Návštěvník CzechLiving Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Mimo hodinek od Longines uvažuji i o značce Certina, vím že se to asi nedá srovnávat s Longines, ale vybral jsem tři vzorkyCertina C001.414.16.037.00Certina DS PODIUM Automatico Ed. Ltd BMW-SauberCERTINA DS PODIUM PEDRO DE LA ROSA- C001.617.16.057.01
vraby Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Z těchto tří bych vzal Limited Pedro
Návštěvník CzechLiving Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Chronograf je prioritou? ano, Chronograf je prioritou a přikládám ještě jeden vzorek CERTINA DS PODIUM CHRONO VALGRANGES PIEL CHOCO
Čendík Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Taky jsem pro ty prostřední, takže BMW
Rafa Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Ať už vybereš jakkoliv,certina ds podium automatic chrono jsou všechny modely co maj v sobě eleganci a zároveň i sport dizain,takže dokonalé zkloubení pro všechny příležitosti.O kvalitě asi netřeba mluvit,víš sám.Také o těhlech přemýšlím již delší dobu,jak nabudeš (jestli) ,rád bych se dozvěděl za kolik a kde. Tak štastnou ruku!
Návštěvník CzechLiving Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Ať už vybereš jakkoliv,certina ds podium automatic chrono jsou všechny modely co maj v sobě eleganci a zároveň i sport dizain,takže dokonalé zkloubení pro všechny příležitosti. O kvalitě asi netřeba mluvit,víš sám.Také o těhlech přemýšlím již delší dobu,jak nabudeš (jestli) ,rád bych se dozvěděl za kolik a kde. Tak štastnou ruku! Asi to vypadá, že budu objednávat ve Španělsku ...
IntoPicture Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Nezáleží ten výběr především od toho kde a na co chceš ty hodinky používat? Tedy decentní, méně decentní, divočina? Podle mého by z těchhle šly první z výběru BMW (bílá, černá, modrá, červená, lesk, karbon - cirkus), druhé Valgranges (dost drahé, nelíbí se mi "klasické" velké logo Certiny, ale hlavně uřízlá šestka - ani ostatní ořezaná čísla nejsou krása, tohle je ale moc) a rozhodoval bych se mezi prvními a PdlR. PdlR vypadají naživo překvapivě dobře, ale i kvůli věcem, které se mi nelíbí na Valgranges bych osobně zvolil ty první, uvažoval bych i o C674.7029.42.16. btw: asi ta čísla spoustě lidí nevadí jako mně, ale v quartzu jim to přitom jde, viz třeba:
Rafa Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Našel jsem polský web kde garantují originál (výhradní dovozce) a ceny Certin o dóóóst nižší než v ČR. Bonus - koupě nad 500zl gravírování (laserem) zdarma. Rafa
rancor Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Našel jsem polský web kde garantují originál (výhradní dovozce) a ceny Certin o dóóóst nižší než v ČR. Bonus - koupě nad 500zl gravírování (laserem) zdarma. Rafa link?
NIGHTinGALE Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 (upraveno) Nejhezčí chrona od Certiny byl tenhle model, kterej už se pár let nevyrábí, ale občas se mihne na Ebay. U nich si člověk vyhraje s všemožnými výpočty a navíc mají takovej vintážní závodnickej šmrnc. Upraveno 28. března 2011 uživatelem NIGHTinGALE
Rafa Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 (upraveno) Zde ten odkaz na web : www.zegarki.zgora.pl Jak říkám, porovnání s našima cenama velice příznivé, stránky vypadaj taky slušně, domluva s nima solidní. Už přemýšlím co si nechám vygravírovat na okraj zadního dýnka. Mno ještě nejsem pevně rozhodnut mezi tahem a kůži, ale spíše se přikláním k tahu jelikož kůži (prošitou červenou nití) můžu kdykoliv obědnat. Mrzí mne akorát malá šíře tahu (20mm), byl by problém tam fláknout širší ? (21-22mm) Upraveno 1. dubna 2011 uživatelem Rafa
rackom Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Zde ten odkaz na web : www.zegarki.zgora.pl Jak říkám, porovnání s našima cenama velice příznivé, stránky vypadaj taky slušně, domluva s nima solidní. Už přemýšlím co si nechám vygravírovat na okraj zadního dýnka. Mno ještě nejsem pevně rozhodnut mezi tahem a kůži, ale spíše se přikláním k tahu jelikož kůži (prošitou červenou nití) můžu kdykoliv obědnat. Mrzí mne akorát malá šíře tahu (20mm), byl by problém tam fláknout širší ? (21-22mm) Zdravim, ak si nieco objednas od tych poliakov, daj mi prosim vediet ako dorazili, ci bol problem s niecim, ci to nie su kopie a tak podobne. Ak by to bolo ozajstne tak si beriem hned jedny Certiny
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se