Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Včera při služebce do Brna jsem v jednom vetešnictví narazil na tyhle Sportky. Můžete to někdo okomentovat, co to je vlastně zač? Je to nějaký bastl? Nejsou to ani jedničky, ani dvojky, ciferník vypadá jako z dvojek. Uvnitř je 68, dýnko šroubovací.

Pouzdro nevím, číselník sportII tzv. humberto, ručky sport Igen - takovej kočkopes, ale jestli to bylo levné, tak ručky a kalibr mají svou cenu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník tolja
Cena byla mírná, jak už to obvykle chodí, co to sklíčko s lupou? Dělal někdy Prim něco takového? To pouzdro je docela masivní. Luneta vypadá taky jako z IGENů.

Luneta není z Igenů, podle té lupy bych si tipl, že je to nabastleno do pouzdra z fejku Rolex. Prim dával lupu na sklíčka hodinek s kal. 50 - 57. Na kal. 68 si lupu nevybavuju.

Odkaz ke komentáři

To pouzdro by podle odstínu mohlo být nerezové ... no je to celkem bastl, ale já rád lidovou tvořivost... no vono nakonec je to možná lepší než Prim I a II dohromady....

Taky se mi zdá, že to pouzdro je nerez, nikde žádný otěr. Asi si je prozatím nechám na lítačku.

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem náhodou zavítal do zastavárny a v záplavě divnejch věcí na mne smutně koukly tyhle Primky.....tuším cal. 66

Bylo mi jich líto a i když je nesbírám,tak jsem je vzal.Šlapou pěkně,na ciferníčku je malý škrábanec,zezadu jim někdo dal trochu "pokouřit",ale není to tak zlé.....

post-1110-1211554996.jpg

post-1110-1211555004.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Návštěvník tolja
moc pekna kombinace - skoda jen, ze to neni duo "spartak - spartak" :) ... kazdopadne hodinky jsou v nadhernem stavu, gratuluji!

Než Abrex nabídne Škodu 440 Spartak, tak snad už i já budu mít ve sbírce hodinky stejného jména.

Odkaz ke komentáři

cau, asi se mi budete smat, ale jak zjistujete jaky je to model hodinek + jaky maji kalibr? nejspis se musi rozebrat, ze? toho se bojim, obzvlast kdyz jsou *tesne, aby se neposkodilo tesneni. zacinam taky sbirat primky, rad bych ale aspon neco vedel o svych hodinkach. zatim mam troje.

MRKNI SEM

http://www.prim.cz/info/prehled-kalibru

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...