jankoxxx Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 Zrkadlovku na plaz tahat nebudem tak sa obzeram po niecom co je odolnejsie. Ma tu niekto s tymito fotakmi skusenosti? Zatial mi ako vitaz pripada Fujifilm Finepix XP30 ktory ponuka okrem slusnej fotky aj GPS. Vedel by ma niekto usmernit?
Ejabejaroz Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 (upraveno) Já používám Canon G7 s firemním vodotěsným pouzdrem - umožňuje plnou kontrolu, dokonce i zvuk pro video, spokojenost... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. března 2011 uživatelem Ejabejaroz
jankoxxx Odesláno 24. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2011 dik za typ, ale mal by to byt predsa len kompakt.
WEIDER Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 Minule som hladal nieco podobne a nasiel som tento.Pentax Optio W90
jankoxxx Odesláno 24. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2011 Minule som hladal nieco podobne a nasiel som tento.Pentax Optio W90 a spokojnost? vysledne fotky su slusne?
Donuts Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 Mam Panasonic DMC-FT1, ale uprimne receno jsem jeste nemel odvahu ho ve vode vyzkouset.
jankoxxx Odesláno 24. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2011 mne ani nejde o tu vodu. urcite sa s nim neplanujem potapat do niekolko metrovej hlbky. maximalne ho trochu namocim mne skor ide o odolnost voci piesku a prachu ktore su zabijakom kompaktov..
obchodnik-o3 Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 ja som mal v toto leto v linku uvedeny geret,snorchloval som s tym k plnej spokojnosti a ten prach,neviem ale posobi dost masivne,tak snad niecomu odolafoto robi pekne,jeho nevyhoda proti konkurencii je v tvare a to,ze je taky nabobtnany http://www.faxcopy.sk/sortiment/Z-410/page_3/detail_46974
WEIDER Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 a spokojnost? vysledne fotky su slusne? Ako skusenost nemam.Dolezite su parametre.Tento model ma dost zaujal.Co sa tyka pomer cena a vykon. Aj odolnost voci piesku ma.
Martz Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 Já mám olympus mju tough, model tuším 6061 nebo tak nějak. fotky z něj v odkaze na potápky v podpisu Výstup.. no jak to říct? Když je člověk zvyklej na snímky z Canonu 50D a k tomu Lková skla... prostě kompakt je to, a s tím se musí počítat.
Návštěvník admira Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 tady mas nejake modely, ono to foti +/- na jedno brdo, na fotky z dovolene to je jak delane. Jestli to chces podle ruznych testu pomerovat tak si to uzij. Nektere z nich umoznuji GPS.
gougy Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 Údajně má nejvíce zkušeností Olympus, stejně jsem osobně vybral Pentax.. (poměr cena/výkon..)
FiXilVer Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 ja radim jednoznacne Go Pro su vodotesne, narazuvzdorne, zvladaju vpohode minusove teploty, a maju HD.. na youtube je kopa videi.. ak tebe ide o vodotesnost, tak tu mas vodne video s tou kamerou..
eskimak Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 S Panasonicom FT1 som sa pred rokom potapal na Jadrane (snorchel), bez problemov, ziadne puzdro, nic, vezmes pod vodu a fotis.Na zaklade skusenosti som kupil FT2, vyborny stroj, slusne fotky (na dovolenku), otrasuvzdorny (2m na beton), prachotesny, vodotesny (do 12m pod hladinu bez puzdra), mrazuvzdorny (-10).Teraz vysiel FT3, ani chvilu by som nevahal a siel do neho.
jankoxxx Odesláno 25. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2011 pozeram ze ste mi teda pomohli idem sa znovu trapit sam..
blackhead Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 Ja mam take ten panasonic DMC-FT2 a jsem spokojenej, zkouseno v pisku, v mori, v mrazu, vybral jsem ho i na zaklade teto recence kde vysel nejlepe, ten letosni FT3 ma uz i gps coz muze byt fajn. Recenze
Jafurak Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 Su profi original vodotesne puzdra a su aj jednoduche igelitove puzdra v cene cca 15 -25 EUR. Zalezi ci si profik, alebo amater.
farářskej Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 Jdi do toho Canonu, jak už ho sem dával na obrázku admira - dělal jsem tuhle test outdoor/odolnejch kompaktů a osobně se mi líbil nejvíc. Parametry mají všechny tyhle kompakty podobný, ale jak je takovej vyboulenej, tak sednul skvěle do ruky a proti víceméně uniformním konkurenčním hranatejm krabičkám byl prostě hezkej, no
eskimak Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 Jdi do toho Canonu, jak už ho sem dával na obrázku admira - dělal jsem tuhle test outdoor/odolnejch kompaktů a osobně se mi líbil nejvíc. Parametry mají všechny tyhle kompakty podobný, ale jak je takovej vyboulenej, tak sednul skvěle do ruky a proti víceméně uniformním konkurenčním hranatejm krabičkám byl prostě hezkej, no Nechcem znevazovat fararskeho radu no niekde som urcite videl priame porovnanie tohto Canonu a Panasonicu FT2 a vysledok bol ze to takmer niesu porovnatelne fotaky... preto som siel do Panasonicu. Ten Canon v porovnani s nim dopadol hodne biedne, a to po vsetkych strankach. Skusim to najst a hodim to sem.
jankoxxx Odesláno 8. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 chlapci tak som kupil nakoniec olympus tough 610. ono zase do takych extremov nepojde aby som ho dostatocne otestoval. mne slo len o to aby som mal co zobrat k moru na plaz a tak.. proste tam kde sa mi nechce tahat zrkadlovku.par krat som ho uz aj vyskusal. jasna slabina je macro ale fotky z neho lezu celkom dobre.. (na to ze je to kompakt)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se