Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím,je tomu nedávno,co jsem uvažoval o koupi hodinek. Na(ne)štěstí jsem obhevil tohle fórum a bylo rozhodnuto, Jedině automaty...

Zalíbily se mi Seiko 5 a zanedlouho už jsem jedny od SaKaLa (tímto mu děkuji) měl na ruce. Ovšem se znalostí tohoto fóra se pojí i vám důvěrně známá infekce a tak mi to nedá a den co den brouzdám po chronomagu a dívám se na dalšího kandidáta.

A protože se nám pomalu ale jistě blíží čas letních brigád,člověk potřebuje nějakou tu motivaci. Rád bych nějaké hodinky s chronografem,ale opět, kvůli omezenému rozpočtu, za co nejlepší cenu. Z toho co čtu vycházejí dobře Hamiltony x-wind,a to jak po stránce designu tak i ceny ( na ebay se teď jedny draží za 555 babek )

Tak se ptám,jaké další kandidáty byste mi navrhli. Díky

post-14565-070518900 1301422663.jpg

Tyhle sice nejsou to pravé ořechové,radši bych něco tmavšího a na kůži,ale jsou sportovně laděné,což bych uvítal.

P.S. Samozřejmě tak trošku počítám i s nákupem z druhé ruky :smile_anim:

Upraveno uživatelem enGiN
Odesláno

Revue Thommen chodí na ebay levně.

Třeba tyhle použitý Airspeedy:

http://cgi.ebay.de/Swiss-Made-Revue-Thommen-Airspeed-Heritage-Chronograph-/250791789839?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item3a645b050f

Zrovna tenhle prodejce je má v nabídce celkem často, různé barvy ciferníku, nové i nošené.

Levněji swiss chrona s automatem seženeš jen těžko.

Odesláno

mal som xwind a od nova som mal s nimi problemy, za mna ti ich nedoporucujem, ale viem, ze ich tu malo hodne ludi, ktorym slapali bez problemov..

Odesláno

To nevypadá špatně...

A co kvalita zpracování? Ta cena je opravdu nízká...

post-14565-081022300 1301424865.jpg

Tyhle vypadají dost dobře

Ten odkaz co sem postnul NIGHTinGALE je prodej formou aukce. I když jsou použitý, cena ještě nepochybně vyleze. Ale vypadají dobře.
Odesláno

To nevypadá špatně...

A co kvalita zpracování? Ta cena je opravdu nízká...

post-14565-081022300 1301424865.jpg

Tyhle vypadají dost dobře

Tak ty vypadají opravdu dobře-že já sem ku.va lezu :suicide_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...