Alina Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Určite si myslíš, že manžel myslel na hodinky OT: Ale prosim...když myslí na něco jinýho, nekvičí.
kubson Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 uz jsem to nasel, 600 ? v plne palbe neni malo ale zase ne tak sileny, ve finale to s povestnou presnosti musi byt neskutecna mňamka... jsou nejake fotky? plnou palbu jsem tu měl, ale debil nevyfotil není to vůbec špatný? AR je oboustranný? ano
robo Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Ale jasnééé, každý už doma pozná, kto čo chce, nie?OT: Ale prosim...když myslí na něco jinýho, nekvičí.
Gorr GrimWolf Odesláno 11. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2011 (upraveno) AR je oboustranný, nafialovělý. A opravdu vypadají dost podobně Portuguese, ale jak si řekl. Navíc je to moc povedenej design Kubson: To je škoda, snad se u tebe ještě objeví. Upraveno 11. března 2011 uživatelem Gorr GrimWolf
pavel23 Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Tady je ten rotor, příplatek 160 eček. Lepší foto jsem nenašel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Levap Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Gratuluji, krásné hodinky a fotky jsou také vydařené.
Z. Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Tak já s dovolením přidám také pár fotek. Ty hodinky jsou opravdu povedené a ten antireflex je přímo boží. Ale takhle modrý se jeví samozřejmě jen z určitého úhlu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
a&k Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 ufff, ... tak to je krasa. hmm, .. nad niecim takymto uz dlho rozmyslam. gratulujem.
17jewels Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Tak já s dovolením přidám také pár fotek. Ty hodinky jsou opravdu povedené a ten antireflex je přímo boží. Ale takhle modrý se jeví samozřejmě jen z určitého úhlu. Hodinky jsou opravdu parádní a skvěle sedí na ruce. Gratuluji k dobrému vkusu.
Z. Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Hodinky jsou opravdu parádní a skvěle sedí na ruce. Gratuluji k dobrému vkusu. Bohužel nejsou moje. Fotil jsem je jen "na zakázku." Ale rozhodně je mám v užším výběru do budoucna. Protože vypadají dobře a fakt sedí dobře. Pro mě zcela ideální velikost.
Gorr GrimWolf Odesláno 15. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Tak ten AR je epesní Včera sem je ukazoval v práci a ten AR byla věc, co každej naprosto neskrytě obdivoval. Fakt funguje parádně Hrozně jim pomáhá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se