Jafurak Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Financto jsem netušil, že s takovým hodinkovým portfoliem chodíš za stravenky .... Odjinuda jak taková sestava uspokojuje tebe? jafurakkoukám pořád nějaké zvláštnosti, hele co ten Gagarin, fotky máš? ** Jasnéé, že mám,len napíš čo chceš vidieť?
Návštěvník eloga Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 jafurakhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38632-50-vyrocie-letu-jurija-gagarina-remake-a-chrono/page-4?hl=gagarinpokračuj zde.....**
klasik51 Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Včera jsem byl v Budějicích a krom jiného navštívil jeden antik. Ještě dneska to pod dohledem statného ošetřovatele rozdýchávám.Ve výloze pár hodinek mně nic neříkajících, vejdu a pokukuju. Potom se zeptám, jestli třeba nějaké Primky. Pán se ohne pod stůl, vyndá pytlík s Primkama se slovy "mám je tu pro jednoho, ten to bere všecho komplet, ale koukněte." Tak koukám, 9 kousků, jedny dost dobré modré pyžama,jedny celkem slušné traktory s prasklým sklíčkem, jedny dámské, dvoje solidní soudky a čtvery další, takové, co se draží na akru za 200,- až 400,-podle stavu. Povidám "co za to chcete" pán na to že "nejraději en bloc a že 1.500,-Tak jsem dělal trochu drahoty, že mám zájem o dvoje, ty ostatní mám. Nakonec povídám "tak mi to dejte do toho pytlíku" a zároveňvyndám prachy a položim na pult 1.500,- On na mě koukne "že ale za každé" tak jsem se pousmál, podal mu ruku a popřál hodně zdravía mastil pryč. Možná se budete divit, ale už jsem jinam nešel.
straspol Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 (upraveno) No. A potom že by v Českých Budějovicích chtěl žít každý... Taková blbost !! Upraveno 19. března 2016 uživatelem straspol
Primoš Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Odesláno 20. března 2016 Osobně si myslím a několik starožitníků znám a vím, že jejich zlaté časy jsou pryč a oni se vrhají na jiný byznys, protože se neuživí, pak nájmy a za čas registrační pokladny a jdou ke dnu a tak to zkouší na nás.A proto se neukvapujme, čas od času se nějaká příležitost naskytne.Jeden můj kamarád vyklízí starou chalupu a to byste viděli co vozí za poklady a zadarmo .
Tikal Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 No. A potom že by v Českých Budějovicích chtěl žít každý... Taková blbost !! :lol2:
odjinud Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 Taky znám pár bazaristů, co mají ceny jako by sami ty hodinky sbírali a ne a ne se jich chtěli zbavit... o starožitnících ani nemluvě. Nejlepší je jedna zastavárna na Plzeňské ul. v Praze, u Anděla. Tam má primky jen na ukázku, prý jsou majitele a neprodejné, říkal prodavač. Ostatní hodinky prodává.Další vtipný bazar je v Praze na Palmovce. Má ho nějaký vietnamec. Když ukážu na starý hodinky, co tam má, řekne "to ne na prodej, moje sbírka". Už jsem tam byl 2x, nevím za co mě má... nějakýho policajta či kontrorola nebo co?
Návštěvník eloga Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 odjinudzáleží na tom, jestli máš vizáž jako v avataru nebo je ještě horší a překupníci už si o tvém pohybu po bazarech dávají echo.Jak už je světe zvykem, přílišná horlivost škodí i v oboru vetešnictví, , ale nic ve zlým, ber to jako nadsázku, možná že jsou jen opatrní a čekají a vytáhneš pořádný prachy. Na dřevo. **
Návštěvník eloga Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 V Budvajzu ne, tam je moc velká koncentrace cikorie. **
Mipa Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 No s tím bazaristou Vietnamcem v Praze na Palmovce mám stejnou zkušenost jako kolega odjinud, ten bazarista si snad myslí, že kontrolor je každej druhej bílej.
odjinud Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 No vida... třeba je fakt jen sbírá... :-)(a vystavuje hned se zbožím :-) )
Miloshu Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Odesláno 23. března 2016 Včera jsem si domu přinesl myslivce. Ani nepotřebuje speciální ozdravnou kůru..
Návštěvník eloga Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Odesláno 23. března 2016 nojo, dobrý vzhled, jako rekvizita k filmu Slavnosti sněženek....Se zelím nebo se šípkovou? **
Jan_Jan_2006 Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Záleží, odkud jsi myslivce přivedl...Pokud z bazaru, tak jsou podezřele krásné!
straspol Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Záleží, odkud jsi myslivce přivedl...Pokud z bazaru, tak jsou podezřele krásné!Povedly se. Je fajn že se takhle pěkné ještě objevují tyhle i jiné Primky. Jednomu to vlévá novou krev do žil
Onipep Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Tak přispěju taky troškou Mám je doma už půl roku, ale před tejdnem jsem je dobastlil ! Jestli někdo máte volné origo ručky, tak je beru. Nebo umíte pozlatit, mám je ale ve špatném stavu??
straspol Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Tak přispěju taky troškou Mám je doma už půl roku, ale před tejdnem jsem je dobastlil ! Jestli někdo máte volné origo ručky, tak je beru. Nebo umíte pozlatit, mám je ale ve špatném stavu?? To jsou ale fešandy
Onipep Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Jo jo ještě umět tak fotit:( Porád přemítám,jestli na nich nenechám tyto široké ručky, nebo zkoušet pozlatit origo s lumi?!Stejně číselník není originál na zlatý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se