PetrM Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Kluci, nebuďte labutě a napište kde to bylo... Už jsem to tady jednou psal. Ostrava Poruba - Renta, hodinářství je tam jen jedno. Hodinář dělá chvilku okolky, ale pak se rozpovídá a dává na stůl pěkné věci. Ale je přesně v obraze a za hubičku ti nic nedá. Prodává věci po opravě, takže všechno je funkční. Stav rozmanitý, ale myslím, že si vybere každý. Dneska vyhodil na pultík tak 30 kusů. Ztvrdli jsme tam dvě hodiny. A odcházeli jsme bez peněz, ale spokojení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Hm, no jo, asi inflace.... Ještě mám Diplomaty v žalostném stavu na renovaci, ale ty jsem tam ke kalkuaci ještě neposílal, to bude taky asi solidní pálka.Nemáš nějakou zkušenost ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Ještě mám Diplomaty v žalostném stavu na renovaci, ale ty jsem tam ke kalkuaci ještě neposílal, to bude taky asi solidní pálka.Nemáte nějakou zkušenost ? Zrovna P_P píše, že se jedny zánovní na aukru ani neprodaly: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34326-prim-v-inzerci/page__st__3200 To je mi zdá schůdnější cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Ještě mám Diplomaty v žalostném stavu na renovaci, ale ty jsem tam ke kalkuaci ještě neposílal, to bude taky asi solidní pálka.Nemáš nějakou zkušenost ? Nech si poslat nabídku z Eltonu. Je to o tom, co všechno chceš. Jenom nové pouzdro zlacené (mosaz) je cca 15tis. Tvoje staré pouzdro pozlacení - 5t, chrom 3t, atd. Dopočítáš se, že pokud budeš mít jen svůj strojek a vše bude nové, tak to máš tak za 18-19t. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Nech si poslat nabídku z Eltonu. Je to o tom, co všechno chceš. Jenom nové pouzdro zlacené (mosaz) je cca 15tis. Tvoje staré pouzdro pozlacení - 5t, chrom 3t, atd. Dopočítáš se, že pokud budeš mít jen svůj strojek a vše bude nové, tak to máš tak za 18-19t. No mám strojek a pouzdro, takže by to stejně bylo na můj vkus hodně. To je tím nebudu zatěžovat a zbytky Diplomatů pošlu do světa. Ale dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Zrovna P_P píše, že se jedny zánovní na aukru ani neprodaly: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34326-prim-v-inzerci/page__st__3200 To je mi zdá schůdnější cesta. To asi jo, ale 4.500,- se mi zdá docela dost...já bych nad 2.500,- nešel a to by musely být eňo ňuňoZas tak moc po nich netoužím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Jestli jsou "skoro NOS" za 5.000,-, tak se to vůči renovaci vyplatí bohatě. Hlavně je to origo, ne nějaká renovace a to se cení taky. No a za 2.000,- se dají sehnat taky nositelné. Otázka je, jak kdo na nich moc lpí, protože jiné obdobné oblekovky primky v bazaru sežene za 500,- Jen tam nemají ten nápis Diplomat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Jestli jsou "skoro NOS" za 5.000,-, tak se to vůči renovaci vyplatí bohatě. Hlavně je to origo, ne nějaká renovace a to se cení taky. No a za 2.000,- se dají sehnat taky nositelné. Otázka je, jak kdo na nich moc lpí, protože jiné obdobné oblekovky primky v bazaru sežene za 500,- Jen tam nemají ten nápis Diplomat... Dívám se na stejně, Diplomaty mám ve vícero stavech a za NOS kolem pětky ještě jde, ale jak tu mnohokrát zaznělo, je to věc poptávky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Tak v "nadějným bazaru" v Praze - Holešovicích, který mi včera zavřel, viz. debata o závislosti, měli sice cca 20ks různejch cal. 5x v zbědovaným stavu (ovšem tradičně mimo cal. 0-51...), takže nakonec jsem vzal jen tyhle Meister Anker... sice tyhle "moderní" primky moc nemusím, ale M-A ještě nemám, tak jsem ho nakonec vzal...Uvnitř bije cal. 68.3. Tak zatím co tu kecáme, tak se ty krámy zastavily... ani nevím kolik je hodin... tak jdu radši spát.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Tak zatím co tu kecáme, tak se ty krámy zastavily... ani nevím kolik je hodin... tak jdu radši spát....Nojo... Zkoušels je natáhnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Tak včera jsem tu lamentoval, že jsem dlouho na nic nenarazil a hle, co mi dovezla moje milovaná ženuška z Prahy od rodičů...Prej to tchán někde směnil za starou tabatěrku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Už jsem to tady jednou psal. Ostrava Poruba - Renta, hodinářství je tam jen jedno. Hodinář dělá chvilku okolky, ale pak se rozpovídá a dává na stůl pěkné věci. Ale je přesně v obraze a za hubičku ti nic nedá. Prodává věci po opravě, takže všechno je funkční. Stav rozmanitý, ale myslím, že si vybere každý. Dneska vyhodil na pultík tak 30 kusů. Ztvrdli jsme tam dvě hodiny. A odcházeli jsme bez peněz, ale spokojení. Můžu potvrdit... Velice sympatický pán... Taky se tam vždycky zakecám a jdu domů bez peněz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Tak včera jsem tu lamentoval, že jsem dlouho na nic nenarazil a hle, co mi dovezla moje milovaná ženuška z Prahy od rodičů...Prej to tchán někde směnil za starou tabatěrku...To je pěkný!! Co tiká v těch traktůrkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 To je pěkný!! Co tiká v těch traktůrkách? Pohání je TYP 014, celkem pěkný stav až na ten ráfek mezi 12 a 3. Ale jinak potěšily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Tak jsem se vrátil z blešáku. Mám dva úlovky. Sport2 mají mimořádně pěkné pouzdro. A vlastně ty automaty jsou taky hodně hezké. Jinak jsem mezi primkami neobjevil nic, co by stálo za řeč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Tak jsem se vrátil z blešáku. Mám dva úlovky. Sport2 mají mimořádně pěkné pouzdro. A vlastně ty automaty jsou taky hodně hezké. Jinak jsem mezi primkami neobjevil nic, co by stálo za řeč. Tak to je příjemný úlovek, ty automaty mám v podobném stavu a syn je nosí na ruce už třetí měsíc a jejich úchylka za tu dobu je nějakých +6 s. Nevím jak to dělají, ale jsou fakt přesné. Jdu vařit, tak pěknou sobotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Tak jsem se vrátil z blešáku. Mám dva úlovky. Sport2 mají mimořádně pěkné pouzdro. A vlastně ty automaty jsou taky hodně hezké. Jinak jsem mezi primkami neobjevil nic, co by stálo za řeč. Tak to je moc pěkné. Blešák v Mostě? Neměly ty automaty kovový tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam-a380 Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Tak jsem se vrátil z blešáku. Mám dva úlovky. Sport2 mají mimořádně pěkné pouzdro. A vlastně ty automaty jsou taky hodně hezké. Jinak jsem mezi primkami neobjevil nic, co by stálo za řeč. No jo,jsou moc hezké,ale ty druhé automaty Prim kal.96,které jste měl v ruce,by udělali taky krásnou trojičku hodinek . Tak ať Vám hezky tikají ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Tak jsem se vrátil z blešáku. Mám dva úlovky. Sport2 mají mimořádně pěkné pouzdro. A vlastně ty automaty jsou taky hodně hezké. Jinak jsem mezi primkami neobjevil nic, co by stálo za řeč. To je pěkný úlovek. Z těch ,,červených sportů" půjdou složit nějaké origo hodinky a ty automaty jsou fajn gratuluju !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Tak to je moc pěkné. Blešák v Mostě? Neměly ty automaty kovový tah? Ne, byl jsem na blešáku v Ostravě. Oboje byli bez řemínků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se