to přestavím...Ještě dotaz, původní majitel je kupoval u Dušáka, pokud bych je dal na pravidelný servis k Hanákovi byl by to problém, resp. bylo by to dražší?
bandicoot Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Aby svítila lumi, nenechávej je pod rukávem Potřebuje se to "nabít". Hlavně na denním světle.
Gorr GrimWolf Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Klasika - Navitimer jsou pro mě spolu se Superocean nejhezčí Béčka. Dobrá volba
Aerin Odesláno 1. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Díky moc všem:)Jinak ohledně toho pravidelného servisu, pokud byly hodinky koupeny u Dušáka, nebude problém v tom je dat na pravidelný servis jinak, třeba k Hanákovi? Bylo by to dražší? Mám to totiž o hodně blíž do Brna...
Baker Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Nemelo by, ale jsou tady nejake recenze na oba servisy, tak si to najdi a uvidis.
volfda Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Gratuluji, rozhodl ses dobře, na začátek chronobundu dobrý Jak je to s přesností, nebyly-li v servisu?
Aerin Odesláno 1. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2011 volfda: Přesnost nemohu ještě posoudit, mám je teprve druhý den, později doplním. Dle původního majitele byly za těch 5 let jednou u Dušáka, podle jeho slov ale ne na servisu, nýbrž na "kontrole", tak nevím co tím myslel... Baker: Pročetl jsem tu již hodně vláken a vím, že se tu Hanák zrovna moc oblibě netěší...V nejbližších dnech uvidím, jak moc se zpožďují, třeba to nakonec nebudu muset na ten servis dát (v nejbližší době).Jinak ta lumi funguje, stačilo to dát na chvíli pod lampu. Ale jak mi radil bandicoot, budu to muset nosit tak, aby to nějaké to světlo vstřebalo:)
volfda Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Pokud bys přeci jen trval na pořádném lumi, pak se zbav Bček a kup si Panerai
tc95 Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 b-cka je a bude klasika(protoze majj i vobludy)...............at ti delaj jen radost:)a ty keci o idealnich 37mm neposlouchej...................
Návštěvník Tada Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 37-38mm je na hodinky skutečně ideální velikost, ale Navitimery nejsou hodinky, ale multifunkční navigační přístroj, který má i funkci hodinek a ideální velikost multifunkčních navigačních přístrojů je 41-43mm. Navitimery jsou perfektní, asi si ten sen budu muset splnit. Mám každý den před očima tu in-house limitku, ale ani by mi nevadily ty normální. Užij si je!
Ejabejaroz Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 b-cka je a bude klasika(protoze majj i vobludy)...............at ti delaj jen radost:) a ty keci o idealnich 37mm neposlouchej................... Nechápu jak někdo může napsat keci - sorry, na qwertz je to hodně daleko a na qwerty ještě dál...
tc95 Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Nechápu jak někdo může napsat keci - sorry, na qwertz je to hodně daleko a na qwerty ještě dál... pisu tady o quartzu,chytroline....neprekliknul jsi se???????????
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se