blend Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Tak se rodinka rozrostla o první ,,švýcary ze švýcarska,, od Frantika
sibirnaya Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 gratuluju, to je hodne dobra volba. mel jsem je na ruce pri onom legendarnim setkanim na route66 s frantikem a mel jsem hodne velky cukani.
blend Odesláno 5. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2011 gratuluju, to je hodne dobra volba. mel jsem je na ruce pri onom legendarnim setkanim na route66 s frantikem a mel jsem hodne velky cukani. Dík, jj o setkání jsme při kafi taky pokecali
Frantik Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 No pěkně se ti tam vyjímaj. Tak ať slouží. To že je chtěl i Sibiř, to něco znamená
blend Odesláno 5. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2011 No pěkně se ti tam vyjímaj. Tak ať slouží. To že je chtěl i Sibiř, to něco znamená Že jo, dostaly hned ,,podium,,
Frantik Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 (upraveno) Že jo, dostaly hned ,,podium,, Ale ty Festiny dej dál, ...............se nebudou mít rády Upraveno 5. března 2011 uživatelem Frantik
marosh Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 (upraveno) Tak, ať Ti slouží stejně dobře jako mě.Jsem s nimi nad míru spokojen. Upraveno 5. března 2011 uživatelem marosh
blend Odesláno 5. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Ale ty Festiny dej dál, ...............se nebudou mít rády Neboj, do rána budou kámoši
blend Odesláno 5. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Tak, ať Ti slouží stejně dobře jako mě. Jsem s nimi nad míru spokojen. Dík, ale jsou to mackové, a že js z těch monster zvyklej.................
Frantik Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Dík, ale jsou to mackové, a že js z těch monster zvyklej................. Monstra jsou monstra jenom podle jména
blend Odesláno 5. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Monstra jsou monstra jenom podle jména že bych je šel převážit???
Frantik Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 že bych je šel převážit??? Zkus to, podle mě jsou ty Aquaracery těžší
robo Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 (upraveno) Dobrá voľba, teším sa s Tebou a ostatné predaj. Aj ja som mal zhruba takú zbierku a už sa to čistí. :smile_anim:Seiko som síce nemal,ale všade je ich plno. P.S. Teda tie uprostred si nechaj a ostatné predaj, daruj etc......, aby som to upresnil. Upraveno 5. března 2011 uživatelem robo
blend Odesláno 5. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Zkus to, podle mě jsou ty Aquaracery těžší schválně je v pondělí hodím v kanclu na elektronickou váhu
Frantik Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 schválně je v pondělí hodím v kanclu na elektronickou váhu ok, sem zvedavej
blend Odesláno 5. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Dobrá voľba, teším sa s Tebou a ostatné predaj. Aj ja som mal zhruba takú zbierku a už sa to čistí. :smile_anim:Seiko som síce nemal,ale všade je ich plno. P.S. Teda tie uprostred si nechaj a ostatné predaj, daruj etc......, aby som to upresnil. Tak jediný který asi půjdou jsou ty Seika, Festiny jsou dárek a nosím je k saku a ty modrý TF za a)nemají už žádnou cenu a za toho se mnou prošly tolik , že je to v podstatě už srdeční záležitost
robo Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 (upraveno) Festiny som si kúpil na letisku na Malorke a asi za 3 mesiace som ich predal, ale keď sú srdcovky, resp. máš k nim vzťah tak si ich nechaj, aj ja mám nejaké doma, čo ich nenosím a nepredávam ich. Teda každý z nás tu prechádza level, ako v hre a ideš stále ďalej, je to o tom. Uspokojí Ťa to na chvíľu a už zas budeš pokukovať po niečom novom. Je to tak a ak Ťa chytila závislosť už sa vezieš. Tak jediný který asi půjdou jsou ty Seika, Festiny jsou dárek a nosím je k saku a ty modrý TF za a)nemají už žádnou cenu a za toho se mnou prošly tolik , že je to v podstatě už srdeční záležitost Upraveno 5. března 2011 uživatelem robo
blend Odesláno 7. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2011 tak bylo převáženíTAGy 195 gramůMonstra 180 gramů Frantik měl pravdu
bandicoot Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Odesláno 7. března 2011 Výborná volba. To jsou pořádný a svébytný hodinky. Naživo se mi moc líbily.
Frantik Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Odesláno 7. března 2011 tak bylo převážení TAGy 195 gramů Monstra 180 gramů Frantik měl pravdu Hele, já mám ale voko Dobrá práce, ale je jasný, že ubohoučký maličký Monstra musí pryč
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se