PetrM Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Hezké úlovky-pouzdro v pohodě a sklíčko se vyleští Děkuji, je to právě tak, jak píšeš. Ani to sklíčko možná není třeba nějak rozlešťovat. Je ještě slušné. Ńějaké úlovky ? Míváte šťastnou ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Dnešní ostravský blešák jsem ráno jen proletěl. Což mě mrzelo, dneska se dalo...Urval jsem narychlo jen tyto dva kousky a za 30 Kč zničené skorodiplomaty (jen pro funkční 66.3 strojek). DSCN2132.JPG DSCN2133.JPG DSCN2134.JPG DSCN2136.JPG DSCN2135.JPG Velká gratulace!!!Nádherné kousky!!!Opět tiše závidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 (upraveno) Některé báječné bazárky mají naštěstí otevřeno i v neděli Tyhle jsem tam prostě nechat nemohl...škoda, na fotkách nevypadají tak pěkně jako ve skutečnosti...chrom nemá jedinou vadu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. března 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Tomu rikam ta spravna volnocasova aktivita. Moc hezkej cifernik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Některé báječné bazárky mají naštěstí otevřeno i v neděli Tyhle jsem tam prostě nechat nemohl...škoda, na fotkách nevypadají tak pěkně jako ve skutečnosti...chrom nemá jedinou vadu Vzhledem k tomu, že jsem je dneska měl ve své nectné pracce, tak ti mohu doporučit dvě věci - toho fotografa vyměň a ten foťák radši rovnou vyhoď. Protože ty hodinky jsou fakt v perfektním stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Jsem si nejdřív říkal, kde se vzaly v černém plastu... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Vzhledem k tomu, že jsem je dneska měl ve své nectné pracce, tak ti mohu doporučit dvě věci - toho fotografa vyměň a ten foťák radši rovnou vyhoď. Protože ty hodinky jsou fakt v perfektním stavu.Fotila to moje milovaná třináctilená dcera, protože...prostě to někdy není jednoduchý, žejo... no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Některé báječné bazárky mají naštěstí otevřeno i v neděli Tyhle jsem tam prostě nechat nemohl...škoda, na fotkách nevypadají tak pěkně jako ve skutečnosti...chrom nemá jedinou vadu pěkné pěkné. Já čekám na svou první hrabárnu na otevřeném place, ještě tak 3 týdny to ale potrvá. Budu muset hledat taky něco do bazárků, až bude cesta kolem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 jen tak jsem přihodil a pak mi to uniklo, nicméně nakonec mám taky radost ) http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/30/69/27/08/3069270857 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 Další kořist antičků, starožitnictví a mimoaukrových zdrojů. Nádherný členovec dámské velikosti je moc pěkně zachovalý a zbytky lumi (!) v ručkách dokonce ještě svítí. Já mám takovou radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 Tak jsem si naivně myslel, že když už jsem koupil toho pěkného dámského pavoučka vyfoceného výše, budu moct zase pustit dál stejné hodinky v horším stavu s jemně naoxidovaným ciferníkem. V rámci srdcervoucího loučení jsem je dal vedle sebe a zjistil jsem, že ty ciferníky nejsou stejné. Nedá se nic dělat, musím si nechat oboje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 Začínám mít čím dál tím silnější pocit, že vás ale vůbec nemám rád pane kolego. On ten Mischák měl minulej tejden plnou pravdu, když se do tebe navážel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 A já blbec čekal, že kamarádi pochválej aspoň lepší fotky, když už jsem přemluvil svou nejdažší polovičku, aby je nafotila. No jo, jeden se nezavděčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 Tak jsem si naivně myslel, že když už jsem koupil toho pěkného dámského pavoučka vyfoceného výše, budu moct zase pustit dál stejné hodinky v horším stavu s jemně naoxidovaným ciferníkem. V rámci srdcervoucího loučení jsem je dal vedle sebe a zjistil jsem, že ty ciferníky nejsou stejné. Nedá se nic dělat, musím si nechat oboje tady to syslení mi něco velmi živě připomíná . Všechny závislosti jsou stejný. Hezká výstavka! )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 A já blbec čekal, že kamarádi pochválej aspoň lepší fotky, když už jsem přemluvil svou nejdažší polovičku, aby je nafotila. No jo, jeden se nezavděčí...Svojí nejdražší polovičku?!? To mi nějak přibliž prosím, protože tvoje nejdražší tříčtvrtina jsou ty polovraky až skorovraky primek. Tak kolik čtvrtin vlastně má tvoje domácnost? Vím o čem mluvím, mám to doma tak nějak podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Svojí nejdražší polovičku?!? To mi nějak přibliž prosím, protože tvoje nejdražší tříčtvrtina jsou ty polovraky až skorovraky primek. Tak kolik čtvrtin vlastně má tvoje domácnost? Vím o čem mluvím, mám to doma tak nějak podobně. Tohle ale vůbec není pravda. Moje milovaná paní mi s hodinkama docela fandí. Jenom se u nás o některých víc mluví. Dost často je to v souvislosti s renovačními aktivitami, nějak jsem se trochu moc rozjel... Taky ty Eltony z Aukra ani ty nové z NMNM prostě nemohly projít bez povšimnutí , no. Ale tihle pavoučci se jí moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 tady to syslení mi něco velmi živě připomíná . Všechny závislosti jsou stejný. Hezká výstavka! )) Jaký syslení? Trošičku si občas dám stranou nějaké hodinky co se mi líbí...náhodou, žena si to moc pochvaluje! Když jsem sbíral Fiaty 600, tak to nesla daleko hůř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 (upraveno) Jaký syslení? Trošičku si občas dám stranou nějaké hodinky co se mi líbí...náhodou, žena si to moc pochvaluje! Když jsem sbíral Fiaty 600, tak to nesla daleko hůř.to byla jen v dobrém narážka na to, že člověk si sice říká "jedu věc pořídím a druhou pak prodám. Ale já mám osobní zkušenost a i z okolí u podobně zapálených jedinců, že pak mají vícero věcí téhož druhu a neprodají nakonec nic. A kdyby v nich rozdíl nebyl, tak si jej stejně najdem ))) . A ti největší syslové, co znám, mají sice pojízdný jeden stroj, ale dalších 10 by z dílů složili. To beru zase jako narážku na svůj nick Upraveno 19. března 2013 uživatelem velorexar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcelsion Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Další kořist antičků, starožitnictví a mimoaukrových zdrojů. Nádherný členovec dámské velikosti je moc pěkně zachovalý a zbytky lumi (!) v ručkách dokonce ještě svítí. Já mám takovou radost Moc hezký malý pavoučky, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcelsion Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 (upraveno) Taky přidám svůj poslední úlovek. Tento typ pouzder moc nemusím, ale v tom stavu jsem je tam nemohl nechat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. března 2013 uživatelem xcelsion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se