jktibet Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Zdravím všechny chronomagory,možná některé potěším a možná odpůrce značky Breitling zklamu,ale mám je,jsou super a hlavně pro mé potěšení a dobrý pocit.Četl jsem některé příspěvky a hnidopichy bych chtěl upozornit,že opravdu Breitling není vstupenka do TOP společnosti...to buď v hlavě je a nebo není a nepomůžou brajtle ani za milion.Přeji všem příjemný den a podělte se se mnou o pěkný zážitek...foto nic moc,neumím to. PS:inspirace pro Strapatoniho..
volfda Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Gratuluji, máš hezké hodinky. Ale vlákno jsi dal do špatné sekce, mělo by být v ,,pochlubte se novými přírůstky"
k-mart Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Dobrá volba, gratuluju, užívej si jich! Osobně bych asi volil ne-chrona, ale i chrona jsou super. Tak ještě udělat pár lepších fotek a šup s nima do chlubírny
bohush Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Gratulace obrovská, jsou moc pěkné, obzvlášť v modré. Trochu mně u těch heritagů mrzí, že k nim nedali žádný jiný tah, ne že by ten mesh nebyl pěkný, je, ale přesto bych uvítal možnost výměny za třeba Pro II.
premek798 Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 tak dnes jsem je videl osobne prave od mirka a v modre jsou opravdu moc krásnéééé, pecka mirku uzivej si je
jktibet Odesláno 3. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 tak dnes jsem je videl osobne prave od mirka a v modre jsou opravdu moc krásnéééé, pecka mirku uzivej si je ....Díky Přemku,ale co si budem povídat,tvůj Breitling v černé barvě na kůži je moc pěkný,bez chrona mi připadají větší a čitelnější.Díky černému terči jsou indexy a ručky více vidět.Sportovní design a černá?Super,protože jsou nositelné jak ke sportovnímu oblečení..tak i k elegantní černé,ale já tě tak trochu podezřívám,že volba barvy byla zvolene k A6...co? Děkuji za všem za pochvalu a omlouvám se,že jsem spletl vlákno,mělo to být v chlubírně.
jktibet Odesláno 3. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 Gratulace obrovská, jsou moc pěkné, obzvlášť v modré. Trochu mně u těch heritagů mrzí, že k nim nedali žádný jiný tah, ne že by ten mesh nebyl pěkný, je, ale přesto bych uvítal možnost výměny za třeba Pro II. jj...mesh je pro mne zásadní,ale dokoupím pryž a ke sponě nechám ušít ještě kůži.
premek798 Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 to si vymyslel moc dobre s tou sponou. a dvojim pouziim , to mne nenapadlo .. ted budu dokupovat mesh i kaucuk ehe
Petr77 Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Moc dobry vyber... SOH se mi libi dlouho a nedavno jsem je okukoval v Basileji pres vylohu. Bylo uz zavreno a byly na zvlastnim tahu /odhaduji, ze byl maximalne tridilny a celkem fest derovany/. Blbe se to popisuje, priste to vyfotim a hodim sem foto. Gratulace. Petr
Hajek Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Moc dobry vyber... SOH se mi libi dlouho a nedavno jsem je okukoval v Basileji pres vylohu. Bylo uz zavreno a byly na zvlastnim tahu /odhaduji, ze byl maximalne tridilny a celkem fest derovany/. Blbe se to popisuje, priste to vyfotim a hodim sem foto. Gratulace. Petr No nevím, není to omyl ?SOH se na tom derovaném nedelá.
premek798 Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 soh stopro dela... jen si nejsem jisty jestli chrono ale myslim ze jo
Hajek Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Bavíme se air racer náramku ? ten je ale pouze pro Navitimer, na SOH není nikde prezentován.
premek798 Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 myslim ze myslel ze neexistuje tahle verze
robo Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Samozrejme úprimná gratulácia. Jedna otázočka. Aká je dĺžka mesh ťahu? Všade píšu 7 palcov, čo je 17,78 cm. Pýtam sa preto, lebo zvažujem presne ten istý model čo Ty a mám obvod zápästia 21,5 cm a mám trocha obavu, či mi nebude malý.Zdravím všechny chronomagory,možná některé potěším a možná odpůrce značky Breitling zklamu,ale mám je,jsou super a hlavně pro mé potěšení a dobrý pocit.Četl jsem některé příspěvky a hnidopichy bych chtěl upozornit,že opravdu Breitling není vstupenka do TOP společnosti...to buď v hlavě je a nebo není a nepomůžou brajtle ani za milion.Přeji všem příjemný den a podělte se se mnou o pěkný zážitek...foto nic moc,neumím to. PS:inspirace pro Strapatoniho..
jktibet Odesláno 24. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2011 Samozrejme úprimná gratulácia. Jedna otázočka. Aká je dĺžka mesh ťahu? Všade píšu 7 palcov, čo je 17,78 cm. Pýtam sa preto, lebo zvažujem presne ten istý model čo Ty a mám obvod zápästia 21,5 cm a mám trocha obavu, či mi nebude malý. Ahoj,mám zápěstí 19cm... 2cm tahu mám v zásobě v krabici...kdyby ses rozhodl si je koupit,zajdi do obchodu a hodinky prubni zda ti budou.V připadě,že by chybělo 5-10 mm, máš u mne 2 články,které mají 10mm délky.To je moje nabídka,zapřemýšlej. Mirek.
robo Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2011 Dobre, ale tak hneď to nebude. Asi až jeseň, možno na vianoce, ale dík za ponuku. Keď to bude aktuálne, tak sa Ti ozvemAhoj,mám zápěstí 19cm... 2cm tahu mám v zásobě v krabici...kdyby ses rozhodl si je koupit,zajdi do obchodu a hodinky prubni zda ti budou.V připadě,že by chybělo 5-10 mm, máš u mne 2 články,které mají 10mm délky.To je moje nabídka,zapřemýšlej. Mirek.
premek798 Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2011 miro ja uz mam mesh doma., tento tyden ho budu montovat tak doufam ze mi sedne )) a doufam ze mi budou stacit clanky , jinak te lapnu za nabidku heh
224477 Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Odesláno 3. května 2011 dnes som jedny viddel na obede a su velmi pekne
jktibet Odesláno 5. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2011 dnes som jedny viddel na obede a su velmi pekne tak si je kup a nebo se... ahojMK
BBeginner Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Odesláno 6. května 2011 Krasny hodinky .. Asi bych mel taky dilema jestli zvolit chrona ,nebo 'obyc ',kazdopadne u barvy bych nevahal a sel bych taky do modry ..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se