Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj.

Začátkem roku jsem se zbláznil a nutně jsem si potřeboval koupit hodinky - vlastně ne hodinky, ty jsem měl, nutně jsem potřeboval vlastnit automaty. Hlavními kritérii byla velikost a dost omezený rozpočet. Vybral jsem dobře. Koncem ledna jsem zde na fóru koupil od Miccalka své první automaty - Orient Big Mako. Od té doby jsem je z ruky nesundal. Hodinky mi zkrátka přirostly k ruce.

Jediné co mi na nich nesedělo byl originální kovový tah, ten působil trochu lacině. Přemýšlel jsem o kůži a nakonec ji i objednal. V pátek dorazil balíček a já se v sobotu pustil do výměny. Při té příležitosti jsem pořídil pár fotek s originálním tahem i kůží. Posuďte sami.

Takto vypadají s origo tahem:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

zdravim, objednal jsem si své první automaty černé Orient big mako, ale nelíbí se mi ten origo tah. Chtěl bych vyzkoušet nějakou gumu. Neměl byste někdo nějaký tip?

Odesláno (upraveno)

Na té kůži jsou fakt parádní, docela mě štvou nic moc fotky na tom shopu, takto nafocenej ten řemen působí uplně skvěle. Taky přemýšlím že pořídím uplně stejný jen v tmavě modré, ale podle netu těžko odhadnout vzhled. Ale když vidím tady vzhled na dobrejch fotkách, tak by to mohl jít.

http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p3191h330s336-TOP-Watch-band-22mm-.html

Upraveno uživatelem martin.951
Odesláno

Na tom remeni vyzerajú super keď sa dobré doladí remeň tak je to hneď vidno :smile_anim: hodinky pôsobia inak :smile_anim:

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...