Hajek Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 (upraveno) nový motor, větší průměr Upraveno 23. března 2011 uživatelem Hajek
Pavlucha Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Ty tři typy písma na ciferníku jsou teda jízda ...
Baker Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Ty tři typy písma na ciferníku jsou teda jízda ... Pet jich tam je, je to kolotoc
Jarett Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Teďuž jim chybí jen He ventil a budou funkčně kompletní
Pavlucha Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Pet jich tam je, je to kolotoc ... počítal jsem jenom fonty číslic
volfda Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Když vidím tohle, tak pro mě některé BfB začínají být decentníma hodinkama...
PhoeniX Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Příliš mnoho stylů v jednom. Nejvíce mi do očí bijí osově nesouměrné indexy - každý z nich je na číselníku opravdovým unikátem. Pohlédněte například na indexy z obou stran datumovky a poté je porovnejte s těmi nalevo.
bandicoot Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Nechává mě to chladným. Když pominu design, tak tahle nová luneta bez zobáčku na dvanáctce, který by mířil na minutové indexy, je prostě k ničemu.
PhoeniX Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Když model B01 - samozřejmě bez GMT - před pár lety uvedli na trh, myslel jsem, že od této lunety brzy upustí. Říkal jsem si, že přece není možné, aby nahradili tu neuvěřitelně funkční lunetu tímto módním doplňkem hodinek. Nejenže oni to s lunetou myslí vážně, oni ten font také přenesli na GMT stupnici na číselníku. Jak jsem psal dříve, GMT ručka k B01 chronographu vizuálně nesedí, ale v zásadě se nic neděje - designově je celý výtvor rozbitý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se