Oťas Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Zdravím.vybírám nové hodinky.myslel jsem na pilotky,teď zase šilhám po diverskách...co na ně říkáte?za tu cenu se mi líbí a mají automat...nejsou to šunky?díky
ggrand Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 (upraveno) Oproti konkurenci(Seiko) málo svítí luminiscence, jinak tyhle tu měla spousta lidí, tak snad pomůžou.EDIT: zkus tady něco pohledat, říká se jim Big Mako XL. Upraveno 10. března 2011 uživatelem ggrand
onney Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Za ty prachy to jsou slušný hodinky. Rozhodně bych se jich nebál.
Rudykopalsson Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 přesně... slušný hodinky za slušnou cenu... neuděláš chybu
Rudykopalsson Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 jo a ještě pokud koukáš po potápkách, mrkni na Seiko, taky velký výběr, za rozumný ceny... sleduj prodejní vlákno i Orient i Seiko se v nich často objevuje
edas Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 (upraveno) Svého času jsem je měl v modrém provedení, které se mi jak u Mako, tak i u těchto Big Mako líbí víc než černé. Za slušnou cenu dostaneš hodně povedené hodinky, které jsou poměrně robustní, dobře zpracované a v mém případě i hodně přesné. Běžně mi šly do +5 vteřin denně. Takže já je mohu jen doporučit. Edit: Ech - ty oči! Už vidím, že se ptáš na modrou verzi... Upraveno 11. března 2011 uživatelem edas
vraby Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 (upraveno) Za tu cenu slušné hodinky.Krásná modrá,slabší lumi.a ten tah taky nic moc.Raději bych došetřil a vzal něco od Seika.V prodejním vlákně jsou Sawtoothy,ale quartz jestli nevadí. Upraveno 11. března 2011 uživatelem vraby
Oťas Odesláno 11. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Svého času jsem je měl v modrém provedení, které se mi jak u Mako, tak i u těchto Big Mako líbí víc než černé. Za slušnou cenu dostaneš hodně povedené hodinky, které jsou poměrně robustní, dobře zpracované a v mém případě i hodně přesné. Běžně mi šly do +5 vteřin denně. Takže já je mohu jen doporučit. Edit: Ech - ty oči! Už vidím, že se ptáš na modrou verzi... jak víš že přemýšlím o modré???je to opravdu tak...snad pro to že mám chrona s černým cifrem a tak chci změnu...vraby chci automaty,qwartz mám a prostě chci změnu a taky mě fascinují všechny ty ozubený kolečka...táta měl orient perpetual date automat 20 let a tvrdí,že to byly nejlepší hodinky...seiko jsem komplet prošel,ale sumo je nad mé možnosti sehnat a cenově je taky jinde...prostě tyhle mě lákají cenou a vzhledem,tak jsem se chtěl poptat na kvalitu...
vraby Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 A co třeba tohle Orient alá Rolfex Submaríner.
vraby Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Orient Sub - 2ER00002D0 a CER00008D0 Starší model vlevo,novější model CER00008DO má safír sklo.Rozdíl je ten safír a potisk ciferníku.Rozměry cca stejné.
Oťas Odesláno 11. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2011 TY JSOU NÁDHERNÉ,ALE DAJÍ SE V ČESKU SEHNAT PRO LAIKA,JAKO JSEM JÁ???
vraby Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 (upraveno) V Čr jsem je nenašel,něco na Slovensku.Nejlevněji asi eBay.No a kdyby ti nevadila černá tak tady je nemlich to samé. Upraveno 11. března 2011 uživatelem vraby
quest987 Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Pokud do toho mohu kecat zustal bych u tech big mako v modre barve sou super,kupoval jsem je otci.a je spokojeny
vraby Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Pokud do toho mohu kecat zustal bych u tech big mako v modre barve sou super,kupoval jsem je otci.a je spokojeny Kecat do toho můžeš,Oťas si vybere sám.Jen jsem mu nadhodil ještě něco jiného.
panedge Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Tak Orient alá Rolex,to je normální kopie s jinou značkou,to bych teda na ruku nevzal-jasná ukázka,že se ti líbí Rolex,ale nemáš na ně Kup si ty Big Mako,jen tě upozorňuju,jak tady někdo píše,že luminiscence je slabší,tak to je kec,nesvítěj vůbec.Jestli jsi z Prahy,tak je prodávaj v jednom hodinářství na Příkopech
vraby Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Tak Orient alá Rolex,to je normální kopie s jinou značkou,to bych teda na ruku nevzal-jasná ukázka,že se ti líbí Rolex,ale nemáš na ně Kup si ty Big Mako,jen tě upozorňuju,jak tady někdo píše,že luminiscence je slabší,tak to je kec,nesvítěj vůbec.Jestli jsi z Prahy,tak je prodávaj v jednom hodinářství na Příkopech To jsme potřebovali aby jsi nám to osvětlil,vem si na ruku co chtceš Oťas si vybere sám.Každý přeci nemá na Rolexy a jestli se mu líbí tak proč ne? Vždyť je plno hodinek v tomto designu a určitě je lepší než aby si koupil fake Rolexů.Jedny podobné jsou zrovna v prodejním vlákně a nikdo se nad tím tak nepohoršuje,tak v klídku. Jak můžeš napsat že nesvítí,měl jsi je?Já ano, ručky svítí více a u indexů to je slabší.
edas Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 to Vraby - pod luminiscenci se podepisuju, je celkové slabší než u Orient Mako, ale že by nesvítily je nesmysl. Ještě je třeba upozornit Oťase, že tebou doporučované CER00008DO jsou 41mm, kdežto 75002D mají 45mm. Původní Mako 65002D mají 41,5mm
panedge Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 vraby-jo představ si,že je mám a zrovna na ruce a nikdy mi nesvítily(3 minuty malinkýho svitu po nasvícení lampou není luminiscence)Ale každej to máme s tou lumi jinak.Třeba tobě zrovna zářej celou noc.A ktěm Rolexům-nic jsem nevysvětloval,jen jsem psal svůj názor,tak nevím co jančíš.Prostě je to normální kopírka,nic víc.Proto si myslím,že Big Mako jsou lepší volba.
vraby Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 To ať si vybere Oťas co se mu bude libit.Proč myslíš že jsem tam psal(alá Rolex)? Ta lumi tam je slabá na indexech,ale ručky docela svítí,jestli tobě to takhle nefachá tak jsou nějak nemocné.Jasně nedá se to srovnat třeba ze Seikama.Zbytečně se tu dohadujem a ani nevíme jestli je pro Oťase ta lumi důležitá.
Oťas Odesláno 12. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2011 pravdu máte naprosto všichni.samozřejmě kdybych měl 150 tisíc koupím si submarinery no date ala bond,ale to nepřipadá v úvahu...luminiscence pro mě důležitá není,na noc hodiniky sundavám z ruky.spíš chci,aby mi dělaly radost přes den.neodsuzujte vrabyho,podle mě dobrý tip,já už koukal i po seiko submariner,které vypadaly naprosto stejně,ale je pravda to co píšete.chtěl bych rolex,ale nemám na ně...u seika se mi líbí suma,ale mrzí mě,že je trošku komplikovanější je sehnat.zlatnictví,kde prodávají orienty máme i u nás v děčíně.každopádně není problém big maka objednat na netu...ještě vše promyslím a napíšu...díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se