NIGHTinGALE Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Už je sice nějakou dobu mám, ale protože teď byly u hodináře na preventivním přetěsnění, tak jsem využil toho, že byly otevřené a vyfotil vnitřek. Servis nepotřebovaly, nosím je velmi zřídka, ale proč jim nedopřát ozdravnou kůru Líbí se mi ten jejich vintážní look - trošku mi připomínají staré Tudory a podobně. Uvnitř je chronograf strojek Omega 1164 (jasně, klasickej Valjoux, Omegou pouze upravenej a nazdobenej), což by člověk asi nečekal. Když jsem pátral po důvodu tohoto "vetřelce" v Atlantic bříšku, bylo mi sděleno, že to byla limitovaná sběratelská edice. (Jinak Atlantic občas udělá i limitky se starými NOS strojky s ručním nátahem, docela zajímavé záležitosti to jsou.) Takže pár fotek (stan a spacák Ikea nemám, tedy to berte síše jako úsměvný pokus o fotografii s kompaktem za pár korun):
Dantechno Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Tak tyhle jsou moc pekny Nigu. To cumim , ze tam dali Omega strojek...
k-mart Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Moc pěkný! Vypadaj decentně a zároveň na mě působěj hodně bytelně.. ať Ti slouží. Zrovna včera jsem si na Chrono24.com prohlížel jedny Atlantiky v chronu za pěkný peníze..
NIGHTinGALE Odesláno 8. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Zajímavá byla limitka ke 120. výročí firmy (Atlantic má docela historii, založen byl v roce 1888). Hezky do ní upravili ty starý strojky. Ale ciferník se moc nepovedl, kazila to nepovedená datumovka s divným fontem, tak jsem si ji nekoupil.
IntoPicture Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Vypadají dobře a ten strojek mě opravdu překvapil .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se