Honza.manta Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 He, he.. to jsem byl asi já. Ale tu pohádku, že mu někdo už předtím odkoupil automaty a sporty jsem už slyšel taky (mě přitom tvrdil, že je nechal synovi), takže na mě zbylo už jen pár o něco pro mě zajímavějších kousků, než ty, co jsem ti tam nechal :-) Jo, nenabízel ti i sbírku ruských hodinek?Jojo, tak to je on, ty ruské mi taky nabízel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Tohle mi dnes přinesl kolega...Zvlášť z těch automatů mám velkou radost... Až na to prasklé sklíčko jsou jak nové.V této souvislosti se zeptám - jaká je situace se sklíčky 312? Můj pan hodinář už neměl... Tyhle automaty jsem zrovna včera viděl v jednom bazaru v pěkném stavu až na to, že někdo tam mermomocí chtěl nacpat řemínek 20mm a tak kleštěma roztáhl na hodinkách ty nožičky, aby se to tam vešlo. Tím pochopitelně porušil niklování a celý je to ohlý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Jojo, tak to je on, ty ruské mi taky nabízel. Tak to ti pak příležitostně nafotím o cos přišel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 To tě ale asi. nebudu mít rád ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Tak v "nadějným bazaru" v Praze - Holešovicích, který mi včera zavřel, viz. debata o závislosti, měli sice cca 20ks různejch cal. 5x v zbědovaným stavu (ovšem tradičně mimo cal. 0-51...), takže nakonec jsem vzal jen tyhle Meister Anker... sice tyhle "moderní" primky moc nemusím, ale M-A ještě nemám, tak jsem ho nakonec vzal...Uvnitř bije cal. 68.3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Koukám, že používáš opravdu jemné nářadíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Koukám, že používáš opravdu jemné nářadíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Tak jsme dneska s kolegou trošku nakupovali u "našeho" hodináře v jeho bazaru. Nejdřív říkal, že nic moc nemá, ale pak začal tahat jeden hezčí kousek než druhý. Tak jsme vzali šest a ukecali jsme, aspoň trochu, cenu. Tvrdil, že doplní zboží a bude nás zase čekat. Část jsem vyfotil. Doufám, že stav bude aspoň trošku vidět. Spokojenost a radost !!! Měl tam, krom jiného, asi dest Sport2 v různém stavu, část z nich měl po zkoušce těsnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Koukám, že používáš opravdu jemné nářadíčko Myslíš moji švýcarskou sadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Jak já vám závidím, já měl v poslední době štěstí na samé slátniny a zmetky :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Tak jsme dneska s kolegou trošku nakupovali u "našeho" hodináře v jeho bazaru. Nejdřív říkal, že nic moc nemá, ale pak začal tahat jeden hezčí kousek než druhý. Tak jsme vzali šest a ukecali jsme, aspoň trochu, cenu. Tvrdil, že doplní zboží a bude nás zase čekat. Část jsem vyfotil. Doufám, že stav bude aspoň trošku vidět. Spokojenost a radost !!! Měl tam, krom jiného, asi dest Sport2 v různém stavu, část z nich měl po zkoušce těsnosti. neser...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Za poslední skoro měsíc jen tyto mrzáčky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 (upraveno) člověče, ty jsi snad archeolog... ... ovšem ty igeny, to je pěknej kousek. Škoda ten stav. No, základ pro renovaci... Upraveno 14. září 2012 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Tak jsme dneska s kolegou trošku nakupovali u "našeho" hodináře v jeho bazaru. Nejdřív říkal, že nic moc nemá, ale pak začal tahat jeden hezčí kousek než druhý. Tak jsme vzali šest a ukecali jsme, aspoň trochu, cenu. Tvrdil, že doplní zboží a bude nás zase čekat. Část jsem vyfotil. Doufám, že stav bude aspoň trošku vidět. Spokojenost a radost !!! Měl tam, krom jiného, asi dest Sport2 v různém stavu, část z nich měl po zkoušce těsnosti. Kluci, nebuďte labutě a napište kde to bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 člověče, ty jsi snad archeolog... ... ovšem ty igeny, to je pěknej kousek. Škoda ten stav. No, základ pro renovaci... Taky si tak někdy připadám...Igeny už mají kalkulaci na renovaci, nebo spíš na obalení strojku, vše ostatní půjde do kopru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Taky si tak někdy připadám...Igeny už mají kalkulaci na renovaci, nebo spíš na obalení strojku, vše ostatní půjde do kopru... A kolik? 7-8 kkč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 (upraveno) A kolik? 7-8 kkč? Přitlač...kolem devítky, najdu to přesně... edit: doplnění - takže ta kalkulace je 10.400,- Kč Upraveno 14. září 2012 uživatelem Eman2208 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 neser...! Ale stav těch Sportů2 nebyl úplně ideální. U jedněch byl dobrý cifr, u dalších ručky, pouzdro většinou tak tak. Viděl bych to na poskládání tak tří velmi slušných ze všech, co měl. Ale na druhou stranu za ně nechtěl moc a funkční byly všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Ale stav těch Sportů2 nebyl úplně ideální. U jedněch byl dobrý cifr, u dalších ručky, pouzdro většinou tak tak. Viděl bych to na poskládání tak tří velmi slušných ze všech, co měl. Ale na druhou stranu za ně nechtěl moc a funkční byly všechny. No proto jich má 10... :-) Oni taky perfektní Sporty něco stojí, tak pokud je měl třeba po 300,- tak to i za 3ks sportů je ok. Jdi do toho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Přitlač...kolem devítky, najdu to přesně... edit: doplnění - takže ta kalkulace je 10.400,- Kč Hm, no jo, asi inflace.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se