Olda Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2007 To Georg: Dík za informace. Takže sice žádná misionářská Havaj, ani modrý Merkur s přetiskem, ale Kde domov můj by to mohl být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
začátečník Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2007 Otestoval jsem podle rady někoho z Vás místního hodináře na téma " Jestlipak by nebyly nějaké Primky po opravě ". Po určitém licitování jsem za 600,- Kč koupil tyto dvoje Sporty. Nejsem žádný ooborník, byl to dobrý kup ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
začátečník Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2007 Tak se mi bohužel nepodařil vložit obrázek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2007 http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=3979 Tady najdeš návod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklomont Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2007 Tak jsem si na blešáku udělal radost Je sice potřeba ho vyčistit a dát trošku do pořádku ale jinak nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2007 Tak se mi bohužel nepodařil vložit obrázek... Tak to zkouším za tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 25. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2007 Jo jo, podle stavu obou kusů to vypadá na celkem dobrý kup ... prostě krásné primky za přiměřenou cenu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaurien Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2007 Nějak se to poslední dobou zvrtlo a až na pár kousků jsou to všechno nové přírůstky... :cool: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2007 Už asi opravdu blbnem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2007 včerejší úlovek ze zastavárny v Ostravě. Jdoucí..., jediná nevýhoda je uvolněná korunka. Snad to hodinář opraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2007 Dnešní nová radost. Doplněná po chvíli o nový řemínek. Stav - dokonalý Kalibr uvnitř vypadá, jako by vyšel z továrny, pouze je horší výplň vteřinovky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2007 X-Bobe tak teď jsi mě dostal okamžitě prozraď kde jsi takový klenot sehnal já ho chci taky!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2007 Fakticky byl stáhnut z ruky původnímu majiteli.... Pečoval o ně. Ovšem, budu muset nějaké Primky pustit -tedy - on je vlastnil, málo nosil a dokonale o ně pečoval! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2007 Fakticky byl stáhnut z ruky původnímu majiteli.... Pečoval o ně. Ovšem, budu muset nějaké Primky pustit -tedy - on je vlastnil, málo nosil a dokonale o ně pečoval! Tak já ti poradím opusť tyto já je hned koupím!:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2007 Vždyť já je ještě neměl na ruce A já nevím, prodat je za pár korun, jestli by ti to vůbec stálo za to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2007 Vždyť já je ještě neměl na ruce A já nevím, prodat je za pár korun, jestli by ti to vůbec stálo za to :) Určitě stálo Bobe já je totiž hrozně nutně počebuju!!! :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2007 Počebovat - ploč? Hodinky nepočebuješ. Je přesně tak asi 20: 11 Určitě už nějaké I.g máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2007 No to je právě to že nemám a ploto je počebuju oplavdu moc nutně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2007 Nelži :cool: - poslal jsem ti email, ať neplevelíme diskusi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2007 Nelži :cool: Fakt nelžu Jedničky zatím nemám!!! Marně sháním nějaké v nádherném stavu.Například dnes jsem byl 3h na Buštěhradě a nic. :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se