Přejít na obsah

Omega Seamaster 300m - poradte prosim s koupi z ebaye

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry den,

prosim zkusene cleny o radu s koupi bondovek z ebaye.

Prodejce bezproblemove komunikuje.

odkaz:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=230593641258

S hodinkami zacinam, proto volim na start cenove prijatelnejsi quartz.

Pripadne uvitam, pokud by nekdo z clenu mel doma "opustene" Seamastery, ktere by chtel predat dal do dobrych rukou, prosim nabidnete.

Predem dekuji!

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dobry den,

prosim zkusene cleny o radu s koupi bondovek z ebaye.

Prodejce bezproblemove komunikuje.

odkaz:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=230593641258

S hodinkami zacinam, proto volim na start cenove prijatelnejsi quartz.

Pripadne uvitam, pokud by nekdo z clenu mel doma "opustene" Seamastery, ktere by chtel predat dal do dobrych rukou, prosim nabidnete.

Predem dekuji!

Nemůžu tvůj odkaz otevřít... :crying_anim02:

Než se odhodláš kupovat, radím je hodit sem, kluci se k nim vyjádří. Mně to hodně pomohlo.

Taky jsem kupoval nedávno.

http://viewitem.eim.ebay.cz/Omega-Seamaster-Professional-Quartz-Diver---/220737614528/item

Mrkni do vlákna: Omegy eBay.

Odesláno

No nevím Quartz ti bude opravdu časem vadit a že by to bylo extra levné, to taky není....

Pro první hodinky platí dvojnásob! :smile_anim:

Když však budeš plnit svůj box, pak oceníš i quartzky: budou první, po kterých šáhneš, když si ráno přispíš víc, než to v rachotě tolerují! :guitar:

Quartzy bych nezavrhoval.

Odesláno

Diky patrisovi, forum uz jsem prosel krizem krazem a tvoje vlakno je hodne zajimave.

Normalniho cloveka ani nenapadne hledat na hodinkach tolik usvedcujicich znaku.

Odesláno

Jsou nádherný (ostatně jako všechny Bondy!)!

Podle plastiského loga i novějšího data, než po kterých jsem šahnul já.

Jenom pozor, i když Josef01 tvrdí, že to není extra levný, jseš pořád v aukci! Podle mě, ke konci skočí ještě nahoru...

Odesláno

Podle papiru na fotkach jsou presne rok stary.

Obchod bych resil "buy now", nerad drazim:-))

Udělal jsem to stejně :smile_anim:

Moje rada: Jdi do nich, nebudeš litovat! (já tak zblbnul, že jsem je bral i bez papírů, o 10 let starší a s čištěním tahu u Dušáka mě nakonec vyšly cenově stejně jako tyto - rok staré a podle fota v supr stavu!)

Jestli investice, tak Bond je správná volba!

Odesláno

Tak 800 je strop i pro dražbu, takže buď je šance to koupit hned, nebo vydražit třeba za 700, každopádně quartz je jako lízat nanuk v obalu :)

Odesláno

Tak 800 je strop i pro dražbu, takže buď je šance to koupit hned, nebo vydražit třeba za 700, každopádně quartz je jako lízat nanuk v obalu :)

myslím, že pokud se přihodí na dražbu, zmizí možnost "kup teď", takže se cena může vyšplhat i nad těch 800
Odesláno

myslím, že pokud se přihodí na dražbu, zmizí možnost "kup teď", takže se cena může vyšplhat i nad těch 800

jj, prvním přihozením určitě mizí "buy now". Pak to chce pevné nervy: můžeš koupit za 700, ale i za 800 a víc (no to jsem řekl teda moudro... :suicide_anim: omluva)

Odesláno

To je hloupost, stačí kdykoliv stisknout tlačítko kup hned a je to.

... no, to nevím - když se tam někdo pustí do dražby a půjde to přes 800, tak kup teď "za 800" asi už nepůjde. A kup teď se s dražbou nezvedá, ne?

Odesláno

Dekuji za nazor, to prirovnani me pobavilo:-)

Ja rikam, ze quartzky jsou jako zenska s mesickama - na pohled pekny, ale sranda s ni neni:)

Vim, ze automaty jsou ty opravdu zive stroje.

Mam pro tu mechaniku zvlastni obdiv, nechci ale napoprve dat tolik penez za hodinky.

Hledam neco sportovne-elegantniho do prace k dzinam a saku. Proste hodinky ktere mi neudelaji ostudu, ale neusekne mi kvuli nim nekdo na ulici ruku.

Prosim o nazor, zda u techto hodinek neni pochyb, ze jsou original. Diky

Odesláno

... no, to nevím - když se tam někdo pustí do dražby a půjde to přes 800, tak kup teď "za 800" asi už nepůjde. A kup teď se s dražbou nezvedá, ne?

Používám automatický dražící systém a ten nepustí víc než je kup hned, tedy předpokládám, že první kdo nabídne 800 vyhraje.

Odesláno (upraveno)

Dekuji za nazor, to prirovnani me pobavilo:-)

Ja rikam, ze quartzky jsou jako zenska s mesickama - na pohled pekny, ale sranda s ni neni:)

Vim, ze automaty jsou ty opravdu zive stroje.

Mam pro tu mechaniku zvlastni obdiv, nechci ale napoprve dat tolik penez za hodinky.

Hledam neco sportovne-elegantniho do prace k dzinam a saku. Proste hodinky ktere mi neudelaji ostudu, ale neusekne mi kvuli nim nekdo na ulici ruku.

Prosim o nazor, zda u techto hodinek neni pochyb, ze jsou original. Diky

... a jak velkej rozdíl akceptuješ mezi quartz a automatem? Tohle je originál .... podle mého skromného názoru.

EDIT: ... výrazivo :)

Upraveno uživatelem Pavlucha

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...