Qvido Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 [quote name=Sice nejsou z bazaru, ale patří mezi poslední, co mi chybí. Ty máš i všechny Ancre ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 [quote name=Sice nejsou z bazaru, ale patří mezi poslední, co mi chybí. Ty máš i všechny Ancre ? Nemám, ty mezi sporty až tak moc nepočítám( mám jenom tady ty jedny).Ty máš jaký barvy, nebo jaký jsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Včera při služebce do Brna jsem v jednom vetešnictví narazil na tyhle Sportky. Můžete to někdo okomentovat, co to je vlastně zač? Je to nějaký bastl? Nejsou to ani jedničky, ani dvojky, ciferník vypadá jako z dvojek. Uvnitř je 68, dýnko šroubovací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Včera při služebce do Brna jsem v jednom vetešnictví narazil na tyhle Sportky. Můžete to někdo okomentovat, co to je vlastně zač? Je to nějaký bastl? Nejsou to ani jedničky, ani dvojky, ciferník vypadá jako z dvojek. Uvnitř je 68, dýnko šroubovací. Pouzdro nevím, číselník sportII tzv. humberto, ručky sport Igen - takovej kočkopes, ale jestli to bylo levné, tak ručky a kalibr mají svou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Cena byla mírná, jak už to obvykle chodí, co to sklíčko s lupou? Dělal někdy Prim něco takového? To pouzdro je docela masivní. Luneta vypadá taky jako z IGENů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Cena byla mírná, jak už to obvykle chodí, co to sklíčko s lupou? Dělal někdy Prim něco takového? To pouzdro je docela masivní. Luneta vypadá taky jako z IGENů. Luneta není z Igenů, podle té lupy bych si tipl, že je to nabastleno do pouzdra z fejku Rolex. Prim dával lupu na sklíčka hodinek s kal. 50 - 57. Na kal. 68 si lupu nevybavuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzak Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Souhlasím s Toljou, přidat mohu pouze, že i ciferník vypadá na foto dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 To pouzdro by podle odstínu mohlo být nerezové ... no je to celkem bastl, ale já rád lidovou tvořivost... no vono nakonec je to možná lepší než Prim I a II dohromady.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 ... no vono nakonec je to možná lepší než Prim I a II dohromady.... no bastler si přece vybral ze všeho to nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 To pouzdro by podle odstínu mohlo být nerezové ... no je to celkem bastl, ale já rád lidovou tvořivost... no vono nakonec je to možná lepší než Prim I a II dohromady.... Taky se mi zdá, že to pouzdro je nerez, nikde žádný otěr. Asi si je prozatím nechám na lítačku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 Dneska jsem náhodou zavítal do zastavárny a v záplavě divnejch věcí na mne smutně koukly tyhle Primky.....tuším cal. 66 Bylo mi jich líto a i když je nesbírám,tak jsem je vzal.Šlapou pěkně,na ciferníčku je malý škrábanec,zezadu jim někdo dal trochu "pokouřit",ale není to tak zlé..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2008 Kalibr 50, šupinatý číselník, dobový řemen alakrok s podložkou, 100% stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2008 Kalibr 50, šupinatý číselník, dobový řemen alakrok s podložkou, 100% stav. moc pekna kombinace - skoda jen, ze to neni duo "spartak - spartak" ... kazdopadne hodinky jsou v nadhernem stavu, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2008 Drancování příbuzných.... Když tolja evokoval 50-60. léta, já se akčně posunuji do let 80. - proto ke sportovně-elegantním hodinkám Prim pouze Škoda 120 L /LS! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2008 a ještě jeden úlovek v hodnotě 2 ks (Prim a Raketa - příklad pro aktivní členy ČSSP ) : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarolsa Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2008 Zo zastavarne sice nie su no snaď to nevadi.Autičko som tiež nenašiel,mam doma same dievčata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
začátečník Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2008 Zo zastavarne sice nie su no snaď to nevadi.Autičko som tiež nenašiel,mam doma same dievčata. Dobrý nápad s těma držákama. Já pořád nevím, do čeho ty svoje nacpat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2008 moc pekna kombinace - skoda jen, ze to neni duo "spartak - spartak" ... kazdopadne hodinky jsou v nadhernem stavu, gratuluji! Než Abrex nabídne Škodu 440 Spartak, tak snad už i já budu mít ve sbírce hodinky stejného jména. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stinovlas Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2008 cau, asi se mi budete smat, ale jak zjistujete jaky je to model hodinek + jaky maji kalibr? nejspis se musi rozebrat, ze? toho se bojim, obzvlast kdyz jsou *tesne, aby se neposkodilo tesneni. zacinam taky sbirat primky, rad bych ale aspon neco vedel o svych hodinkach. zatim mam troje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2008 cau, asi se mi budete smat, ale jak zjistujete jaky je to model hodinek + jaky maji kalibr? nejspis se musi rozebrat, ze? toho se bojim, obzvlast kdyz jsou *tesne, aby se neposkodilo tesneni. zacinam taky sbirat primky, rad bych ale aspon neco vedel o svych hodinkach. zatim mam troje. MRKNI SEM http://www.prim.cz/info/prehled-kalibru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se