xcerno12 Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Ahoj. Začátkem roku jsem se zbláznil a nutně jsem si potřeboval koupit hodinky - vlastně ne hodinky, ty jsem měl, nutně jsem potřeboval vlastnit automaty. Hlavními kritérii byla velikost a dost omezený rozpočet. Vybral jsem dobře. Koncem ledna jsem zde na fóru koupil od Miccalka své první automaty - Orient Big Mako. Od té doby jsem je z ruky nesundal. Hodinky mi zkrátka přirostly k ruce. Jediné co mi na nich nesedělo byl originální kovový tah, ten působil trochu lacině. Přemýšlel jsem o kůži a nakonec ji i objednal. V pátek dorazil balíček a já se v sobotu pustil do výměny. Při té příležitosti jsem pořídil pár fotek s originálním tahem i kůží. Posuďte sami. Takto vypadají s origo tahem: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xcerno12 Odesláno 21. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2011 A takto s kůží: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
onney Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Gratuluju k parádním automatům. Mimochodem, ta kůže jim sekne.
Rudykopalsson Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 krásný fotky, krásný hodinky - gratuluju
Klabrdon Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Na tý kůži vadaj fakt parádně....dobře si to vybral:smile_anim:
224477 Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Ja som tieto hodinky objavil minuly tyzden a odvtedy mi vrtaju v hlave.
little_w Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 xcerno: co to je za remen, prosim te? vypada bytelne, asi by se mi hodil. kdes ho objednaval? dik.
xcerno12 Odesláno 24. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2011 xcerno: co to je za remen, prosim te? vypada bytelne, asi by se mi hodil. kdes ho objednaval? dik.Ahoj. Omlouvám se za pozdní odpověď, dlouho jsem tu nebyl. Tuším že se jedná o tento řemen: http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p3193h330s336-TOP-Watch-band-22mm-.html
welis Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Musím říct, že černý pásek jim sedí snad více než kovový tah...dobrý volba
swa Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 zdravim, objednal jsem si své první automaty černé Orient big mako, ale nelíbí se mi ten origo tah. Chtěl bych vyzkoušet nějakou gumu. Neměl byste někdo nějaký tip?
Jiribartl Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Čéče ty ale dovedeš fotit!
Jiribartl Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Omlouvám se za další příspěvek, ale tady je vidět, že i ne drahé hodinky, dovedou reprezentovat svého majitele.
martin.951 Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2011 (upraveno) Na té kůži jsou fakt parádní, docela mě štvou nic moc fotky na tom shopu, takto nafocenej ten řemen působí uplně skvěle. Taky přemýšlím že pořídím uplně stejný jen v tmavě modré, ale podle netu těžko odhadnout vzhled. Ale když vidím tady vzhled na dobrejch fotkách, tak by to mohl jít. http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p3191h330s336-TOP-Watch-band-22mm-.html Upraveno 21. listopadu 2011 uživatelem martin.951
erozko Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2011 Na tom remeni vyzerajú super keď sa dobré doladí remeň tak je to hneď vidno hodinky pôsobia inak
swa Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 přišlo mi zbytečné zakládat nové vlákno, tak píšu sem. Snad to nebude nikomu vadit. Vybral jsem si tuto gumu na Maka http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p10877h304s315-Watch-band-Silicona-.html před tím, než je objednám se jen chci ujistit, že bude velikostně sedět. Jsou to mé první hodinky a řemen kupuji také poprvé
Gustaf Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 přišlo mi zbytečné zakládat nové vlákno, tak píšu sem. Snad to nebude nikomu vadit. Vybral jsem si tuto gumu na Maka http://www.watch-ban...-Silicona-.html před tím, než je objednám se jen chci ujistit, že bude velikostně sedět. Jsou to mé první hodinky a řemen kupuji také poprvé měl by sedět....Orient Mako maj šířku 22mm...
swa Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 měl by sedět....Orient Mako maj šířku 22mm... díky, jen jsem se chtěl ujistit..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se