Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, dokázal by mi prosím někdo určit model těchto hodinek Cartier? A případně je i ohodnotit? Měly by být cca. 30 let staré. Děkuji

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Jejich cena se bude pohybovat v řádu 20 Kč, raději vyhodit do popelnice... Model je made in China, velmi naivní napodobenina originálu.

Upraveno uživatelem mischa
Odesláno

Mischa má naprostou pravdu. Tyhle hodinky neviděly od Cartiera ani krabičku. Omlouvám se majiteli za krátký a příkrý názor, ale opravdu není o čem psát.

Odesláno

Dobrý den,

děkuji za odpověď. Našel jsem je v jedné pozůstalosti, vzhledem k tomu, že to bylo po docela bohatém člověku, předpokládal jsem, že je to originál. Navíc např. sklíčko není vůbec poškrábané. Vzhledem k tomu, že jsou cca. těch 20-30 let staré, předpokládal jsem, že to se repliky ještě nedělaly.

Každopádně děkuji, moc jste mě nepotěšili Posted Image

Odesláno

Cartier dělával v řadě Must hodně hnusných quartzek, takže tyhle by mohly být klidně originální.

A i kdyby byly, tak cena valná nebude - vodrbané malé hodinky na baterku (asi by si je na ruku v tomhle stavu žádná holka nevzala, takže cena bude podle toho vypadat).

Zkus je otevřít a vyfotit strojek. Pak bude jasné, jestli to je originál.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...