Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

uz jsem to nasel, 600 ? v plne palbe neni malo ale zase ne tak sileny,

ve finale to s povestnou presnosti musi byt neskutecna mňamka... jsou nejake fotky?

plnou palbu jsem tu měl, ale debil nevyfotil :( není to vůbec špatný?

AR je oboustranný?

ano
Odesláno

Ale jasnééé, každý už doma pozná, kto čo chce, nie?Posted Image

OT:

Ale prosim...když myslí na něco jinýho, nekvičí.

Odesláno (upraveno)

AR je oboustranný, nafialovělý. A opravdu vypadají dost podobně Portuguese, ale jak si řekl. Navíc je to moc povedenej design :)

Kubson: To je škoda, snad se u tebe ještě objeví.

Upraveno uživatelem Gorr GrimWolf
Odesláno

Tak já s dovolením přidám také pár fotek. Ty hodinky jsou opravdu povedené a ten antireflex je přímo boží. Ale takhle modrý se jeví samozřejmě jen z určitého úhlu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

ufff, ... tak to je krasa. hmm, .. nad niecim takymto uz dlho rozmyslam. gratulujem.

Odesláno

Tak já s dovolením přidám také pár fotek. Ty hodinky jsou opravdu povedené a ten antireflex je přímo boží. Ale takhle modrý se jeví samozřejmě jen z určitého úhlu.

Hodinky jsou opravdu parádní a skvěle sedí na ruce. Gratuluji k dobrému vkusu.
Odesláno

Hodinky jsou opravdu parádní a skvěle sedí na ruce. Gratuluji k dobrému vkusu.

Bohužel nejsou moje. Fotil jsem je jen "na zakázku." Ale rozhodně je mám v užším výběru do budoucna. Protože vypadají dobře a fakt sedí dobře. Pro mě zcela ideální velikost.
Odesláno

Tak ten AR je epesní :speak_cool:

Včera sem je ukazoval v práci a ten AR byla věc, co každej naprosto neskrytě obdivoval. Fakt funguje parádně :clap: Hrozně jim pomáhá.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...