zrno Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Tak jsem dneska obdržel Citizen Promaster a kožený řemínek má překlápěcí sponu. Ale mam male zápěsí cca 16,5 cm a konec řemínku vylejzá ven a hodinky se navíc divně přetáčej :-( proto se chci zeptat co s tím, jestli řemínek v míste kde je zacvaknutý u spony uřezat nebo co s tím?
Dantechno Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Rezat urcite ne. Pokud tam neni ocko/poutko tak si holt koupit novej remen nebo si ho nechat usit.....
zrno Odesláno 3. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2011 neni i kdyby bylo tak ten konec je tam naprd protože mi ty hodinky na ruce otáčí ... zkusim si nějakej zbastlit, kůži koneckonců mam :-)Nebo navšívím Mistra Šímu :-)Každopádně kdyby se někomu doma něco povalovalo, nebo měl nějakej link kde se dá za rozumnej peníz pořídit tak budu rád.
spineshank Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 přeci jen budeš to nosit ty a nikdo další,bych to uřízl podle své potřeby ,myslím že by s tím neměl být žádnej problém
zrno Odesláno 3. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2011 V 3. 3. 2011 v 13:44, 'spineshank' napsal: přeci jen budeš to nosit ty a nikdo další,bych to uřízl podle své potřeby ,myslím že by s tím neměl být žádnej problém Nad tím jsem uvažoval , ale asi to tak dopadne , jelikož s prodejem nepočítám a kupovat novej se mi moc nechce..
spineshank Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 ale každopádně je to zvláštní takto ten řemen,většinou ten delší konec je na vnějšku a provleče se do poutek,tady u toho je to ve vnitř dle fotek
Pavlucha Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Můžeš nafotit jak je ten řemen instalovanej ve sponě?
zrno Odesláno 3. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Tak tahle je lepší.. foceno mobilem v kanclu ...
jankoxxx Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 je to zvnutra, ja by som to odfikol a hotovo
Pavlucha Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 V 3. 3. 2011 v 15:09, 'jankoxxx' napsal: je to zvnutra, ja by som to odfikol a hotovo Přesně to si myslím taky
zrno Odesláno 3. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2011 (upraveno) Tak jsem vzal ulamovák a upajcnul to a je po problému :-)On ten řemen taky neni žádná velká hitparáda... Upraveno 3. března 2011 uživatelem zrno
spineshank Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 no ono toto řešení není zrovna moc ideální,ale myslím že máš po problému a časem jej můžeš vyměnit za jiný třebas s klasickým zapínáním
spineshank Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 myslím že takovej Chameleon by jim taky mooc slušel zde k vidění a k objednání
pumpkin Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Mám stejný typ řemenu, akorát v černé barvě,ale že by se mi hodinky protáčely nebo mi zbytek čouhal ven se mi teda nestalo, možná trošičku, ale není to skoro vidět Poutko nemám taky,asi je u Promasteru nedavaj
zrno Odesláno 3. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2011 ja to nenosím uplně utažené , takže je to možná i tím, nicméně mám nachystanou 4mm kůži v hnědý barvě tak se do toho pomalu pustím :-)
Andy4 Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Mám rovnaké promastery a podobný problém s koženým remienkom. Rezať ho mi ale príde barbarské... Všimol som si ale, že oska v spone zo zúbkami má nie celkom rovnakú dĺžku tých zubov do ktorých sa aretuje náramok pri nastavovaní veľkosti zápästia, a tým pádom pri zaklapnutí to chytí zo štyroch zúbkov len na dva a náramok sa pod sponou automaticky deformuje do tej strany na ktorej su źubky kratšie a prečnieva spod vrchnej časti. Mám rovnaké promastery aj v čiernom prevedení a tam je to v poriadku, nič neprečnieva. Môj hodinár mi objednal tú ozubenú osku, tak som zvedavý. Zatiaľ tie hnedé nosím minimálne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se