Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

gratuluju, to je hodne dobra volba. mel jsem je na ruce pri onom legendarnim setkanim na route66 s frantikem a mel jsem hodne velky cukani.

Dík, jj o setkání jsme při kafi taky pokecali :smile_anim:
Odesláno (upraveno)

Že jo, dostaly hned ,,podium,, :smile_anim:

Ale ty Festiny dej dál, ...............se nebudou mít rády Posted Image Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Tak, ať Ti slouží stejně dobře jako mě.

Jsem s nimi nad míru spokojen.

Dík, ale jsou to mackové, a že js z těch monster zvyklej.................
Odesláno (upraveno)

Dobrá voľba, teším sa s Tebou a ostatné predaj. Aj ja som mal zhruba takú zbierku a už sa to čistí. :smile_anim:Seiko som síce nemal,ale všade je ich plno.

P.S. Teda tie uprostred si nechaj a ostatné predaj, daruj etc......, aby som to upresnil. :oneeyed02:

Upraveno uživatelem robo
Odesláno

Dobrá voľba, teším sa s Tebou a ostatné predaj. Aj ja som mal zhruba takú zbierku a už sa to čistí. :smile_anim:Seiko som síce nemal,ale všade je ich plno.

P.S. Teda tie uprostred si nechaj a ostatné predaj, daruj etc......, aby som to upresnil. :oneeyed02:

Tak jediný který asi půjdou jsou ty Seika, Festiny jsou dárek a nosím je k saku a ty modrý TF za a)nemají už žádnou cenu a za B) toho se mnou prošly tolik , že je to v podstatě už srdeční záležitost :smile_anim:
Odesláno (upraveno)

Festiny som si kúpil na letisku na Malorke a asi za 3 mesiace som ich predal, ale keď sú srdcovky, resp. máš k nim vzťah tak si ich nechaj, aj ja mám nejaké doma, čo ich nenosím a nepredávam ich. Teda každý z nás tu prechádza level, ako v hre a ideš stále ďalej, je to o tom. Uspokojí Ťa to na chvíľu a už zas budeš pokukovať po niečom novom. Je to tak a ak Ťa chytila závislosť už sa vezieš. :smoke:

Tak jediný který asi půjdou jsou ty Seika, Festiny jsou dárek a nosím je k saku a ty modrý TF za a)nemají už žádnou cenu a za B) toho se mnou prošly tolik , že je to v podstatě už srdeční záležitost :smile_anim:

Upraveno uživatelem robo
Odesláno

tak bylo převážení

TAGy 195 gramů

Monstra 180 gramů

Frantik měl pravdu

Hele, já mám ale voko Posted Image Posted Image Dobrá práce, ale je jasný, že ubohoučký maličký Monstra musí pryč Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...