Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zrkadlovku na plaz tahat nebudem tak sa obzeram po niecom co je odolnejsie. Ma tu niekto s tymito fotakmi skusenosti?

Zatial mi ako vitaz pripada Fujifilm Finepix XP30 ktory ponuka okrem slusnej fotky aj GPS. Vedel by ma niekto usmernit?

Odesláno

mne ani nejde o tu vodu. urcite sa s nim neplanujem potapat do niekolko metrovej hlbky. maximalne ho trochu namocim :) mne skor ide o odolnost voci piesku a prachu ktore su zabijakom kompaktov..

Odesláno

a spokojnost? vysledne fotky su slusne?

Ako skusenost nemam.Dolezite su parametre.Tento model ma dost zaujal.Co sa tyka pomer cena a vykon. :) Aj odolnost voci piesku ma.
Odesláno

Já mám olympus mju tough, model tuším 6061 nebo tak nějak. fotky z něj v odkaze na potápky v podpisu ;)

Výstup.. no jak to říct? Když je člověk zvyklej na snímky z Canonu 50D a k tomu Lková skla... prostě kompakt je to, a s tím se musí počítat.

Návštěvník admira
Odesláno

tady mas nejake modely, ono to foti +/- na jedno brdo, na fotky z dovolene to je jak delane. Jestli to chces podle ruznych testu pomerovat tak si to uzij. Nektere z nich umoznuji GPS.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Odesláno

S Panasonicom FT1 som sa pred rokom potapal na Jadrane (snorchel), bez problemov, ziadne puzdro, nic, vezmes pod vodu a fotis.

Na zaklade skusenosti som kupil FT2, vyborny stroj, slusne fotky (na dovolenku), otrasuvzdorny (2m na beton), prachotesny, vodotesny (do 12m pod hladinu bez puzdra), mrazuvzdorny (-10).

Teraz vysiel FT3, ani chvilu by som nevahal a siel do neho.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Su profi original vodotesne puzdra a su aj jednoduche igelitove puzdra v cene cca 15 -25 EUR. Zalezi ci si profik, alebo amater.:smile_anim:

Odesláno

Jdi do toho Canonu, jak už ho sem dával na obrázku admira - dělal jsem tuhle test outdoor/odolnejch kompaktů a osobně se mi líbil nejvíc. Parametry mají všechny tyhle kompakty podobný, ale jak je takovej vyboulenej, tak sednul skvěle do ruky a proti víceméně uniformním konkurenčním hranatejm krabičkám byl prostě hezkej, no :)

Odesláno

Jdi do toho Canonu, jak už ho sem dával na obrázku admira - dělal jsem tuhle test outdoor/odolnejch kompaktů a osobně se mi líbil nejvíc. Parametry mají všechny tyhle kompakty podobný, ale jak je takovej vyboulenej, tak sednul skvěle do ruky a proti víceméně uniformním konkurenčním hranatejm krabičkám byl prostě hezkej, no :)

Nechcem znevazovat fararskeho radu no niekde som urcite videl priame porovnanie tohto Canonu a Panasonicu FT2 a vysledok bol ze to takmer niesu porovnatelne fotaky... preto som siel do Panasonicu. Ten Canon v porovnani s nim dopadol hodne biedne, a to po vsetkych strankach. Skusim to najst a hodim to sem.
Odesláno

chlapci tak som kupil nakoniec olympus tough 610. ono zase do takych extremov nepojde aby som ho dostatocne otestoval. mne slo len o to aby som mal co zobrat k moru na plaz a tak.. proste tam kde sa mi nechce tahat zrkadlovku.

par krat som ho uz aj vyskusal. jasna slabina je macro ale fotky z neho lezu celkom dobre.. (na to ze je to kompakt)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...