JHonza Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Značka POLICE mezi chronomagory nemá nejlepší image, podstatná část její produkce jsou opravdu šílenosti pro různě ujetá individua, ale: velmi nedávno mi jeden kousek této značky (například tady) přistál poblíž mé levé ruky (dárek k významnému jubileu) a kromě toho, že zrovna tyhle se mi líbí vzhledově, nemohu říct o provedení nic špatného: - pouzdro nerez ocel s (patrně) černým PVD, nerezové naklapávací dýnko, šířka 42 mm bez korunky - minerální sklo dost výjimečného tvaru (v případě poškození nejspíš velký problém) - extrémně široký kožený řemen (rozteč nožek 32 mm, u spony 24 mm), časem možná problém při jeho výměně, na mé ruce zvyklé převážně na nerezový tah sedí docela pohodlně - uvnitř je jakýsi quartz zatím neznámého původu (neotevíral jsem je a nehodlám tak činit, dokud to nebude potřeba) - WR 50 (hodinky nejspíš jo, ale kožený řemen by to patrně dlouho nepřežil) - provedení: napohled nečekaně solidní, všechno přesně pasuje, korunka jde právě tak akorát ztuha, aby mohla těsnit - vteřinovka jde přesně po indexech !!! - přesnost zatím cca +4s/měsíc Koupeno v kamenném obchodě POLICE. Takže i takováhle profláklá značka může mít IMHO povedené modely, a jak by řekl legendární poručík Hamáček: "Každej fanatismus je soudruzi na co?" Tak, a teď do mě.
gougy Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Vteřinovka na indexech a u módní značky na pohled prima zpracování potěší. Navíc jako dárek, není co řešit, užívej Z boku vypadají brutálně, přimlouvám se za foto.
JHonza Odesláno 17. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2011 (upraveno) Momentálně jsem mimo domov a na ruce mám Humberta, ty všichni znají. Jakmile se vrátím, nafotím. EDIT: k sepsání této pidirecenze mě inspirovalo především toto vlákno a ostatní projevy, kde se kvalita hodinek posuzuje především podle nápisu. Upraveno 17. března 2011 uživatelem Widloun
JHonza Odesláno 28. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Ty hodinky přímo sveřepě odolávají pokusům o slušné vyfocení (ve spojení s mým fotografickým uměním se jim to docela daří) Takže aspoň dva z méně nepovedených pokusů: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
224477 Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 celkom fajn, k modro ciernej kombinacii handier super
habadej Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Oceňuji Tvůj tolerantní a nehysterický přístup k této značce, ale bohužel jsem na těchto Police hodinkách nenašel nic, co by mě vedlo k případnému nošení zrovna tohoto kousku. Musím však přiznat, že to je z velké části dáno mým vrozeným konzervativním přístupem k jinému, než kruhovému tvaru hodinek.
Frantik Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Ja musim rict, ze jsem rád, ze vzniklo toto forum, ktere se snazi o malinkou osvetu ohledne hodinek a ze stale vice lidi naslo tu svou "hodinkovou cestu", aby bylo co nejmene techto hrůz. Verim, ze i ty najdes cestu
JHonza Odesláno 29. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Ja musim rict, ze jsem rád, ze vzniklo toto forum, ktere se snazi o malinkou osvetu ohledne hodinek a ze stale vice lidi naslo tu svou "hodinkovou cestu", aby bylo co nejmene techto hrůz. Verim, ze i ty najdes cestu Myslím, že jsem ji dávno našel. V tomto vlákně jsem si pouze dovolil ukázat, že i zde neoblíbené značky mohou mít hodinky, které jsou solidně vyrobené. Co se týče vzhledu, je to věc vkusu každého. Já například za hodně velkou hrůzu považuji toto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a dnes mám na ruce tohle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se