Přejít na obsah

Výběr hodinek od Certiny

Doporučené příspěvky

Návštěvník CzechLiving
Odesláno

Mimo hodinek od Longines uvažuji i o značce Certina, vím že se to asi nedá srovnávat s Longines, ale vybral jsem tři vzorky

Certina C001.414.16.037.00

Certina DS PODIUM Automatico Ed. Ltd BMW-Sauber

CERTINA DS PODIUM PEDRO DE LA ROSA- C001.617.16.057.01

post-15210-080660500 1299858057.jpg

post-15210-071251800 1299858246.jpg

post-15210-093593600 1299858704.jpg

Návštěvník CzechLiving
Odesláno

Chronograf je prioritou?

ano, Chronograf je prioritou a přikládám ještě jeden vzorek

CERTINA DS PODIUM CHRONO VALGRANGES PIEL CHOCO

post-15210-070237000 1299862622.jpg

post-15210-032398100 1299862635.jpg

Odesláno

Ať už vybereš jakkoliv,certina ds podium automatic chrono jsou všechny modely co maj v sobě eleganci a zároveň i sport dizain,takže dokonalé zkloubení pro všechny příležitosti.

O kvalitě asi netřeba mluvit,víš sám.Také o těhlech přemýšlím již delší dobu,jak nabudeš (jestli) ,rád bych se dozvěděl za kolik a kde. Tak štastnou ruku!

Návštěvník CzechLiving
Odesláno

Ať už vybereš jakkoliv,certina ds podium automatic chrono jsou všechny modely co maj v sobě eleganci a zároveň i sport dizain,takže dokonalé zkloubení pro všechny příležitosti.

O kvalitě asi netřeba mluvit,víš sám.Také o těhlech přemýšlím již delší dobu,jak nabudeš (jestli) ,rád bych se dozvěděl za kolik a kde. Tak štastnou ruku!

Asi to vypadá, že budu objednávat ve Španělsku ...
Odesláno

Nezáleží ten výběr především od toho kde a na co chceš ty hodinky používat? Tedy decentní, méně decentní, divočina?

Podle mého by z těchhle šly první z výběru BMW (bílá, černá, modrá, červená, lesk, karbon - cirkus), druhé Valgranges (dost drahé, nelíbí se mi "klasické" velké logo Certiny, ale hlavně uřízlá šestka - ani ostatní ořezaná čísla nejsou krása, tohle je ale moc) a rozhodoval bych se mezi prvními a PdlR. PdlR vypadají naživo překvapivě dobře, ale i kvůli věcem, které se mi nelíbí na Valgranges bych osobně zvolil ty první, uvažoval bych i o C674.7029.42.16.

btw: asi ta čísla spoustě lidí nevadí jako mně, ale v quartzu jim to přitom jde, viz třeba:

Posted Image

• po 2 týdnech...
Odesláno

Našel jsem polský web kde garantují originál (výhradní dovozce) a ceny Certin o dóóóst nižší než v ČR. Bonus - koupě nad 500zl gravírování (laserem) zdarma. Rafa

Odesláno

Našel jsem polský web kde garantují originál (výhradní dovozce) a ceny Certin o dóóóst nižší než v ČR. Bonus - koupě nad 500zl gravírování (laserem) zdarma. Rafa

link?

Odesláno (upraveno)

Nejhezčí chrona od Certiny byl tenhle model, kterej už se pár let nevyrábí, ale občas se mihne na Ebay. U nich si člověk vyhraje s všemožnými výpočty a navíc mají takovej vintážní závodnickej šmrnc.

post-1118-091638100 1301296788.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno (upraveno)

Zde ten odkaz na web : www.zegarki.zgora.pl Jak říkám, porovnání s našima cenama velice příznivé, stránky vypadaj taky slušně, domluva s nima solidní. Už přemýšlím co si nechám vygravírovat na okraj zadního dýnka. Mno ještě nejsem pevně rozhodnut mezi tahem a kůži, ale spíše se přikláním k tahu jelikož kůži (prošitou červenou nití) můžu kdykoliv obědnat. Mrzí mne akorát malá šíře tahu (20mm), byl by problém tam fláknout širší ? (21-22mm)

Upraveno uživatelem Rafa
  • po měsících...
Odesláno

Zde ten odkaz na web : www.zegarki.zgora.pl Jak říkám, porovnání s našima cenama velice příznivé, stránky vypadaj taky slušně, domluva s nima solidní. Už přemýšlím co si nechám vygravírovat na okraj zadního dýnka. Mno ještě nejsem pevně rozhodnut mezi tahem a kůži, ale spíše se přikláním k tahu jelikož kůži (prošitou červenou nití) můžu kdykoliv obědnat. Mrzí mne akorát malá šíře tahu (20mm), byl by problém tam fláknout širší ? (21-22mm)

Zdravim, ak si nieco objednas od tych poliakov, daj mi prosim vediet ako dorazili, ci bol problem s niecim, ci to nie su kopie :) a tak podobne. Ak by to bolo ozajstne tak si beriem hned jedny Certiny :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...