Jan_Jan_2006 Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 Krásné hodinky gratulace.Mam jenom dotaz kolik barevných variací měli ty spodky krabiček.Mám než šedivé.Předem dík za info.Já osobně mám tyhle tmavě modré, pak světle modré, tmavě šedé a světle šedé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 A ilustrační foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Jendo, dík za foto.Mám jen tu světle šedou, tak zase mám co kupovat, ne jen hodinky. Ach jo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 ešte existuje biela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 ešte existuje bielaChce to důkaz (foto)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 slovo chlapa tu už nič neznamená? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Jedna fotka nahradí tisíc slov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Už som ju dal do iného vlákna, ale dám ju aj sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Aukroúlovek 99kč + 65kč poštovný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Tak to je super kup !!! Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Tak to je až neuvěřitelný.Do které sekce to prodejce dal ??? Prodám starý vyplněný záruční list + krabička a jako dárek přikládám hodinky v sekci Antikvariát-staré dokumenty néé ?.Nebo jsi měl předčasného ježíška.Dobrá práce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Pokud je to tak jak pravíš, tak super kup. To mi nějak uteklo, ale to bude asi hodně věcí na Aukru. Je to nevyčerpatelná studnice:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Je vidět, že i na Aukru se ještě občas zadaří dobrý kup. Gratuluji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Připojuji se ke gratulaci, vypadají jako by je ani nikdo nenosil a super cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 dnesni ulovek, co si myslite? z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Na svůj věk dobré ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 ja bych rekl, ze jsou puvodni, ale ja se houby vyznam, case je v dost dobrem stavu, prosim o zhodnoceni, zdali nejsou nejak nepuvodni, diky moc z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Ještě před pár lety bych řekl, že pouzdro je nic moc, dnes už doba pokročila a pouzdro je v dobrém stavu. Cifr je už hodně jetý, vložka lunety taky - obojí by si zasloužilo výměnu. A mám obavy, že výplň minutové a hodinové ručky není původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 diky moc, asi zatim resit nebudu, na ruce to neni tak hrozny a za dvojku, co staly, si budu chrochtat :-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 jeste foto strojovny a uz nebudu otravovat z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se