Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám dotaz.Na stránkách www.ehodinrstvi.cz jsem si vyhlídnul tyhle hodinky od firmy Adriatica

http://www.ehodinarstvi.cz/ADRIATICA-M12-s...made_g1573.html

Chtěl bych vědět,jestli se dají koupit někde v Praze přímo v kamenném obchodě(chtěl bych je nejdřív vidět a vyzkoušet),popřípadě by mě zajímalo,jestli je to za ty peníze tak strašnej propadák a nebo dobrá koupě.Uvažuju,že to budou hodinky cca na 2 roky,než našetřím na něco lepšího a pak je budu mít jako záložní.Za jakýkoli rady předem dík

Odesláno

Nevím, zkušenosti nemám, ale už jen ten popis prodejce mě odrazuje:

Luxusní hodinky švýcarské firmy Adriatica, SWISS MADE - prestižní označení garantující top kvalitu a švýcarský původ, nerez ocel, minerální sklo, švýcarský stroj, vodotěsnost 50 m, chronograf.

Prestižní, top kvalita, švýcarský původ. Co to je??? Je to pes nebo kůň? Jaká je to rasa? Švýcarský stroj? Ještěže Škodovka nepíše česko-německý motor :)

Myslím, že za 4tis. se dají koupit lepší hodinky a hlavně přes Ebay. S nákupem Ti určitě někdo rád pomůže.

Odesláno

Nejen, že Ti to budou rozmlouvat. Jen co je koupíš, tak ihned při prvním dalším přihlášení na toto forum bude litovat, že jsi nešel do něčeho, co má skutečný stroj a ne krokový motor. :-)

Snažíme se Tě ušetřit traumat :-D

Odesláno

Adriaticy mají na Zličíně v Metropoli v klenotnictví hned u vchodu od metra po pravé straně. Pak tam jsou ale ještě další dvě hodinářství, které mají mnohem hezčí kousky :)

Odesláno

Díky za rady.Nevím proč(asi jsem se nechal zmanipulovat reklamou),ale chtěl bych nějaký švýcarský hodinky podobnýho typu(kovový tah,chronometr,střední rozměr).Značky jako Casio,Seiko apod.jsou moc "profláklý".To už jsem spíš než tyhle uvažoval o nějakých značkách z prodejen oblečení(Esprit,Next,Zara).Ted opravdu do hodinek nemůžu dát víc než 5.000,-.Za cca 2 roky by se mi měla vrátit určitá investice apak bych si mohl koupit nějaké opravdu lepší,ale do té doby?Zkuste prosím poradit tedy něco do téhle sumy a přitom nikoli Casio,Seiko,Citizen a pod.Dík

Odesláno
Díky za rady.Nevím proč(asi jsem se nechal zmanipulovat reklamou),ale  chtěl bych nějaký švýcarský hodinky podobnýho typu(kovový tah,chronometr,střední rozměr).Značky jako Casio,Seiko apod.jsou moc "profláklý".To už jsem spíš než tyhle uvažoval o nějakých značkách z prodejen oblečení(Esprit,Next,Zara).Ted opravdu do hodinek nemůžu dát víc než 5.000,-.Za cca 2 roky by se mi měla vrátit určitá investice apak bych si mohl koupit nějaké opravdu lepší,ale do té doby?Zkuste prosím poradit tedy něco do téhle sumy a přitom nikoli Casio,Seiko,Citizen a pod.Dík

Myslel jsi asi chronograf a ne chronometr, protože v téhle cenové hladině by se asi chronometr koupit nedal :)

A pokud se Ti líbí Adriatica, nevidím v tom problém, klidně si je kup i s quartzem.

A pak zapomeň, že jsi tenhle server kdy viděl a jak Ti začne poskakovat vteřinovka ne po jedné ale po pěti sekundách, nech si v Adriaticách vyměnit baterii. Ta by ostatně měla něco vydržet...

Protože jak se začneš tady moc rozhlížet, ubezpečuju Tě, že to pro Tebe špatně dopadne :)

Lepší radu pro Tebe fakt nemám :)

Odesláno
Díky za rady.Nevím proč(asi jsem se nechal zmanipulovat reklamou),ale  chtěl bych nějaký švýcarský hodinky podobnýho typu(kovový tah,chronometr,střední rozměr).Značky jako Casio,Seiko apod.jsou moc "profláklý".To už jsem spíš než tyhle uvažoval o nějakých značkách z prodejen oblečení(Esprit,Next,Zara).Ted opravdu do hodinek nemůžu dát víc než 5.000,-.Za cca 2 roky by se mi měla vrátit určitá investice apak bych si mohl koupit nějaké opravdu lepší,ale do té doby?Zkuste prosím poradit tedy něco do téhle sumy a přitom nikoli Casio,Seiko,Citizen a pod.Dík

Myslel jsi asi chronograf a ne chronometr, protože v téhle cenové hladině by se asi chronometr koupit nedal :)

A pokud se Ti líbí Adriatica, nevidím v tom problém, klidně si je kup i s quartzem.

A pak zapomeň, že jsi tenhle server kdy viděl a jak Ti začne poskakovat vteřinovka ne po jedné ale po pěti sekundách, nech si v Adriaticách vyměnit baterii. Ta by ostatně měla něco vydržet...

Protože jak se začneš tady moc rozhlížet, ubezpečuju Tě, že to pro Tebe špatně dopadne :)

Lepší radu pro Tebe fakt nemám :)

2NotesK: výše jsem psal, že se Lantu snažíme ušetřit traumat. Tady tím textem jsi jeho traumata mohl snad tak leda prohloubit :-)

2Lanta: měl sis dobře přečíst, co je v záhlaví tohoto fora napsáno o čase a penězích.... už tím, že jsi začal číst toto forum a ještě jsi se zaregistroval je zřejmé, že Tvou perspektivou je průvan v peněžence a kufřík na hodinky. :-))

P.S. Konzultace u psychologa by asi byla zbytečná, protože i psycholog má v kanceláři/ordinaci hodiny a možná i na ruce hodinky...

Odesláno

Když tě kolegové nepřesvědčili k japonským hodinkám, zkusímněco jiného. Takový Poljot Chronograf I je moc pěkný, s nápisy v azbuce rozhodně budí pozornost.

Odesláno

Díky moc všem zarady,ale nakonec jsem využil nabídku ze zdejší inzertní rubriky "prodám".Neodolal jsem nabídce na hodinky Seiko - takže to nakonec budou ony(i když quartz,ale moc se mi líbí)....Jinak za dva roky se na mne těšte opět a to už budu chtít něco za cca za 30.00,-(tedy doufám,že to vyjde).Tak ještě jednou dík :-)

Odesláno
Díky moc všem zarady,ale nakonec jsem využil nabídku ze zdejší inzertní rubriky "prodám".Neodolal jsem nabídce na hodinky Seiko - takže to nakonec budou ony(i když quartz,ale moc se mi líbí)....Jinak za dva roky se na mne těšte opět a to už budu chtít něco za cca za 30.00,-(tedy doufám,že to vyjde).Tak ještě jednou dík :-)

No ještě, že tak :). Oproti Esprit,Next,Zara dobrá volba, u sportovních hodinek beru quartz na milost. Užij si je.

Odesláno
Jinak za dva roky se na mne těšte opět a to už budu chtít něco za cca za 30.00,-(tedy doufám,že to vyjde).Tak ještě jednou dík :-)

To si teda moc nepolepšíš :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...