Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

O techto hodinkach tu uz toho bylo napsano fakt hodne, myslim, ze staci trosku hledat.. odchylka muze byt ruzna, podle zpusobu noseni a serizeni strojku, ale mel by ses vejit do COSC certifikace = +4/-6s denne nebo naopak ;) Ja jsem je mel, ale presnost jsem nemeril, hrubym odhadem tipuju cca 2s za den, ale na to bych se nespolehal, stejne jako na jakykoliv jiny udaj co ti sem nekdo napise..

Odesláno

Zdravím... zvažuji nákup techto hodinek, ale ještě než tak učiním tak by mě zajímal názor mejitele hodinek :-)

Případně jakou mají odchylku či doporučit případný obchod:-)

http://www.breitling.com/en/intro.html#/models/aeromarine/superocean-heritage-46/

Děkuji za info

Jsem majitelem jiných hodinek, ale se stejným strojkem breitling caliber 17, takže se vyjádřím jenom k přesnosti. Mám je skoro dva měsíce a za tu dobu udělaly celkem asi 12 s do plusu, čili (ne)přesnosti bych se na tvém místě nebál vůbec.

Odesláno

Zrovna nedavno jsem tady oteviral diskusi k temhle hodinkam, takze jak uz napsal Spiderer, staci jen trochu zahledat a vse najdes. Jinak co se tyka obchodu, tak minuly tyden jsem kupoval SMP v klenotech Provaznik v Teplicich a krome toho, ze byli velice vstricni, tak mi i jeste udelali nejlepsi prajz. Musis na ne ale takticky. :)

Odesláno

Zrovna nedavno jsem tady oteviral diskusi k temhle hodinkam, takze jak uz napsal Spiderer, staci jen trochu zahledat a vse najdes. Jinak co se tyka obchodu, tak minuly tyden jsem kupoval SMP v klenotech Provaznik v Teplicich a krome toho, ze byli velice vstricni, tak mi i jeste udelali nejlepsi prajz. Musis na ne ale takticky. :)

kolik cca v procentech?

Odesláno

Do p....e, tvoje příspěvky jsou hrozný! Zkus napsat do googlu třeba "klenoty Provaznik v Teplicích" a uvidíš

Presne, clovek aby to tady nosil az pod nos.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...