VilemBednar Odesláno 2. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 (upraveno) smazáno Upraveno 5. dubna 2011 uživatelem VilemBednar
Josef01 Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 (upraveno) smazáno Upraveno 4. dubna 2011 uživatelem Josef01
premek798 Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 mne by stejne zajimalo jak si zjistil ty informace z fotky ja je nikde nevidim..
Chorche Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 mne by stejne zajimalo jak si zjistil ty informace z fotky ja je nikde nevidim.. Taky jsem nad tím bádal...zkus ji uložit - odpověď je v názvu souboru
Josef01 Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 Fotografie obsahuje přesné souřadnice GPS včetně přesného času pořízení fotografie.
premek798 Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 post-11636-018307500 1301430610 v tom je gps ?
Josef01 Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 (upraveno) smazáno Upraveno 4. dubna 2011 uživatelem Josef01
Návštěvník quartzik Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 To jsou quartzky, když jsou tak přesné?
Psuťák Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 Pokud bych si je chtěl prohlédnout mohu si je nasadit na ruku doma. Pokud se něčím chlubíš je to v pořádku a děláš to z předem jasného důvodu, aby ti ostatní poblahopřáli, což se stalo. Součástí ale toho je i fotografie, za kterou jsem ti vytknul věci, které je dobré si pohlídat, což tě štve, ale víš dobře, že každá rozumná kritika má docílit nápravu stavu, což se v tvém případě míjí účinkem, protože v tvém vidění jsem blbec, který neví co jsi tím příspěvkem myslel. Pokud jsi chtěl všem rovněž sdělit svou adresu bydliště, podařilo se. Já si totiž bláhově myslel, že vyměníš fotku a řekneš, jo máš pravdu, dělal jsem to ve spěchu při nadšení z hodinek a já bych řekl, nic se neděje, jen jsem chtěl upozornit na věci okolo fotografie. Tak teď nevím, zda mi to opravdu stálo za to.... Tak teda nevím, proč takovéhle info, které si předestřel(nikterak konkrétně) nepošleš dotyčnému "osobní zprávou"; tohohle faktu by si málokdo všiml - pokud bys na něj takto nepoukázal.
Josef01 Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 (upraveno) smazáno Upraveno 4. dubna 2011 uživatelem Josef01
premek798 Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 no nevim opatrnosti neni nikdy dost to je sice pravda.. ale neni to trochu paranoia ? ani nevychazet z domu ?
Psuťák Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 (upraveno) Přesně tak, poukázal jsem na to nekonkrétně, nicméně proto, aby si všichni ostatní uvědomili jednu zásadní věc. Odkud myslíte, že zloději typují své oběti? Nejen z různých kontaktů v bazarech, starožitnictvích apod. ale i z internetu. Dotyční si vůbec neuvědomují, když se tady chlubí statisícovými hodnotami, že na sebe poutají pozornost různých lidí a dokáží postupně ze všech příspěvků dotyčného přesně identifikovat. Takže v tomto případě je potřeba být opatrný a jak vidím "podpisy" některých členů pod svými příspěvky, tak si říkám, aby raději nevycházeli ani z domu.... To je sice pěkné, ale nic to nemění na tom co jsem psal. poslat dotyčnému PM - konkrétně, a pak tu můžem spekulovat o bezpečnosti ... edit - chybějící písmeno Upraveno 3. dubna 2011 uživatelem Psuťák
VilemBednar Odesláno 4. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 (upraveno) smazáno Upraveno 5. dubna 2011 uživatelem VilemBednar
Josef01 Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 (upraveno) smazáno Upraveno 4. dubna 2011 uživatelem Josef01
VilemBednar Odesláno 4. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 (upraveno) smazáno Upraveno 5. dubna 2011 uživatelem VilemBednar
IWCmann Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Gratuluji k parádním hodinkám, taky se s nimi rád kochám. A ta přesnost je fakt moc dobrá.
VilemBednar Odesláno 5. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 To je dobře dobrou noc. howgh Ale máš pravdu, fotka nestála za nic. Polepším se a uz nepoužiju iPhone. Tatky ti přeju hezký den ;-) Jinak hodinky jsou to fakt parádní a ani na chvilku jsem nezalitova těch peněz co jsem do nich investoval. V.
Josef01 Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Naprosto souhlasím, jedny z mých nejoblíběnějších se se skvělou antireflexí!
Dantechno Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Co to je za diskusi !!! Josefe dava to smysl mazat po takove dobe sve prispevky ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se