Přejít na obsah

Něco na léto

Návštěvník Tada

Doporučené příspěvky

Sakra ale někdo snad ty hodnoty WR pokouší :)

Tady to vypadá, jakoby do vody nemohly ani ploprůfy... :D

Já teda nemám co říkat, já neměl srdce vzít do vody Zenithy s WR 300m a radši jsem nosil giezy...

edit:

Jestli tu řešíme, zda můžeme do vody s hodinkama s WR 200m bez závitu na chronografových tlačítkách - tak problém určitě není v absenci závitu na hodinkách, ale problém je v jednom ze závitů v naší hlavě.

Takže Tado, nesváděj to na závit :D Buď jsou ty hodinky moc drahý nebo nemaj závit nebo nemaj kaučuk... najdi skutečný důvod proč nad sinnem váháš.

Já jsem si ten svůj upřímně našel. Pro mě jsou každé hodinky jen chvilková přestupná stanice, vždy počítám s jejich prodejem, vždy intenzivně vnímám peníze v nich uložené a proto se tak k nim chovám. Proto nepůjdou do moře, proto je neberu na bike, nepůjčuju dětem atd... A proto jediný hodinky, který fungujou v plném rozsahu byly, jsou a budou moje Giezy.

Proč tedy vůbec řeším jak si brát lepší hodinky na dovolenou je, že tam prostě chci machrovat.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada

Bandicoot: No mě zase tolik peněz ty Sinny nestály, vlastně mě stály tolik, co stojí jeté Steinharty Chrono tady na foru, takže je docela terorizuju, prach, písek, bláto, nárazy... Zatím držej... :) Na plavání jsem měl Seiko 7002, které ale po pádu z koně přišly o lunetu a sklíčko je drsně poškrábané a ještě jsem je nedal opravit a ani nevím, jestli by se to vyplatilo

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Snow: Achjo, ty Rado diver jsou tak super, tezko najdu jine po kyerych bych vyslovene tak touzil... Ani obycejne Diastar s tmavym cifrem mi nejsou proti srsti a vesli by se do rozpoctu i s dph, otazkou je, jestli maji sroubovaci korunku a jestli je koser nosit 100m hodinkry primarne na plavani...

Upraveno uživatelem Tada
Odkaz ke komentáři

A co takhle Mercure Poseidon,nebo Xezo

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Mercure Poseidon vypadají velice dobře, heliový ventil pro mě není překážkou spíš mi vadí ETA 2824. U tohoto modelu se však jedná o COSC verzi, takže by mohla být vyladěná. Pro mě tedy velmi, ale opravdu velmi zajímavý tip. Kdepak asi máme cenu ?

Edit - ještě větší obrázek.

zdroj - http://www.mercure-uhren.com/

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Hm, začínám se smiřovat s tím, že na Rado Diver asi nemám rozpočet, ale protože se mi ty hodinky fakt líbí, možná se spokojím s "obyčejným" modelem, se 100m vodotěsností a budu se modlit, aby vydržel plavání...

Odkaz ke komentáři

Pánové, asi jsem trošku hovado, ale plavu, t.j. bazén do pěti metrů hloubky odjakživa s čímkoli, co má vodotěsnost od 50 metrů. Když nebudu počítat jedny digošky kolem roku 89, které kdysi po třech letech používání a výměně baterky spustily po skoku do bazénu alarm a začaly divně blikat (po vysušení na radiátoru ještě cca. rok a půl sloužily), tak všechno včetně Prim Sport II (tuším 4 ATM) vydrželo... Takže v té kategorii, kterou Tada řeší bych nad tím nepřemýšlel, musí to prostě vydržet. Pokud ne a nějaká voda se tam dostane, tak je omlátím prodejci o hlavu takovým způsobem, že si to bude pamatovat... Navíc u mechanických hodinek se používají takové materiály, že poškození nehrozí ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Tado, co pořád blbneš :eek: :eek: ? Budeš pravidelně přeplavávat kanál La Manche ?

No, plavání je jediné mé sportovní vyžití ve studentském městě, takže jsem chodíval docela často (dokud jsem nezabil Seiko 7002), takže ano, plavací hodinky skutečně budou plavat :D

Takže ted mám do těch Rado jít jo? Ten dyzajn je dost ikonickej, nebál bych se to (dyzajnově) srovnat s tak legendárními kousky jako jsou PP Nautilus, AP Royal Oak...

Ještě mrknu na Lüm Tecy, ale ty jsou moc veliké.

EDIT: Tak jsem si prošel stránky Rado a v návodu píšou, že se může plavat snad i s hodinkama značenýma i 30m.

Upraveno uživatelem Tada
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

No, plavání je jediné mé sportovní vyžití ve studentském městě, takže jsem chodíval docela často (dokud jsem nezabil Seiko 7002), takže ano, plavací hodinky skutečně budou plavat :D

Takže ted mám do těch Rado jít jo? Ten dyzajn je dost ikonickej, nebál bych se to (dyzajnově) srovnat s tak legendárními kousky jako jsou PP Nautilus, AP Royal Oak...

Ještě mrknu na Lüm Tecy, ale ty jsou moc veliké.

EDIT: Tak jsem si prošel stránky Rado a v návodu píšou, že se může plavat snad i s hodinkama značenýma i 30m.

Věřím, nicméně se zbytečně stresuješ, WR100m musí vydržet každý den, to se klidně vsadím. Jen bych doporučoval dodržovat klasický servisní interval přetěsnění i když, jak se znám, sám bych ho nedodržel.

Proč ne.

Lüm Tecy jsou hodně velké.

Co Mercury Poseidon co jsem z nich tak nadšený ?

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Věřím, nicméně se zbytečně stresuješ, WR100m musí vydržet každý den, to se klidně vsadím. Jen bych doporučoval dodržovat klasický servisní interval přetěsnění i když, jak se znám, sám bych ho nedodržel.

Proč ne.

Lüm Tecy jsou hodně velké.

Co Mercury Poseidon co jsem z nich tak nadšený ?

Taky si myslím, 100m se šroubovací korunkou musí stačit... Teď už jen vybrat nějakého prodejce, skoro bych si je i rád koupil nové se zárukou, ale zas takový Onassisu nejsem, na to mi prodej jedněch Steinhartů a sešrotování zlatých Zenithek stačit nebude a už nemá nic, co bych prodal... :D

Ty Mercury se mi v zásadě líbí, ale nepřekousnu tam ten héliovej ventil, vůbec nemám rád výstupky na levé straně hodinek, mám pocit, že to tak nějak narušuje jejich rovnováhu.

Škoda, že můj limitovaný rozpočet nestačí ani na jeté Longines Legend Diver, bylo by rozhodnuto, dřív než by kdokoliv stihnul postřehnout, že se o něčem rozhoduje :D Ale na NOS Hydroconquesty v automatu by stačil...

Ale stejně se mi víc líbí ty Rado, vypadají fakt ujetě a přitom je to klasika, čistá nadčasovost. Vypadaly skvěle tehdy a vypadají skvěle pořád.

Ještě si je jednou radši zkusím, než se rozhodnu na 100%

EDIT: V Rakousku jsem našel Rado Diver s červeno modrou lunetou a tmavým cifrem za 21tis, není to zas takový příplatek... Rok 2008 stav výborný. Hm...

EDIT2: Tak jsem si našel české ceny - nějakých 25.900Kč za obyč Diastary a 34.000Kč za Divery. Ať se jdou vycpat, nakoupím v cizině. Přetrává otázka jestli vzít obyč z USA a vejít se do rozpočtu, nebo o čtvrtinu přepálit rozpočet a vzít Divery, které vlastně ani nepotřebuju :worried_anim:

Upraveno uživatelem Tada
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

EDIT: V Rakousku jsem našel Rado Diver s červeno modrou lunetou a tmavým cifrem za 21tis, není to zas takový příplatek... Rok 2008 stav výborný. Hm...

Ber je, červenomodrá luneta je klasika.

Asi jako jediný člen na chronomagu jsem v pohodě, nevadí mi trčící heliový ventil. Mercure se mi líbí, perfektní otlounkánky, taková lepší Monstra. Zajímala by mě cena a také kde se dají koupit, jestli se třeba dají objednat přímo od výrobce jako Glycine. I to může být zajímavé, když jsem poptával Glycine přímo v továrně, dostal jsem hned 15% slevu, paráda.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...