Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj Chosé, sice nejsem hospodský typ ale sejít bychom se tam někde mohli ... já po blešáku spíše rovnou do garáže, už mě tam mají za odborníka na leštění plexi, jak tam pořád leštím ty hodinkové sklíčka :)

Odesláno

Si mě tak zblbnul, že jsem dneska dopoledne zajel na pražský blešák (ten v bývalém ČKD ve Vysočanech). Jelikož jsem tam ještě nebyl, byl jsem z toho celkem paf. Sice už jsem byl na blešáku v Albánii a Srbsku, ale tohle... asi začnu vybírat popelnice a prodávat jejich obsah :-)

Co se týče hodinek, byo to velmi slabé. Kromě pár "antikářů" s předraženými "švýcary" tam byl jen jeden dědula s cca 15ti primkama a pak další 2-3 trhovci, co měli 10+ primek. Stav a ceny byly ovšem špatné, zlaté bazary. Nakonec jsem koupil aspoň jedny celkem pěkný Poljoty "Ufo" za 250,- a 10 nových Mavex kožených pásků á 35Kč (na krámě je maj cca za kilo).

Nevím, jestli to bývá v sobotu lepší, nepřebrané, ale celkově to bylo pro mě zklamání. Myšleno hodinkově, jinak to docela stojí za to docela vidět, člověk se přenese o 20-30 let zpět...

BTW - free parkování je před Okey elektro, cca 200m od vchodu (jinak za 50,-), vsupné na blešák je 20 Kč.

Jo jo asi moc dlouho spíš.

Někteří naši členové tam chodí hopně brzy ráno a mají nákup hodinek ( nejen) jako svůj druh obživy.

Hodinky tam můžeš koupit pouze omylem( když je někdo z profíků například nemocen) a nebo tam chodit společensky jako já s kamarády odsud a neseš si domů vše, ale opravdu skoro vše krom těch zpropadených hodinek. ?:-))))))

Odesláno

No tak to zase ne,tyto věci tam tenkát nebyly,to by jim burzu zavřeli.A kurna k Odře ze Stalingr.kousek/1959-63 ,jistě znáš "Fialove dabli"...Palas,Fenix,Elektra ..no mladost radost.Dík.Jo a makal jsem na ocelárni NHKG ,to už takova sranda nebyla.Zdrow.

Ať to tu neplevelíme. Pamatuju burzy, které rotovaly. Jednou na Černé louce, pak na haldě, na Černém potoce...Desky, džíny i digitálky se tam daly sehnat. No a já to měl k Odře ze Zábřehu jen skok, no byl jsem mladý. Aby byly prachy fachčili jsme na brigádách, koksovna, ocelárna. No tenkrát to nebyl problém. Pak bylo veselo, Burgas, Zimní zahrada, Vagon, Spolek. A dost. Ostatní prominou.

Odesláno

Ať to tu neplevelíme. Pamatuju burzy, které rotovaly. Jednou na Černé louce, pak na haldě, na Černém potoce...Desky, džíny i digitálky se tam daly sehnat. No a já to měl k Odře ze Zábřehu jen skok, no byl jsem mladý. Aby byly prachy fachčili jsme na brigádách, koksovna, ocelárna. No tenkrát to nebyl problém. Pak bylo veselo, Burgas, Zimní zahrada, Vagon, Spolek. A dost. Ostatní prominou.

Tak ještě jednou zaplevelím.Ve Vitkovicach u stadaku měl hospodu otec meho nej kámoše,jeli jsme na konečnou do Poruby na Opavici,stan ,kytaru,chlopi v šenku..synci hrajte.A aby bylo něco o Primkách...na ty jsme neměli,na koupališti ve Vítkov. mi ukradli ETERNA od taty,které s ním prožily celou válku...je to vaše..dík
Odesláno

Jo, ještě k tý burze v Praze - hodinky sice slabé, ale byl tam chlapík, co tam měl snad 50 budíků na prodej....tak kluci budíkáři, šup tam! :-)

Odesláno (upraveno)

Jo, ještě k tý burze v Praze - hodinky sice slabé, ale byl tam chlapík, co tam měl snad 50 budíků na prodej....tak kluci budíkáři, šup tam! :-)

Máš je všechny na Aukro. :-)) ( myslím)

Upraveno uživatelem long
Odesláno

O žádný čas si mne nepřipravil, já se naopak bavil. A moje hodnoceni bylo způsobeno stylizací tvého přízpěvku a časem napsání. Jestli jsem se tě dotknul,tak se omlouvám, to jsem neměl v úmyslu.

O.K.Když tu potkám někoho z Ostravy,kde jsem pusobil před 53 lety/Bože/,tak se to ve mě ozve.Takže to byla vzpomínka na padlé kámoše z Ostravy,Karviné,Č.Těšína,Chabařovic,Místku,Zlína,Holešova,Mor Třebová....no jo už končím.

Když se dostanu ted jednou za 5 let na Bušták,tak ani není čas něco koupit.

Odesláno

Ahoj Chosé, sice nejsem hospodský typ ale sejít bychom se tam někde mohli ... já po blešáku spíše rovnou do garáže, už mě tam mají za odborníka na leštění plexi, jak tam pořád leštím ty hodinkové sklíčka :)

Jo dík za nabídku,bylo by to fajne,ale ode mne to je na Rudnou 292 km přesně a časy kdy jsem po burzách najezdil 50.000 km za rok jsou pryč.Když budeš potřebovat jakékoliv sklo /i skleněné/dej vědět.

Odesláno

Po nějakém čase straveném s rusákama, opět něco z Čech.:smile_anim:

Radči jsem to trochu očistil,abych to nezchytal !!!

post-22963-051005500 1354060587.jpg

post-22963-068889400 1354060607.jpg

post-22963-023436100 1354060641.jpg

post-22963-044390000 1354060663.jpg

Jsou to Primky Typ 0121 číslo strojku 591496 .

Po Diplomatech nejhezčí co mám.

Připadaj mě tak nejak líp a pečlivějc vyrobený ?! (není to jedno z těch ve švajcu vyrobenejch?)

Tak už jen sehant nové sklíčko,možná i ciferník(nevíte kde) a hurá na ruku!

Odesláno

Tak jsem se dneska zastavil u hodináře a vyzvedl si seřízené Diplomaty!!:smile_anim:

Moje první, tak je chci ukázat!!

post-22963-013917100 1354125648.jpgpost-22963-007335100 1354125682.jpgpost-22963-071957500 1354125730.jpg

Nejde než souhlasit s návodem "PRIM jsou velmi pečlivě vyráběny"!!

Musím říct, že ji ta nová korunka a pásek sluší.

Jo jinak jsou to ty z krabičky od ferrera!!

Odesláno

Tohle je dle mého už vyrobené u nás.

No, mě příjde, že jsou jiné?!

Na fotce jsou hodinky asi ze stejné doby!?Typ 010

post-22963-054754800 1354127193.jpg

Ty pozlacené nemaj logo chronotechny na dýnku!

Ale rozhodně nemam tolik zkušeností, jako místní chrono borci ????? Proto ten dotaz .

Odesláno

Měl tam v textu napsáno hihi a ne škyt, tak bych to odhadoval spíš na to hulení :D

Promin,že jsem tě tak dlouho nechal čekat na odpověd.To hihi /dnes v novinách v závorce smích/ se krásně píše v telegrafii,takže to používají radioamatéři na celém světě i v psaném projevu.S hulením nemám opravdu žédné zkušenosti,ale třeba to znáš lépe.Nevím. ..../..

Odesláno

Promin,že jsem tě tak dlouho nechal čekat na odpověd.To hihi /dnes v novinách v závorce smích/ se krásně píše v telegrafii,takže to používají radioamatéři na celém světě i v psaném projevu.S hulením nemám opravdu žédné zkušenosti,ale třeba to znáš lépe.Nevím. ..../..

Ježíš, neber to tak vážně, snad jsi poznal, že šlo o žert a jestli ne, tak se Ti tedy hluboce a upřímně omlouvám, ale pro jistotu si to tedy po sobě přečti, třeba mě pak pochopíš...a nikdy jsem nehulil a asi nikdy nebudu :cheers:

Odesláno (upraveno)

Ježíš, neber to tak vážně, snad jsi poznal, že šlo o žert a jestli ne, tak se Ti tedy hluboce a upřímně omlouvám, ale pro jistotu si to tedy po sobě přečti, třeba mě pak pochopíš...a nikdy jsem nehulil a asi nikdy nebudu :cheers:

Nikdy neříkejNIkdy... ..../.. Ok1 AWN

Upraveno uživatelem Chosé24
Odesláno

Nikdy neříkejNIkdy... ..../.. Ok1 AWN

To si tedy troufnu říct na 100%, jednak jsem na to asi už dost starej a pak jsem se mimo jiné tak trochu zabýval oborem, který je na druhé straně barikády a ví, co to dokáže s člověkem dělat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...