VasekN Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Já vím pouze o chronografu, který má dvě centrální vteřinové ručky. Jedna je průběžná, druhá slouží chronografu. Viz třeba tady: http://professionalwatches.com/2009/05/boutique_exclusive_jaeger-leco.html Ale pokud bys je kupoval jen kvůli té průběžné vteřinovce, tak za tu cenu to asi stát nebude... Vidět je to většinou obráceně. Tj. malá stále běžící vteřinovka na subdialu a velká centrální na chronographu. Na tom subidialu by to asi bylo špatně čitelné. Jinak existují dvojité chronography :-)
VasekN Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 MOŽNÁ NEJSEM úplně normální, ale teď si hrají s tlačítky a pouštím si stopky. Vždy jen na mechanikách, na E 7750 bo tam to tak hezky přeskakuje. Je to asi ůchylka a to druhá. Za první dostávám i kartáč od ženy a to NEKECÁM. Sedím si takhle v křesle, sundám si hodinky a rukou imituji Watchvinder , který mám mimo jiné za sebou a poslouchám jak se mi hezky hodinky natahují a jak šustí ten rotor. TAK Z TOHO JE MÁ ŽENA NA PRÁŠKY !!! Je to asi v pohodě co? Nebo, že by už ne a bylo to moc jak říká má žena ? A teď si vem, že někdo takhle sedí a hraje si s nožema, manželky ale většinou sedí někde tiše v koutě a jsou přinejmenším znepokojené :-) Zkus to a uvidíš, že s hodinkama pak bude v pohodě ;-)
lib Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 ...... Sedím si takhle v křesle, sundám si hodinky a rukou imituji Watchvinder , který mám mimo jiné za sebou a poslouchám jak se mi hezky hodinky natahují a jak šustí ten rotor. TAK Z TOHO JE MÁ ŽENA NA PRÁŠKY !!! Je to asi v pohodě co? Nebo, že by už ne a bylo to moc jak říká má žena ? Taky jsem si to teď zkusil a je to naprosto v pohodě. Měl bys asi ženu nasměrovat k nějakému odborníkovi.
pfkvn Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Já vím pouze o chronografu, který má dvě centrální vteřinové ručky. Jedna je průběžná, druhá slouží chronografu. Viz třeba tady: http://professionalw...aeger-leco.html Ale pokud bys je kupoval jen kvůli té průběžné vteřinovce, tak za tu cenu to asi stát nebude... Jop, ta cena je dost mimo, navíc jsou dle mého názoru hezčí zezadu, než zepředu, nosit hodinky obráceně by bylo asi ještě víc na hlavu než pouštět stopky pro zábavu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se