Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

Koukám, že "hodinky prim-zlaté pouzdro rarita !!!" jsou znovu v akci (http://www.aukro.cz/item306590503_hodinky_prim_zlate_pouzdro_rarita_.html), tentokrát s "trošku oduřelým ciferníkem, ale vzhledem k tomu že je černý tak to není ani moc vydět" :smile_anim:

Týjo, hoši, dejte si alespoň trochu záležet na mateřštině. Opravdu číst a vidět :thumbsup_anim: slůvko "...vydět..." je teda síla :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z Kneezova textu to podle mě vyplývá. Připadá mi obvyklé, že se citace uvede do uvozovek, přesně tak, jak to Kneeza udělal.

Někdy ano,někdy s dvojtečkou a pak citace..........Samotné uvozovky mohou také uvádět ne běžná slova a spojení, jak jsem to chápal já. Tj. oduřelý ciferník.

BTW: Není to poprvé, kdy hrubé hrubky przní text (i když tentokrát asi Kneezimu křivdím). Nejsem "akurátní češtín" avšak co je často moc je příliš...

Odkaz ke komentáři

Někdy ano,někdy s dvojtečkou a pak citace..........Samotné uvozovky mohou také uvádět ne běžná slova a spojení, jak jsem to chápal já. Tj. oduřelý ciferník.

BTW: Není to poprvé, kdy hrubé hrubky przní text (i když tentokrát asi Kneezimu křivdím). Nejsem "akurátní češtín" avšak co je často moc je příliš...

Sorry, na tom aukru to fakt tak je. No to trochu svědčí o kvalitě (ne-li inteligenci prodávajícího....) :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

Týjo, hoši, dejte si alespoň trochu záležet na mateřštině. Opravdu číst a vidět :thumbsup_anim: slůvko "...vydět..." je teda síla :thumbsdown_anim:

Byla to citace z Aukra, proto ty uvozovky. Myslel jsem, že je to jasné, ale asi ne :smile_anim: Jen pro doplnění sem dávám celý inzerát, protože těch perel je tam víc. Tak cituji: "prodám velice staré hodinky prim jsou ve zlatém provedení pouzdra samozřejmně nejde o zlato jako takové- se zlatými ručičkami-hodinky jsou funkční!!včetně vteřinovky!!V horní části nápis prim 15 rubínu a uplně dole CZECOSLOVAKIA,jsou i s originálním natahovacím páskem!Hodinky jsou zachovalé akorát mají mírně poškrábané sklíčko a trošku oduřelý ciferník ale vzhledem k tomu že je černý tak to není ani moc vydět na víčku je číslo 1890716 vzhledem ke stáří hodinek prodávám bez záruky-příhozy neruším,každý ví co dělá"

Odkaz ke komentáři

Tentokrát se tam ta dvojtečka podle mě nehodila, ale to je jedno.

Jinak s tebou souhlasím. Tvé slovní spojení "hrubé hrubky" mi přijde srandovní :D

Odkaz ke komentáři

Hele kluci, nic ve zlým :cheers: . Nějak těch hrubek bylo na mne trochu moc (včera jsem koukal na fórum na i-dnes k Topolánkově jízdě Praha-Brno (tenis). A těch zamindrákovaných přispěvatelů neumějících ČJ tam bylo přehršel :thumbsdown_anim: . Tam byly "výblitky".

P.S.: Nevidl to někdo z vás? Mně se chtělo tak zvracet, že jsem se zaregistroval! A párkrát je pozlobil, mj. sloganem v mém podpisu. To bylo lepší než píchnout do sršního hnízda.....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
Přesně, já bych hodinky od člověka, kterej je takto prezentuje nekoupil!

On málokterý vetešník a bazarista bude mít doktorát z jazyka českého :P , a je vcelku jedno, jestli je od něj koupíš někde v suterénu, anebo na Aukru. Důležité je, jestli popis a fotky hodinek odpovídají skutečnosti.

Odkaz ke komentáři

Hele kluci, nic ve zlým :cheers: . Nějak těch hrubek bylo na mne trochu moc (včera jsem koukal na fórum na i-dnes k Topolánkově jízdě Praha-Brno (tenis). A těch zamindrákovaných přispěvatelů neumějících ČJ tam bylo přehršel :thumbsdown_anim: . Tam byly "výblitky".

P.S.: Nevidl to někdo z vás? Mně se chtělo tak zvracet, že jsem se zaregistroval! A párkrát je pozlobil, mj. sloganem v mém podpisu. To bylo lepší než píchnout do sršního hnízda.....

Ty budeš asi registrovanej na hodně forech co? A podle mého ani neni moc důležité o čem jsou, nemám pravdu ? :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

On málokterý vetešník a bazarista bude mít doktorát z jazyka českého :P , a je vcelku jedno, jestli je od něj koupíš někde v suterénu, anebo na Aukru. Důležité je, jestli popis a fotky hodinek odpovídají skutečnosti.

Jo, chápu, že poplete rody apod., ale napsat "vyděl" je trochu moc. Mj. asi moc nečte, jinak by to měl "ve voku"....... :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

Ty budeš asi registrovanej na hodně forech co? A podle mého ani neni moc důležité o čem jsou, nemám pravdu ? :thumbsup_anim:

Až budeš pečlivě číst, tak doznáš co jsem napsal: ZAREGISTROVAL JSEM SE! Protože mi ty kecy už nedaly....Jnak jsem registrován ještě na www,poi.cz, a to kvůli vášni k navigaci a zejména kvůli databázi radarů. Být mladší, tak se registruji (a aktivně přispívám) na nornik.net.... :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Tvoji invektivu ignoruji... :thumbsup_anim: (ale mám dotaz. To v avataru jsi ty?)

Odkaz ke komentáři

Až budeš pečlivě číst, tak doznáš co jsem napsal: ZAREGISTROVAL JSEM SE! Protože mi ty kecy už nedaly....Jnak jsem registrován ještě na www,poi.cz, a to kvůli vášni k navigaci a zejména kvůli databázi radarů. Být mladší, tak se registruji (a aktivně přispívám) na nornik.net.... :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Tvoji invektivu ignoruji... :thumbsup_anim: (ale mám dotaz. To v avataru jsi ty?)

Naprostá většina tvých příspěvků a tvůj podpis svědčí o tom že jsi na tomhle foru opravdu správně, hodinky musíš mít strašně rád .

Odkaz ke komentáři

Sousloví akurátní češtín je puristický neologismus? Pokud se vyskytuje v kterémkoli slovníku SJČ, prosím o odkaz. Docela by mne zajímala etymologie tohoto sousloví. A teď malý kvíz. Bez interpunkce nedává tvoje poslední věta moc smysl. Z hlediska syntaktického není v pořádku. Najdi chyby. Z hlediska logické stavby věty taktéž. Co je často moc, je příliš?

No, to je úplná píčo**na, jak říkáme my primitivové. ;)

Odkaz ke komentáři

Pánové, pánové ... Od bazarů a zastaváren k tomuhle ... B)

Chtěl jsem předešlou reakcí naznačit, že lingvistické výlevy patří opravdu někam jinam. Chápu, že někoho může stav znalosti českého jazyka uživatelů tohoto fóra pobuřovat, ale když si několikrát po sobě otevřu reakci z vlákna a čtu nic neříkající bláboly o hrubkách, tak mi to nedá a najednou mám pocit, že musím být trochu jízlivý. ;) Vraťme se k hodinkám :angel:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...