herrkomisar Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 Pomaly sa mi to nazbieralo, tak kým sa zase rozídu - aspoň pár foto. Sicura sú jedny automaty, druhé manuály, ZentRa majú tuším 21800 tikov a Hanowa asi nie sú SWISS, ale na ruke zaujmú ...
filo-boxer Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 Pěkné kousky! Takové nějaké už mám dlouho v hledáčku, ale nějak se nemůžu odhodlat.
herrkomisar Odesláno 6. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2011 ... pekné, ale jedno je pravda - žiadne tritium, žiadna iluminácia - takže pri trochu horších svetelných podmienkach ani neodhadneš čas ...
mischa Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 většina jich má velmi levný, ale odolný stroj s kolíčkovým krokem, chodí většinou překvapivě dobře a tehdy se jednalo o dost levné hodinky. také jich pár mám....
herrkomisar Odesláno 8. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Možno práve kvôli tým strojčekom a nie príliš praktickému prevedeniu sa nakoniec neujali. Ale rozhodne na ruke zaujmú a väčšina môjho okolia nemala ani tušenie o takýchto hodinkách.
Honza.manta Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Jdi někam! Už dlouho o nich uvažuji a teď jsi mně to připomněl. To zase bude vyhozenejch peněz. Krásná sbírka - závidím!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se