enGiN Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 (upraveno) Zdravím,je tomu nedávno,co jsem uvažoval o koupi hodinek. Na(ne)štěstí jsem obhevil tohle fórum a bylo rozhodnuto, Jedině automaty...Zalíbily se mi Seiko 5 a zanedlouho už jsem jedny od SaKaLa (tímto mu děkuji) měl na ruce. Ovšem se znalostí tohoto fóra se pojí i vám důvěrně známá infekce a tak mi to nedá a den co den brouzdám po chronomagu a dívám se na dalšího kandidáta.A protože se nám pomalu ale jistě blíží čas letních brigád,člověk potřebuje nějakou tu motivaci. Rád bych nějaké hodinky s chronografem,ale opět, kvůli omezenému rozpočtu, za co nejlepší cenu. Z toho co čtu vycházejí dobře Hamiltony x-wind,a to jak po stránce designu tak i ceny ( na ebay se teď jedny draží za 555 babek )Tak se ptám,jaké další kandidáty byste mi navrhli. Díky Tyhle sice nejsou to pravé ořechové,radši bych něco tmavšího a na kůži,ale jsou sportovně laděné,což bych uvítal. P.S. Samozřejmě tak trošku počítám i s nákupem z druhé ruky Upraveno 29. března 2011 uživatelem enGiN
NIGHTinGALE Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 Revue Thommen chodí na ebay levně.Třeba tyhle použitý Airspeedy:http://cgi.ebay.de/Swiss-Made-Revue-Thommen-Airspeed-Heritage-Chronograph-/250791789839?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item3a645b050fZrovna tenhle prodejce je má v nabídce celkem často, různé barvy ciferníku, nové i nošené.Levněji swiss chrona s automatem seženeš jen těžko.
enGiN Odesláno 29. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2011 To nevypadá špatně... A co kvalita zpracování? Ta cena je opravdu nízká... Tyhle vypadají dost dobře
NIGHTinGALE Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 +/- jako ten Hamilton budou zpracované a strojek je stejnej. Takže se rozhodni podle toho, které se ti budou více líbit.
shore Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 mal som xwind a od nova som mal s nimi problemy, za mna ti ich nedoporucujem, ale viem, ze ich tu malo hodne ludi, ktorym slapali bez problemov..
habadej Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 To nevypadá špatně... A co kvalita zpracování? Ta cena je opravdu nízká... Tyhle vypadají dost dobře Ten odkaz co sem postnul NIGHTinGALE je prodej formou aukce. I když jsou použitý, cena ještě nepochybně vyleze. Ale vypadají dobře.
Juraj11 Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 To nevypadá špatně... A co kvalita zpracování? Ta cena je opravdu nízká... Tyhle vypadají dost dobře Tak ty vypadají opravdu dobře-že já sem ku.va lezu
jankoxxx Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 pozri do predajneho vlakna. momentalne su tam napredaj nejake kusky, napriklad tie revue thomenn, sa mi zda ze tam su aj nejake fortisy...
TPuschel Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 Taky ti pridam jedny opravdu levne s rucnim natahem strojek 3133 rusky maktime: K dostani za cca 2800,- kc tady Jsou to snad nejlevnejsi chrona co jsem kdy videl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se