alois Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 ahoj, tak jsem si udělal radost...ale nemám potuchy o roku výroby..prodejce tvrdí 1970...pomůže někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciferník Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 ahoj, tak jsem si udělal radost...ale nemám potuchy o roku výroby..prodejce tvrdí 1970...pomůže někdo? Jestli to výrobní číslo správně čtu jako 53,XXX,XXX, tak by to mělo být 1977-1978. Určeno komparativní metodou, protože tabulky výrobních čísel Longines končí číslem 15,000,000 a rokem 1969. Hodinky pěkné, jednoduché, elegantní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 1. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Ctes spravne..dekuji...cekam na vyjadreni vyrobce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 To je jednoduchost sama. Ale vypadají velmi dobře, gratuluju. To už ty Stowy určitě nebudeš potřebovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 (upraveno) Čtu tam správně L 847.4? 17 kamenů? A vidím snad i KIF Ultraflex, to by pak byl ten 1977...a jestli ne, tak Apríl!Moc pěkná práce, ať slouží. Upraveno 1. dubna 2011 uživatelem Alina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 1. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 čteš správně....byl s nimi u Bechyněho - chválili.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 1. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 pár fotek mobilem...až mne pustí ortopedové ze spárů tak to vezmu ke trollovi :-) snad mne s tím nevyhodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 1. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 na novém RIOSu....snad jim sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 ten číselník zespod vypadá jak dřevěnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 1. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 herdek....nafotím lépe tedy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 1. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Jednodušší hodinky snad už být nemůžou...a to se mi na nich líbí Na ruce vypadají fakt dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Ciferník jedna radost, ani jedna linie navíc, to se nemůžu vynadívat. Někdo umí pracovat bez zvláštních efektů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 2. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 dekuji..sam se nemohu vynadivat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 5. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Tak mi prisel email od Hodinarstvi Bechyne - hodinky jsou model Flag Ship z roku 1976...dekuji mile slecne/pani Brozove... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Včera jsem je viděl naživo a musím říct, že jsou parádní! Z fotek to zdaleka tak nevynikne, ale číselník i tenké pouzdro vypadají perfektně a rozměr 35mm mi vůbec nepřišel malý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 5. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Diky Chorche...jsem happy...ale vazne mi prijdou male...jde o zvyk...do kosile jsou prima... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 To jsem myslela, že alespoň 40, na ruce to vyzní perfektně. Mám doma takovýhle malý Eterny, to je úplně iná káva.Je to OT, ale nedá mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 7. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 maji bez korunky 33mm.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Tak to je úplně identický. Mám ruku 17 cm a jak je to maličké. A na tvé to vypadá jako konfekční čtyřicítka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se